10. CUPRA City Garage İstanbul’da açıldı

Kültürel bir merkez olmayı ve yaratıcılığı teşvik etmeyi amaçlayan CUPRA City Garage İstanbul’un açılış etkinliğinde ayrıca, oyuncu Furkan Andıç’ın CUPRA Türkiye’nin marka elçisi olarak CUPRA Tribe üyesi olduğu duyuruldu.

10. CUPRA City Garage İstanbul’da açıldı
  • A-
  • A
  • A+

CUPRA, İstanbul'un hareketli ve gözde noktası Galataport İstanbul’da açtığı 10. CUPRA City Garage ile küreselleşme stratejisini sürdürüyor. Şehrin en gözde bölgelerinden biri olan Galataport İstanbul’da yer alan CUPRA City Garage İstanbul, markanın Akdeniz köklerini İstanbul'un Avrupa ve Asya kültürlerinin eşsiz karmasıyla harmanlıyor. 

CUPRA, tüm dünyadaki 10. CUPRA City Garage lokasyonunu İstanbul’da açtı. Markanın küreselleşme stratejisini simgeleyen CUPRA City Garage İstanbul, aynı zamanda Türkiye’deki en yeni modeli CUPRA Terramar’ın lansmanına da ev sahipliği yaptı. Car of the Year 2025 Ödülü’ne aday gösterilen sportif SUV modelin, CUPRA’yı üst segmente taşıması ve markanın başarılarının devamında önemli bir rol oynaması hedefleniyor. 

Türkiye genişleme stratejimiz için önemli

CUPRA markasının, hızla küresel bir marka haline geldiğini belirten CUPRA CEO’su Wayne Griffiths: “Her zaman daha fazlasını istiyoruz. Dünya’daki 10. City Garage noktamızın açılması, CUPRA’yı dünyanın en dinamik şehirlerinin kalbine taşımaya yönelik hedefimizin bir kanıtı. Bu alanın bir kültürel merkez ve CUPRA Tribe’ımız için bir buluşma noktası olmasını istiyoruz,” dedi. Türkiye’nin CUPRA markasının uluslararası genişlemesinde çok önemli bir pazar olduğunu söyleyen Griffiths: “İstanbul’da CUPRA City Garage’ın açılışı ve CUPRA Terramar’ın ülkede satışa sunulmasıyla, CUPRA için tarihi bir yılı muazzam bir şekilde tamamlıyoruz.” diye konuştu. 

CUPRA tüketicilerimizle uyumlu

Doğuş Otomotiv İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkanı E. Ali Bilaloğlu ise, CUPRA’nın 2021 yılında Türkiye pazarına girmiş olmasına rağmen kısa sürede önemli bir başarı yakaladığını söyledi. Ayrıca Bilaloğlu, açılışı gerçekleştirilen CUPRA City Garage İstanbul’un CUPRA’nın Doğuş Otomotiv ile güçlü iş birliğinin yeni bir kanıtı olduğunu belirtti.  

CUPRA için Türkiye, Avrupa dışındaki en büyük pazar

Türkiye’nin kalbi İstanbul’da, GALATAPORT’ta Dünya’daki 10’uncu deneyim merkezinin kapılarını açtıklarını belirten CUPRA Türkiye Genel Müdür Anıl Gürsoy “Avrupa dışındaki en büyük pazar olarak, ülkemizin 10. City Garage’a ev sahipliği yapmasından çok gururluyuz.” dedi. “CUPRA markamız ile 2021 yılında Türkiye’de satışa başladık, tüketicilerin ciddi ilgisi ve desteğiyle, 2024 Kasım sonu itibarıyla bu 3,5 yıllık sürede 20 bini aşkın araç teslimatı gerçekleştirdik. Şu an Türkiye’de toplam 29 adet CUPRA yetkili satıcımız mevcut bugün bu sayı CUPRA City Garage İstanbul ile resmi olarak 30 adet oldu.

