10. CUPRA City Garage İstanbul’da açıldı

Kültürel bir merkez olmayı ve yaratıcılığı teşvik etmeyi amaçlayan CUPRA City Garage İstanbul’un açılış etkinliğinde ayrıca, oyuncu Furkan Andıç’ın CUPRA Türkiye’nin marka elçisi olarak CUPRA Tribe üyesi olduğu duyuruldu.

10. CUPRA City Garage İstanbul’da açıldı
  • A-
  • A
  • A+

CUPRA, İstanbul'un hareketli ve gözde noktası Galataport İstanbul’da açtığı 10. CUPRA City Garage ile küreselleşme stratejisini sürdürüyor. Şehrin en gözde bölgelerinden biri olan Galataport İstanbul’da yer alan CUPRA City Garage İstanbul, markanın Akdeniz köklerini İstanbul'un Avrupa ve Asya kültürlerinin eşsiz karmasıyla harmanlıyor. 

CUPRA, tüm dünyadaki 10. CUPRA City Garage lokasyonunu İstanbul’da açtı. Markanın küreselleşme stratejisini simgeleyen CUPRA City Garage İstanbul, aynı zamanda Türkiye’deki en yeni modeli CUPRA Terramar’ın lansmanına da ev sahipliği yaptı. Car of the Year 2025 Ödülü’ne aday gösterilen sportif SUV modelin, CUPRA’yı üst segmente taşıması ve markanın başarılarının devamında önemli bir rol oynaması hedefleniyor. 

Türkiye genişleme stratejimiz için önemli

CUPRA markasının, hızla küresel bir marka haline geldiğini belirten CUPRA CEO’su Wayne Griffiths: “Her zaman daha fazlasını istiyoruz. Dünya’daki 10. City Garage noktamızın açılması, CUPRA’yı dünyanın en dinamik şehirlerinin kalbine taşımaya yönelik hedefimizin bir kanıtı. Bu alanın bir kültürel merkez ve CUPRA Tribe’ımız için bir buluşma noktası olmasını istiyoruz,” dedi. Türkiye’nin CUPRA markasının uluslararası genişlemesinde çok önemli bir pazar olduğunu söyleyen Griffiths: “İstanbul’da CUPRA City Garage’ın açılışı ve CUPRA Terramar’ın ülkede satışa sunulmasıyla, CUPRA için tarihi bir yılı muazzam bir şekilde tamamlıyoruz.” diye konuştu. 

CUPRA tüketicilerimizle uyumlu

Doğuş Otomotiv İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkanı E. Ali Bilaloğlu ise, CUPRA’nın 2021 yılında Türkiye pazarına girmiş olmasına rağmen kısa sürede önemli bir başarı yakaladığını söyledi. Ayrıca Bilaloğlu, açılışı gerçekleştirilen CUPRA City Garage İstanbul’un CUPRA’nın Doğuş Otomotiv ile güçlü iş birliğinin yeni bir kanıtı olduğunu belirtti.  

CUPRA için Türkiye, Avrupa dışındaki en büyük pazar

Türkiye’nin kalbi İstanbul’da, GALATAPORT’ta Dünya’daki 10’uncu deneyim merkezinin kapılarını açtıklarını belirten CUPRA Türkiye Genel Müdür Anıl Gürsoy “Avrupa dışındaki en büyük pazar olarak, ülkemizin 10. City Garage’a ev sahipliği yapmasından çok gururluyuz.” dedi. “CUPRA markamız ile 2021 yılında Türkiye’de satışa başladık, tüketicilerin ciddi ilgisi ve desteğiyle, 2024 Kasım sonu itibarıyla bu 3,5 yıllık sürede 20 bini aşkın araç teslimatı gerçekleştirdik. Şu an Türkiye’de toplam 29 adet CUPRA yetkili satıcımız mevcut bugün bu sayı CUPRA City Garage İstanbul ile resmi olarak 30 adet oldu.

