Sancaktepe, gazeteci Tevfik Erk'in kızı İlayda Ecem Erk'in düğününde buluştu

Samandıra Motta Restaurant'ta düzenlenen tören muhteşem bir atmosferde gerçekleşti. Heyecan ve mutluluk dolu bu özel güne katılanlar çifte mutluluk dileklerini iletti.

Aziz Yıldırım resmen başkan adayı

Fenerbahçe'nin efsane başkanı Aziz Yıldırım, yaptığı açıklamada yeniden aday olmaya kararı aldı.

Belediye Melen Çayı'na lağım boşalttı

MHP’li Düzce Gölyaka Belediyesi, kanalizasyon temizleme aracında topladığı her türlü pisliği ve mikropları içeren lağım suyunu İstanbul'un su ihtiyacını karşılayan Melen Çayı'na boşalttı.

Yargıyı tamamen bağımsız ve tarafsız hale getirecek bazı düzenlemeler yapılması gerek

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Erinç Sağkan, yeni anayasa çalışmalarıyla ilgili, “Bir hukukçu olarak bana sorulacak olsa, ben mevcut anayasada değişmesi gereken kendime göre unsurları söyleyebilirim.

Elif Naz Ertuğrul’a Uluslararası Orbetello Piyano Yarışması’nda birincilik ödülü

11 yaşındaki küçük piyanist Elif Naz Ertuğrul İtalya’da gerçekleşen Uluslararası Orbetello Piyano Yarışmasın’da canlı performans göstererek birinci oldu.

İnternet haber sitelerine ilişkin teknik esaslar yeniden düzenlendi

Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu, mevcut uygulamalar doğrultusunda hazırlanan “İnternet Haber Sitelerinin Teknik Olarak Uyması Gereken Kurallara Dair Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ”i kabul etti.

Hamas terör örgütü değil; ülkemde bini aşkın Hamas mensubu hastanelerimizde tedavi alıyor

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Cumhurbaşkanı ve Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek üzere Ankara'ya geldi. Görüşmenin ardından Erdoğan ve Miçotakis'in ortak basın açıklamasına "Hamas gerginliği" yansıdı.

Ali Erbaş’a Audi A8’i bırak TOGG al diyebilecek mi?

Kamuda tasarruf paketinin açıklanması sonrası en merak edilen soruyu Deniz Zeyrek sordu. Zeyrek "Ali Erbaş’a Audi A8’i bırak TOGG al diyebilecek mi?" dedi.

Ilgın Sözen, ÇEKÜL Vakfı Genel Sekreteri oldu

Ülkemizin doğal ve kültürel mirasını korumak amacıyla 1990 yılında kurulan Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı’nın (ÇEKÜL) yeni genel sekreteri B. Ilgın Sözen oldu.

Ardahan ve Kars’ın suları, meraları maden tehdidi altında

Türkiye’nin önemli hayvancılık merkezlerinden biri olan Ardahan ve Kars’ı kapsayan Doğu Anadolu’nun verimli meraları, altın ve bakır madeni ile tehlike altında.

'Kamuda tasarruf paketi' örtülü bir IMF programıdır

"3 yıl boyunca yeni personel istihdam edilmeyeceğinin, sadece emekli kadar personel alınacağını ve kamuda esnek ve uzaktan çalışma modellerinin geliştirileceği ise emekçiler açısında son derece ciddi bir durumdur."

Asıl hedef CHP'li belediyeleri iş yapamaz hale getirmek

Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi açıklandı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in açıkladığı 'Tasarruf paketi'ne CHP'den ilk tepki geldi.

'Kamuda Tasarruf Paketi' göstermelik ve yetersiz

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, sosyal medya hesabından Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından açıklanan Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi'ne ilişkin değerlendirmede bulundu.

Mahkeme bir kez daha İBB'yi haklı buldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) Üsküdar’daki kaçak yapılarla mücadelesini mahkeme bir kez daha haklı buldu. Kaçak kafe sahiplerinin İBB’nin gerçekleştirdiği yıkıma karşı açtıkları 4 dava, mahkeme tarafından reddedildi.

Menzil tarikatına yardım topluyordum

MİT, yürüttüğü soruşturmada görevden uzaklaştırılan polis müdürlerinden birinin 300 bin dolar rüşvet aldığını ortaya çıkardı. Müdür ise kendini "Rüşvet almadım Menzil'e yardım topluyordum" diye savundu.