Bu yeni City Garage ile, İstanbul’un kültürel ve sanatsal sahnesinin ayrılmaz bir parçası olmayı ve markamızın büyümesine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Bugün CUPRA City Garage İstanbul, aynı zamanda ilk kez bir lansmanımıza ev sahipliği ediyor. CUPRA’nın  Avrupa’nın en hızlı büyüyen sınıfındaki iddiasını artırmayı hedefleyen Sportif SUV modeli Yeni CUPRA Terramar lansmana özel fiyatları ile sizlerle buluşuyor. ” diye ekledi. 

CUPRA’nın kültürler arası merkezi

İstanbul’da açılan CUPRA City Garage şehirde bir dönüm noktası haline gelmeyi, yaratıcılığı teşvik etmeyi, iş birliğini artırmayı ve CUPRA Tribe ile derin bağlar kurmayı amaçlayan bir alan olarak tasarlandı.  

Galataport’ta yer alan CUPRA City Garage’ın giriş katı, İstanbul’un sokak ve kahve kültürünü yansıtan bir iç mekan olarak tasarlandı; kafe alanı ve çok fonksiyonlu ikinci katıyla şehrin en yoğun bölgelerinden birinde yer alıyor. Mekanın benzersiz tasarımı, Akdeniz, Türk ve CUPRA stillerini birleştiriyor. Özel olarak dizayn edilen duvarlar Avrupa ve Asya kıtalarını; tavanda asılı bulunan heykel ise bu kıtaları birleştiren köprüyü temsil ediyor. Markanın bakır odaklı imzası, bağlantıyı ve elektrifikasyonu simgeliyor, beton sütunlar, endüstriyel aydınlatmalar, metal raflar ve ham tavanlar ise markanın kendine has karakterini vurguluyor. 

Küresel genişlemede yeni bir başarı

 CUPRA, 10. City Garage’ının açılışıyla İstanbul’u, Meksika, Milano, Münih, Lizbon, Rotterdam, Sidney, Berlin, Paris ve Madrid gibi şehirlerle birlikte küresel ağında bir adım daha ileriye taşıyor. Bu yeni mekanla, CUPRA, en ikonik şehirlerin kalbinde varlığını pekiştiriyor ve tarihi bir yılı sonlandırıyor. 

2024 yılı boyunca marka, en iddialı ürün atağının ilk aşamasını, yeni dönemin kahramanı CUPRA Terramar’ın tanıtımıyla tamamladı. Yeniden tasarlanan CUPRA Formentor ve CUPRA Leon ile birlikte marka, lansmanından bu yana 750.000'den fazla araç satışı gerçekleştirerek, tarihinin en iyi ilk dokuz ayını kaydetti ve 179.100 araç teslimatıyla 2023’ün aynı dönemine göre yüzde 5,3 artış sağladı. 

Bu yeni City Garage’ın açılışıyla CUPRA, küresel hedeflerini genişletmeye devam ediyor ve 2030 yılına kadar ABD pazarına girişine doğru ilerliyor.

 

 

 

Yorum Yazın

Şanlıurfa'da dijital zimmet ağı

Mantar gibi çoğalan fenomenlere reklam darbesi

Avrupa Türk toplumunu kimseye ezdirmeyiz

Vatandaşa at eti yedirmişler!

Bakan Yumaklı su tehlikesine dikkat çekti!

Akaryakıta dev zam geliyor!

Mine Kılıç çeketin içine hiçbir şey giymedi

Yasal takipteki borçlu sayısı 10 ayda 1,8 milyonu aştı

Y Kuşağı ev alma hayalinden vazgeçiyor

Diyarbakır'da peynir fabrikasında patlama!

‘Polis, o mekanda savcıyla karşılaştı’

Yaklaşık 2 bin işçi, 91 çocuk hayatını kaybetti

Maaş 625 dolara gider 843 dolara çıktı

İstanbul’da IŞİD’e yılbaşı operasyonu

MHP baraj altında kalıyor!

Dua Lipa minicik bikinisinin azizliğine uğradı!

Akbelen'de zeytinler tehdit altında!

TKP'den 'Asgari ücret' protestosu!

'Hepinizi meydanlara, direnmeye davet ediyorum!'

Sadettin Saran, başkanlık makamında gözaltına alındı!