Bu yeni City Garage ile, İstanbul’un kültürel ve sanatsal sahnesinin ayrılmaz bir parçası olmayı ve markamızın büyümesine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Bugün CUPRA City Garage İstanbul, aynı zamanda ilk kez bir lansmanımıza ev sahipliği ediyor. CUPRA’nın  Avrupa’nın en hızlı büyüyen sınıfındaki iddiasını artırmayı hedefleyen Sportif SUV modeli Yeni CUPRA Terramar lansmana özel fiyatları ile sizlerle buluşuyor. ” diye ekledi. 

CUPRA’nın kültürler arası merkezi

İstanbul’da açılan CUPRA City Garage şehirde bir dönüm noktası haline gelmeyi, yaratıcılığı teşvik etmeyi, iş birliğini artırmayı ve CUPRA Tribe ile derin bağlar kurmayı amaçlayan bir alan olarak tasarlandı.  

Galataport’ta yer alan CUPRA City Garage’ın giriş katı, İstanbul’un sokak ve kahve kültürünü yansıtan bir iç mekan olarak tasarlandı; kafe alanı ve çok fonksiyonlu ikinci katıyla şehrin en yoğun bölgelerinden birinde yer alıyor. Mekanın benzersiz tasarımı, Akdeniz, Türk ve CUPRA stillerini birleştiriyor. Özel olarak dizayn edilen duvarlar Avrupa ve Asya kıtalarını; tavanda asılı bulunan heykel ise bu kıtaları birleştiren köprüyü temsil ediyor. Markanın bakır odaklı imzası, bağlantıyı ve elektrifikasyonu simgeliyor, beton sütunlar, endüstriyel aydınlatmalar, metal raflar ve ham tavanlar ise markanın kendine has karakterini vurguluyor. 

Küresel genişlemede yeni bir başarı

 CUPRA, 10. City Garage’ının açılışıyla İstanbul’u, Meksika, Milano, Münih, Lizbon, Rotterdam, Sidney, Berlin, Paris ve Madrid gibi şehirlerle birlikte küresel ağında bir adım daha ileriye taşıyor. Bu yeni mekanla, CUPRA, en ikonik şehirlerin kalbinde varlığını pekiştiriyor ve tarihi bir yılı sonlandırıyor. 

2024 yılı boyunca marka, en iddialı ürün atağının ilk aşamasını, yeni dönemin kahramanı CUPRA Terramar’ın tanıtımıyla tamamladı. Yeniden tasarlanan CUPRA Formentor ve CUPRA Leon ile birlikte marka, lansmanından bu yana 750.000'den fazla araç satışı gerçekleştirerek, tarihinin en iyi ilk dokuz ayını kaydetti ve 179.100 araç teslimatıyla 2023’ün aynı dönemine göre yüzde 5,3 artış sağladı. 

Bu yeni City Garage’ın açılışıyla CUPRA, küresel hedeflerini genişletmeye devam ediyor ve 2030 yılına kadar ABD pazarına girişine doğru ilerliyor.

 

 

 

Yorum Yazın

Palyatif tedbirler derde deva olmaz

Çok sayıda firmanın taklit bal ürettiği ortaya çıktı

TÜİK'in hesabı yine tutmadı

Tarlada 2, markette 35 lira

Tekstilde sektöründe 300 bin kişi işsiz kaldı

Meteoroloji'den İstanbul'a kötü haber

2026'da ucuz et hayal oldu!

Emekliler: 35 bin seyyanen zam istiyoruz!

Bin liralık hediye çeki için dondurucu soğukta 9 saat beklediler

Enes Zengin Sakaryaspor’un yeni başkanı oldu

Market poşeti 1 liradan satılacak

11 ayda 2 bin 329 kişi trafikte can verdi

'Türkiye artık anayasal bir devlet değil'

Serdar Bilgili'ye naylon fatura şoku!

Tapu işlemlerinde yeni dönem

Eskiden birer - ikişer kilo alırlardı, şimdi 250 gram

Trump desteği, Netanyahu iktidarının merkezinde

KCK lideri Karasu’dan CHP’ye süreç eleştirisi

Marmara için 7 ve üzeri deprem kaçınılmaz

'İHA Ankara’ya geldi, Erdoğan 2 saat sessiz kaldı'

Veyis Ateş, Taner Çağlı, Ege ve Buse İskenderoğlu gözaltında

'FİSKOBİRLİK'te 15 milyar liralık zarar var'

Esenyurt'ta otobüs şarampole uçtu: 4 ölü!

