SİYASET
SİYASET Haberleri100 milyon dolar deprem parası kayıp
Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Mehmet Özhaseki, 4 gün önce istifa ettiği açıklamış, siyaseti tamamen bıraktığını belirtmişti. Mehmet Özhaseki’yle ilgili Ankara’yı yerinden oynatan iddia: Bu doğruysa yargı karşısına çıkaracaksın.
- A-
- A
- A+
Gazeteci Erdem Atay, geçtiğimiz günlerde sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifa eden Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Mehmet Özhaseki’yle ilgili bomba bir iddiada bulundu.
Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Mehmet Özhaseki, 4 gün önce istifa ettiği açıklamış, siyaseti tamamen bıraktığını belirtmişti.
Özhaseki dün yaptığı açıklamada baba ocağı Kayseri’ye yerleşeceğini duyurmuştu.
Gazeteci Erdem Atay, eski Bakan Özhaseki’yle ilgili dikkat çeken bir iddiayı Veryansın Tv’de gündeme getirdi.

“100 MİLYON DOLAR KAYIP”
Atay, 3 ay önce duyduğu iddiayı ilk kez paylaştığını belirterek, “Sana 2 saat önce haber ediliyor, sen bu istifanı vermek zorunda kalıyorsun. Sağlık sorunları, vakıf kuracakmış falan filan… Bu adam neden istifa etti? Bu adamı neden görevden aldınız? Sayın Erdoğan bu adamın bir şeyi varsa gereği yapılmak zorundadır. Konuşulan konu çok büyük... Bu bir iddia. Deprem oldu, canlarımızı çıkartamadık. Bir sürü şey… Enkazı kaldırmak için bir anlaşma yapılır. Bütün bu şirketlere, inanılmaz ihaleler falan… Öğrendiğim şu, enkaz kaldırıldığında, sen gidiyorsun evine bir fotoğraf almak istiyorum diyorsun vermiyorlar.
Niye vermiyorlar biliyor musun? Artık enkaz şirkete ait. Çıkan altınların haddi hesabı yok. Çıkan mallar vs de şirkete… Bir anlaşma var abi. Nedir? Demir… Demiri her zaman kullanırsın. Çok pahalı bir şey demir ve ülkede demir yok. Devletin alması gereken demirler kayıp. Malatya’da, Hatay’da ve birçok ilde demir kayıp… Diyorlar ki çıkartılacak olan demirler alınacak, rakam 100’lerce milyon doların kaybından bahsediyorum. Benim sorumluluğum yok diyor, şirketlere atıyor suçu. AKP içerisinde konuşulan iddia bu.” İfadelerini kullandı.
'Netanyahu terörü bölgesel ve küresel barışı tehdit ediyor'
NATO, ABD olmadan kağıttan kaplan
Emekliler zam talebiyle sokağa indi
Tom Barrack'tan yine skandal sözler
'Dikkat edin sırada Türkiye var'
'Muhalefetin gerçek oyu anketlere yansımıyor'
Muhittin Böcek'ten Akın Gürlek'in 'rüşvet' iddiasına yanıt
Tavuk etine üst üste zam
SGK 36 ilacı daha geri ödeme listesine aldı
Motorinin litre fiyatı 75 TL sınırına dayandı
Takipteki alacaklar 660 milyar liraya dayandı
'Türkiye, yeni bir iktidarı karşılamak üzere doğum sancıları çekiyor'
'Utanç içinde hatırlanacak bir tarih'
'Savaşın sebebi İsrail’dir'
Yeşil erik açılışı 4 bin TL'den yaptı!
Bodrum'a gelenleri kaymakam karşıladı
Ayhan Bora Kaplan'ın avukatı tahliye edildi
'Türkiye Ada'nın tamamının garantörüdür'
İstanbul’da 27 CHP’li başkanın 12’si görevden uzaklaştırıldı
Türkiye kira artışında dünya lideri
'Kazanan ithalatçı, kaybeden çiftçi olur'
'İmamoğlu 1 yıldır hapiste, Avrupa buna sessiz kalmamalı'
MGK’da 3 başkanlık kuruldu
İran’a 'saldırıları derhal durdur' çağrısı
'Donald Trump için 'azil' çanları çalıyor'
Pentagon, İran için 200 milyar dolar bütçe talep etti
Danıştay, MEB’den 'Ramazan Genelgesi' savunması istedi
İki Kardeşin Sıra Dışı ve Mizah Dolu Hikâyesi
'Kahrolsun Amerikan emperyalizmi!'
Vatandaş ekonomiden umutsuz
Yükleniyor






