15 Temmuz’dan sonra daha özgür olduk

15 Temmuz’dan sonra daha özgür olduk

15 Temmuz’dan sonra daha özgür olduk
  • A-
  • A
  • A+

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Karşıyaka Mezarlığı'ndaki 15 Temmuz Demokrasi Şehitliği'nde anma töreni düzenlendi. Törene İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yanında İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Ankara Valisi Vasip Şahin, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş katıldı. Bakan Soylu ve beraberindekiler, şehitlerin mezarlarına karanfil bıraktı, şehit ailelerine başsağlığı diledi. Ardından şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi.

Daha sonra 15 Temmuz 2016 gecesi bombalanan, 13 polis ve vatandaşın şehit düştüğü Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde anma töreni gerçekleştirildi. Buradaki törende konuşan Bakan Soylu, 'Güzel ölüm ve şehadete imrenilir. Biz bu sandalyelerde tek başımıza oturmuyoruz. Onlar yanımızdalar. Kıymetli polis arkadaşlarım; görevinizi tek başınıza yapmıyorsunuz. Onlar yanınızdalar' dedi.

3

'YILLARCA ANLATILACAKLAR'

Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde şehit olan 13 polis ve vatandaşın isimlerini tek tek okuyan Süleyman Soylu'ya emniyet mensupları 'burada' diye karşılık verdi. Ankara Emniyet Müdürlüğü binasını yeniden inşa edildiğini söyleyen Bakan Soylu, 'Vatandaşın can ve mal emniyetini sağlayan, üzerinde Türk polisinin amblemi olan bir kamu binasına sanki bir düşmana saldırır gibi bombalarla, uçaklarla ve helikopterlerle saldırdılar. Burayı harabeye çevirdiler. Günlerce harabe olarak kaldı. Onun için bu binayı yeniden imar ve inşa ettik. Bu binanın önünde kahraman kardeşlerimiz direndiler. Tam bir ailenin yaptığı gibi birlik ve beraberlik içerisinde el birliğiyle başımıza gelen bu hali savuşturduk. Cenabı Allah’ın izniyle o ihanet gecesini bir zafer gecesine dönüştürmeye muvaffak olduk. O gecenin kahramanları bu topraklar üzerinde yıllarca anlatılacaktır' diye konuştu.

2

'DEVLETİ BU YANGIN ÇETESİNDEN TEMİZLEDİK'

Bakan Soylu, 15 Temmuz darbe girişiminin Türkiye’yi özgürleştirdiğini vurgulayarak 'Onların ihaneti bize zarar vermedi. Aksine daha da güçlenmemize sebep oldu. Annelerimizin, babalarımızın, eşlerimizin sabrı, yetimlerin, öksüzlerin, şehit çocuklarının, gazi evlatlarının duası bizim daha da güçlenmemize sebep oldu. İçimizden bütün pislikleri attık. Devleti bu yangın çetesinden temizledik. 15 Temmuz’dan sonra daha özgür olduk. 15 Temmuz’dan sonra daha bağımsız olduk. 15 Temmuz’dan sonra daha yerli, daha milli olduk. Buradan 15 Temmuz’u planlayanlara, destek olanlara, maşası olanlara soruyorum; Bu millete ne zarar verebildiniz? Biz İHA’ları 15 Temmuz’dan sonra yapmadık mı? Biz PKK’ya 15 Temmuz’dan sonra diz çöktürmedik mi? Yılda 5 bin 558 kişin katıldığı PKK’nın tamamını bugün 100 sınırına getirmedik mi? DEAŞ’ı, DHKP-C’yi diğer sol terör örgütlerini hücre evlerinden teker teker 15 Temmuz’dan sonra almadık mı? FETÖ pisliğinin mahrem imamından finansörlere kadar bütün kalıntılarını 15 Temmuz’dan sonra tek tek adalete teslim etmedik mi? Yurt dışına kaçan oradan ancak tweet atıp kendini adam sıfatına sokmaya çalışanlar, 'bekleyin geliyoruz' diyenler bir daha Türkiye’ye, bu cennet vatanımıza gelebildiler mi? Yurt dışında sürgün gibi, yurtsuz, vatansız, milletsiz yaşamıyorlar mı? PKK’nın mağaralarında fare gibi yaşayanlardan ne farkınız var? Allah şahittir, bu millet şahittir hepinize bunun hesabını ölünceye kadar, son nefesinizi verinceye kadar sormayan namerttir, sormayan alçaktır, sormayan haindir, hain oğlu haindir' dedi.