Kim ne derse desin 'Terörsüz Türkiye' mutlaka sonuçlandırılacaktır

'Hapishaneler boşalırken Silivri’de balık istifi yapılıyor'

Demet Özdemir 'En iyi kadın oyuncu' seçildi

İstanbul'da Yılbaşı öncesi fahiş fiyat denetimi

'23 yıl boyunca emanete hıyanet etmedik'

'Türkiye’miz manen ve maddeten asrın felaketiyle sallanmıştı'

CHP ve AK Parti arasında makas açılıyor

Yükleniyor

Trump desteği, Netanyahu iktidarının merkezinde

Şam yönetimi SDG ile temasları askıya aldı

Gazze’de can kaybı 70 bin 937’ye yükseldi

'Epstein, 14 yaşındayken beni Trump'ın evine götürdü'

İsrail gazı dünyaya Mısır üzerinden satılacak

Bulgaristan'da hükümet istifa etti

Epstein’in istismar ağı ingiltere’ye de uzandı

Gazze’de can kaybı 70 bin 654’e yükseldi

'10 Mart Anlaşması, Yeni Suriye’nin temelidir'

AB ülkelerinden Rusya'nın varlıklarını dondurma kararı

Demet Özdemir 'En iyi kadın oyuncu' seçildi

Özgü Kaya kaçamağını paylaştı

Mine Kılıç çeketin içine hiçbir şey giymedi

Dua Lipa minicik bikinisinin azizliğine uğradı!

Ela Rümeysa Cebeci’nin ablası konuştu

Ezgi Fındık hakkında uyuşturucu ve fuhuş suçlamasıyla yakalama kararı

Hülya Avşar'dan olay kaza açıklaması

Nafia Tanrıverdi iddialı tarzıyla gündemde

Takipçi sayısına göre rol verilmesine isyan etti

'Kısa zamanda ülkeme döneceğim'

İkinci el araçta 6 ay ve 6 bin kilometre şartı uzatıldı

Bakan Bolat’tan "BYD'ye gümrük engeli" iddialarına cevap

Türkiye, Avrupa’nın en büyük 5’inci otomobil pazarı

Otomobil piyasasında fiyatlar eridi araçlar elde kaldı

Otomotiv satışlarında kasım rakamları açıklandı

BYD Türkiye'yi oyalıyor mu?

Danıştay, 10 yıllık 'bekleme şartı'nı durdurdu

Yeni Tonale ABD’de ilk kez sahneye çıktı!

Otomobil fiyatlarına büyük zam!

Tüketici parasını icra yoluyla aldı

Sofralardaki 6 süt ürünü markasında 'hile' tespit edildi

Siirt'de polis hastaneyi 2 ay takip etti, 30 kişi gözaltında

Tavşan kanı çay hilesi ortaya çıktı

Kalp sağlığını korumak için 8 öneri

Türkiye ekmek tüketiminde dünyanın en tepesinde

Küfür etmek fiziksel performansınızı artırıyor, sağlığa iyi geliyor!

Acil gelen hasta'dan 120 bin lira istediler

Türkiye diyabette de Avrupa’nın zirvesinde

Mutasyona uğrayan H3N2 virüsü Türkiye'ye giriş yaptı

'Sağlık sistemi bir kültürdür; piyasanın görevi değil, Bakanlığın görevidir'

RTÜK'ten düşen uçağa ilişkin uyarı

İktidarı savunma işi, yandaş gazetecilere terk edilmiş durumda

YGD Yeni Yıla İki Büyük Ödül Organizasyonuyla Giriyor

Gazeteci Zihni Çakır tutuklandı

'Gazetecilik hiçbir ahlaksızlığın vesilesi olamaz'

Rümeysa Cebeci 'uyuşturucu' soruşturmasında tutuklandı

Ela Rümeysa Cebeci, Hamza Cebeci'nin yeğeni çıktı

Medya devi GAİN'e operasyon!

Mehmet Akif Ersoy'un uyuşturucu testi pozitif

Akit TV ekranlarında asgari ücretli ve emekli isyanı!

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 17 6 6 5 9 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 17 6 6 5 -6 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9