OTOMOTİV
OTOMOTİV Haberleri'1 milyar TL’lik ikinci el araç satışı yaptık'
'1 milyar TL’lik ikinci el araç satışı yaptık'
- A-
- A
- A+
Türkiye’nin lider filo kiralama markası Intercity, güçlü finansal yapısının yanı sıra 30 yıllık deneyim ve hizmet anlayışı sayesinde 2020 yılının Haziran ayındaki performansıyla, kuruluşundan bu yana en yüksek performans sonuçlarını elde etti. 2020 yılının ilk 6 ayında 2 milyar TL’lik yatırımla, 8 bin 400 araç siparişi verdiklerini ifade eden Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak, “Hem filo kiralama tarafında yaptığımız anlaşmalar kapsamında gerçekleştirdiğimiz teslimatlar, hem de tüketicilerin bekleyen ikinci el otomobil taleplerine karşılık verme gücümüz 30 yıllık bir rekoru da beraberinde getirdi. Bu başarının arkasındaki en önemli etken müşterilerimizin bize duyduğu güven” dedi.
2020 yılının sonunda toplam 20 bin adetlik araç alımı yapacaklarını söyleyen Vural Ak, “Yılın başında verdiğimiz 8 bin 400 araçlık siparişin yarısını plakaladık ve müşterilerimize teslim ediyoruz. Kalan yarısı ise pandemi sürecinden ötürü Temmuz ve Ağustos aylarında teslim edilecek.2020 yılı sonunda ulaşacağımız 20 bin adetlik satın alma rakamıyla, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük otomobil alımını, tamamen yerli bankalar ve öz kaynaklarımız ile gerçekleştiriyoruz” dedi.
1 milyar TL’lik ikinci el araç satışı yaptık
Vural Ak, Haziran ayındaki rekor sonuçlarla ilgili olarak, “Pandemi döneminden önce sipariş ettiğimiz sıfır araçların teslimatlarının yapılması, bizim de bu dönemde yapmış olduğumuz çok büyük filo anlaşmalarını hızlıca hayata geçirmemizi sağladı. Türkiye’nin ilk 500’ünde yer alan şirketlerin çoğunluğu filo kiralamasında bizi tercih ediyor. Bu büyük kurumlar bu dönemde çalışanları için yaptıkları filo anlaşmalarının, onların sağlığı için de ne kadar önemli olduğunu bir kez daha test etmiş oldular. Ayrıca son tüketici de otomobil sahibi olmanın ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha anladı. Otomobiller artık bizim dünyamızda sağlıklı yaşamın en önemli parçası haline geldi. Alışverişe, işe, seyahate artık kendi araçlarımızla gidiyoruz. Son 10 yıldır liderliğini yaptığımız ikinci el araç satışlarında da, tüketicilerin bekleyen talebi nedeniyle normalin de üzerinde bir sonuç elde ettik. Yılın ilk 6 ayında bu alandaki ciromuz 1 milyar TL’ye ulaştı. Güçlü finansal yapımız, 30 yıllık süreçte oluşturduğumuz güven ve hizmet anlayışımız bu sonuçlara imkan tanıdı. 2020 yılının kalanında da Intercity olarak başarılı sonuçların devam edeceğini, yılı hedeflerimize uygun şekilde, hatta üzerinde rakamlarla tamamlayacağımızı öngörüyoruz” diye konuştu.
Araç teslimatları aralıksız devam ediyor
Intercity olarak 2020 yılının başında siparişini verdiklerini sıfır araçların ellerine ulaşması ile birlikte yapılan filo anlaşmaları kapsamında teslimatlara başladıklarını söyleyen Vural Ak, “Haziran ayının başından itibaren çok hızlı bir şekilde müşterilerimize araçlarını teslim etmeye başladık. 2 bin 300 aracın plakalamasını yaptık ve teslimatlarımız hızla devam ediyor. Bu kadar hızlı aksiyon alabilmemizin sebebi yılın başında verdiğimiz 8 bin 400 araçlık siparişlerimiz oldu.
Epstein mankenleri cinsel ilişkiye zorladı
Operatör değişikliği e-Devlet’e taşınacak
Rus uyduları İran için Türkiye'yi gözetliyor
Trump yönetimine karşı 'Krallara Hayır' protestosu
'Savaşı İran kazanıyor'
'On yıllar sürecek çatışmanın zemini hazırlanıyor'
Mutlu Işıksu AK Parti’den istifa etti
'Bilge Lideri ve MHP’yi örseleyecek davranışlardan kaçınmak gerek'
Yüzde 5 harcamayan, NATO'da söz hakkını kaybedecek!
Bahçeli'den İzzet Ulvi Yönter'in istifasına ilişkin ilk açıklama
'Polis kamerasından paparazi çıkaran düşmüşlüğe lanet olsun!'
Erdoğan, BlackRock CEO’su Larry Fink ile görüştü
Asırlık Türk devi Fişek Hırdavat resmen iflas etti
File Market, yüzde 280 kazançla satmış
'Pamuktan teknolojiye uzanan bir ekosistem kurduk'
UEFA Kupası İstanbul’daki Final Öncesinde Görücüye Çıktı!
SANAT VE BASIN EL ELE: ÜSKÜDAR SANATLA BULUŞTU
Uşak Belediye Başkanı gözaltına alındı
Marmaris Belediyesi’ne gece yarısı polis baskını
Şaban Kazdal Anayasa Mahkemesi üyeliğine seçildi
Kocaeli’de eğlence mekanına kurşun yağmuru
Mehmet Arı, YSK üyeliğine seçildi
A Milli Takımı Play-off finaline yükseldi
Pestisit oranı en yüksek meyve ve sebzeler
'Geçici olarak bazı zorluklar yaşayabiliriz'
Motorine yine 6,10 TL'lik dev zam geliyor
Feti Yıldız'dan dezenformasyon yasası eleştirisi
'Temiz eller operasyonunu, sadece eli tertemiz olanlar yapabilir'
'Çocuk ölümleri milli güvenlik sorunu'
'Türkiye'yi yönetenler acil tedbir almalı'
Yükleniyor