1

'HİÇBİRİNİN BU MİLLETLE BAŞ ETMEYE GÜCÜ YOKTUR'

Bakan Soylu, Zeytin Dalı, Barış Pınarı, Pençe Kaplan, Pençe Kilit, Kıran, Kapan operasyonlarını 15 Temmuz’dan sonra yaptıklarını hatırlatarak, 'Çanakkale, Osman Gazi Köprüsü'nü, Karadeniz’de, Ege’de doğal gaz ve petrol arama çalışmalarını dünyada kimseden icazet almadan 15 Temmuz'dan sonra yapmadık mı? Bize uçacak, uçuracak pilotumuz kalmadığını söyleyenlere, bu devleti küçümseyenlere sesleniyorum; bu devlet bir gün olsun acziyet çekti mi? Kurumlarımızı bu FETÖ’cülerden temizledikten sonra kapasitelerini kat kat artırmadık mı? Hırsızlıktan tutun, trafikteki can kayıplarına kadar, terörden tutun uyuşturucu mücadelesine kadar tarihimizdeki en başarılı sonuçları 15 Temmuz’dan sonra almadık mı? Uyuşturucu baronlarını, organize suç çetelerini ensesinden tutup almadık mı? Bu millete laf söyleyenler, her gün bu milletin temiz evlatlarına iftira üstüne iftira videoları çekenler, bu millete dil uzatanlar hepsi yurt dışında. Hiçbirinin ne kendilerinin ne efendilerinin ne bu devletle ne bu milletle baş etmeye gücü yoktur' ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

'Hepinizi meydanlara, direnmeye davet ediyorum!'

Sadettin Saran, başkanlık makamında gözaltına alındı!

Ela Rümeysa Cebeci’nin ablası konuştu

50 bin mahkuma tahliye yolu açıldı

'Pazara inebilseydiniz 'hayırlı olsun' diyemezdiniz'

'Çalışanımızın, işverenimizin yanında olacağız'

Açlık sınırı 30 bin 655 liraya yükseldi

Sait Yılmaz'dan Sadettin Saran'a istifa çağrısı

Ezgi Fındık hakkında uyuşturucu ve fuhuş suçlamasıyla yakalama kararı

Dilan Polat ve Fatih Terim'e 5 milyon TL'den fazla para transferi

Bakan Bolat’tan "BYD'ye gümrük engeli" iddialarına cevap

'10 milyon emekçi ve ailesi sefalete mahkûm edilmiştir'

Mahpusun avukatıyla görüşmesinin 'sürekli' izlenmesi hak ihlali

Yeni asgari ücretle kaç gram altın alınabiliyor?

'Atsın imzayı, salabiliyorsa salsın Apo'yu!'

Akaryakıta ÖTV zammı geliyor

RTÜK'ten düşen uçağa ilişkin uyarı

Ümit Özdağ'a “cumhurbaşkanına hakaret” davasında beraat

Timur Savcı, uyuşturucu soruşturmasında gözaltına alındı

'O maddeyi hayatım boyunca kullanmadım'

Asgari ücret açıklandı Marketlerde etiketler yenilendi

Ümraniye Müzik Akademisi'nden 784 öğrenci faydalanıyor

'İktidar yoksulluğu resmileştirdi'

“Artık bu düzenin değişme vakti gelmiştir”

'2026 geçim yılı değilse, seçim yılıdır!'