Ela Rümeysa Cebeci’nin ablası konuştu

50 bin mahkuma tahliye yolu açıldı

'Pazara inebilseydiniz 'hayırlı olsun' diyemezdiniz'

'Çalışanımızın, işverenimizin yanında olacağız'

Açlık sınırı 30 bin 655 liraya yükseldi

Sait Yılmaz'dan Sadettin Saran'a istifa çağrısı

Ezgi Fındık hakkında uyuşturucu ve fuhuş suçlamasıyla yakalama kararı

Dilan Polat ve Fatih Terim'e 5 milyon TL'den fazla para transferi

Bakan Bolat’tan "BYD'ye gümrük engeli" iddialarına cevap

'10 milyon emekçi ve ailesi sefalete mahkûm edilmiştir'

Yükleniyor

Gazze’de can kaybı 70 bin 937’ye yükseldi

'Epstein, 14 yaşındayken beni Trump'ın evine götürdü'

İsrail gazı dünyaya Mısır üzerinden satılacak

Bulgaristan'da hükümet istifa etti

Epstein’in istismar ağı ingiltere’ye de uzandı

Gazze’de can kaybı 70 bin 654’e yükseldi

'10 Mart Anlaşması, Yeni Suriye’nin temelidir'

AB ülkelerinden Rusya'nın varlıklarını dondurma kararı

'Rusya'nın bir sonraki hedefi biziz'

Bulgaristan Başbakanı Jelyazkov istifa etti

Mine Kılıç çeketin içine hiçbir şey giymedi

Dua Lipa minicik bikinisinin azizliğine uğradı!

Ela Rümeysa Cebeci’nin ablası konuştu

Ezgi Fındık hakkında uyuşturucu ve fuhuş suçlamasıyla yakalama kararı

Hülya Avşar'dan olay kaza açıklaması

Nafia Tanrıverdi iddialı tarzıyla gündemde

Takipçi sayısına göre rol verilmesine isyan etti

'Kısa zamanda ülkeme döneceğim'

Danla Bilic gözaltı sonrası sessizliğini bozdu

Pelin Akil hakkında bomba iddia!

Bakan Bolat’tan "BYD'ye gümrük engeli" iddialarına cevap

Türkiye, Avrupa’nın en büyük 5’inci otomobil pazarı

Otomobil piyasasında fiyatlar eridi araçlar elde kaldı

Otomotiv satışlarında kasım rakamları açıklandı

BYD Türkiye'yi oyalıyor mu?

Danıştay, 10 yıllık 'bekleme şartı'nı durdurdu

Yeni Tonale ABD’de ilk kez sahneye çıktı!

Otomobil fiyatlarına büyük zam!

Tüketici parasını icra yoluyla aldı

Otomobil piyasasında yeni kriz endişesi

Siirt'de polis hastaneyi 2 ay takip etti, 30 kişi gözaltında

Tavşan kanı çay hilesi ortaya çıktı

Kalp sağlığını korumak için 8 öneri

Türkiye ekmek tüketiminde dünyanın en tepesinde

Küfür etmek fiziksel performansınızı artırıyor, sağlığa iyi geliyor!

Acil gelen hasta'dan 120 bin lira istediler

Türkiye diyabette de Avrupa’nın zirvesinde

Mutasyona uğrayan H3N2 virüsü Türkiye'ye giriş yaptı

'Sağlık sistemi bir kültürdür; piyasanın görevi değil, Bakanlığın görevidir'

14 Dernekten Kronik Hastalıklarda Önemli Mesaj

RTÜK'ten düşen uçağa ilişkin uyarı

İktidarı savunma işi, yandaş gazetecilere terk edilmiş durumda

YGD Yeni Yıla İki Büyük Ödül Organizasyonuyla Giriyor

Gazeteci Zihni Çakır tutuklandı

'Gazetecilik hiçbir ahlaksızlığın vesilesi olamaz'

Rümeysa Cebeci 'uyuşturucu' soruşturmasında tutuklandı

Ela Rümeysa Cebeci, Hamza Cebeci'nin yeğeni çıktı

Medya devi GAİN'e operasyon!

Mehmet Akif Ersoy'un uyuşturucu testi pozitif

Akit TV ekranlarında asgari ücretli ve emekli isyanı!

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 17 6 6 5 9 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 17 6 6 5 -6 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9