"Ülke ve millet olarak daha fazlasını yapabiliriz"

AİHM, Osman Kavala davasında süreci hızlandırdı

Asgari ücret 28 bin 75 TL olarak açıklandı

'Zam üstüne zam yapmak, vatandaşı soymaktır'

'Bu uyuşturucunun baronunu koruyanlar kim'

Yükleniyor

Gazze’de can kaybı 70 bin 937’ye yükseldi

'Epstein, 14 yaşındayken beni Trump'ın evine götürdü'

İsrail gazı dünyaya Mısır üzerinden satılacak

Bulgaristan'da hükümet istifa etti

Epstein’in istismar ağı ingiltere’ye de uzandı

Gazze’de can kaybı 70 bin 654’e yükseldi

'10 Mart Anlaşması, Yeni Suriye’nin temelidir'

AB ülkelerinden Rusya'nın varlıklarını dondurma kararı

'Rusya'nın bir sonraki hedefi biziz'

Bulgaristan Başbakanı Jelyazkov istifa etti

Ela Rümeysa Cebeci’nin ablası konuştu

Ezgi Fındık hakkında uyuşturucu ve fuhuş suçlamasıyla yakalama kararı

Hülya Avşar'dan olay kaza açıklaması

Nafia Tanrıverdi iddialı tarzıyla gündemde

Takipçi sayısına göre rol verilmesine isyan etti

'Kısa zamanda ülkeme döneceğim'

Danla Bilic gözaltı sonrası sessizliğini bozdu

Pelin Akil hakkında bomba iddia!

İpek Filiz Yazıcı'nın kombinine yorum yağdı

'Bir an önce anne olmak istiyorum'

Bakan Bolat’tan "BYD'ye gümrük engeli" iddialarına cevap

Türkiye, Avrupa’nın en büyük 5’inci otomobil pazarı

Otomobil piyasasında fiyatlar eridi araçlar elde kaldı

Otomotiv satışlarında kasım rakamları açıklandı

BYD Türkiye'yi oyalıyor mu?

Danıştay, 10 yıllık 'bekleme şartı'nı durdurdu

Yeni Tonale ABD’de ilk kez sahneye çıktı!

Otomobil fiyatlarına büyük zam!

Tüketici parasını icra yoluyla aldı

Otomobil piyasasında yeni kriz endişesi

Siirt'de polis hastaneyi 2 ay takip etti, 30 kişi gözaltında

Tavşan kanı çay hilesi ortaya çıktı

Kalp sağlığını korumak için 8 öneri

Türkiye ekmek tüketiminde dünyanın en tepesinde

Küfür etmek fiziksel performansınızı artırıyor, sağlığa iyi geliyor!

Acil gelen hasta'dan 120 bin lira istediler

Türkiye diyabette de Avrupa’nın zirvesinde

Mutasyona uğrayan H3N2 virüsü Türkiye'ye giriş yaptı

'Sağlık sistemi bir kültürdür; piyasanın görevi değil, Bakanlığın görevidir'

14 Dernekten Kronik Hastalıklarda Önemli Mesaj

RTÜK'ten düşen uçağa ilişkin uyarı

İktidarı savunma işi, yandaş gazetecilere terk edilmiş durumda

YGD Yeni Yıla İki Büyük Ödül Organizasyonuyla Giriyor

Gazeteci Zihni Çakır tutuklandı

'Gazetecilik hiçbir ahlaksızlığın vesilesi olamaz'

Rümeysa Cebeci 'uyuşturucu' soruşturmasında tutuklandı

Ela Rümeysa Cebeci, Hamza Cebeci'nin yeğeni çıktı

Medya devi GAİN'e operasyon!

Mehmet Akif Ersoy'un uyuşturucu testi pozitif

Akit TV ekranlarında asgari ücretli ve emekli isyanı!

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 17 6 6 5 9 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 17 6 6 5 -6 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9