'2020’de 10 kat büyüme hedefliyoruz'

'2020’de 10 kat büyüme hedefliyoruz'

  • A-
  • A
  • A+

Kuruldukları günden bu yana Türkiye’de uçak bileti satın alım alışkanlıklarını değiştiren ve pazara yön veren bir hizmet sunduklarını söyleyen Çağlar Erol, seyahate çıkacaklar için ihtiyaçlarını karşılayacak çok geniş bir hizmet portföyüne olduklarını ve kullanıcılarının diledikleri yerden, hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde tek bir noktadan seyahat planlamalarını sağladıklarına dikkat çekti.

Seyahate çıkacaklar için her şey tek bir sayfada

Erol, “En güncel teknolojileri kullanarak birçok ilke imza attık ve Türkiye’nin en büyük uçak bileti satış sitesi konumuna yükseldik. Bugün 17 milyondan fazla aylık ziyaretçimiz ve 6 milyonun üzerinde mobil uygulama indirilme sayımızla Türkiye’de dijital seyahatin lideriyiz. Bugün Türkiye’de her 100 yurt içi uçak biletinin yaklaşık 10’u Enuygun.com üzerinden satın alınıyor.Son üç yıl içerisinde 15 milyondan fazla yolcu, uçak biletini Enuygun.com’dan aldı. Hava yolu şirketlerinin farklı uçuş seçeneklerini karşılaştırarak, kullanıcılarımızın en uygun uçak biletini bulmalarına yardımcı olurken aynı zamanda uçak bileti satışındaki güçlü konumuz sayesinde otobüs bileti ve otel rezervasyonları için de tercih ediliyoruz. Ayrıca araç kiralama hizmeti de veriyoruz. Kısacası her bir aşama için farklı web sitelerini gezmektense tek seferde tüm uçuş, otobüs ya da otel seçeneklerini listeleyip kendilerine en uygun ulaşım yolunu ve oteli seçip satın alabiliyorlar.” dedi.

“Teknoloji odaklı yenilikçi hizmet ve ürünler ile yapılmamışları yapıyoruz”

Kendilerini seyahat odaklı bir teknoloji şirketi olarak konumlandırdıklarını ve en yeni teknolojileri kullanmakla kalmayıp kendi teknolojilerini üreterek sektörde yapılmamışları yaptıklarını, sektörü geliştirdiklerini de belirten Erol konuşmasında; Bilet İptal Güvencesi, Blockchain alt yapısı üzerine inşa edilen ENCüzdan ve ENCoin, Akıllı Aktarma, Enuygun Hediye Kart gibi hizmetlerin bunlardan sadece birkaç tanesi oluğunu ifade etti. Erol, “Seyahatinizi ne kadar planlarsanız planlayın her zaman bir iptal ihtimali vardır. Enuygun.com ürünlerinden biri olan Bilet İptal Güvencesi ile aldığınız bileti, uçuşa 3 saat kalana kadar iptal edip bilet bedelinizin yüzde 90’ını geri alabiliyorsunuz. ENCüzdan ve ENCoin uygulamalarımızla hem teknolojik yönü gelecek vadeden hem de kullanıcılarına fayda sağlayacak bir projeye imza attık.ENCüzdan ile kredi kartlarında bulunan puanlar, Enuygun.com'da uçak bileti satın alırken kullanılabiliyor. ENCüzdan'da dilediğiniz kadar puanı ENCoin'e çevirip yurt içi veya yurt dışı uçak bileti satın alırken 1 yıl boyunca kullanabiliyorsunuz. Enuygun Hediye Kart ile de kullanıcılarımıza, sevdiklerine dilediği havayolunun dilediği uçuşuyla seyahat hediye etme fırsatı sunuyoruz.” dedi.

“Yurt dışında yüzde 400 büyüme planlıyoruz”

“Türkiye pazarının en büyük uçak bileti satış sitesi olmamızın verdiği tecrübeyle seyahat sektöründeki farklı alanlara da girerek 2028 yılında dünyanın en büyük 5 seyahat sitesinden biri olma yolunda ilerliyoruz. Kısa vadede ise uçak bileti, otobüs bileti, otel rezervasyonu, araç kiralama ve yeni seyahat hizmetleriyle birlikte “Seyahat Süper Uygulaması” olmayı hedefliyoruz” dedi. Wingie ile ilgili de açıklamalarda bulunan Erol “Geçtiğimiz senelerde Avrupa, Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Arap Emirlikleri, Arapça konuşulan diğer ülkeler ve Rusya’da hizmet vermeye başladığımız Wingie markamızla yurt dışı pazarlardaki varlığımızı güçlendirmeyi ve geliştirdiğimiz stratejilerle yeni ülkelerde yeni kullanıcılarla buluşmayı hedefliyoruz. Yine 2020 içerisinde mevcutta hizmet vermekte olduğumuz pazarlara ek olarak; Kanada, Avusturya, Yeni Zelanda ve Avusturalya’daki pazarlara girmek hedeflerimiz arasında. Gelişmekte olan pazarlar her zaman kadrajımızda yer alıyor. Wingie markamız şu an İngilizce, Almanca, Rusça, Arapça ve İspanyolca dillerinde, yepyeni pazarlardaki kullanıcılara hizmet veriyor. Yatırım planlarımız arasında yurt dışındaki faaliyetlerimizi daha fazla büyütmek var. Wingie ile var olduğumuz pazarlarda bu yıl yüzde 400 büyüme planlıyoruz ve bunu gerçekleştirmek için çalışmalarımızı hızlandırdık. Hedefimiz sadece Türkiye ile sınırlı kalmayıp tecrübe ve bilgi birikimimizle beraber bir dünya oyuncusu olmak.” dedi.

“2020’de 10 kat büyüme hedefliyoruz”

Erol, toplantıda Enuygun.com’un geçen yıl sergilediği performans ve büyüme hedefleri hakkında çarpıcırakamları da paylaştı. Enuygun.com'un ziyaretçi sayısının hem uçak bileti dikeyinde hem de yatayda diğer ürünlerle hızla büyümeye devam edeceğinin altını çizen Erol konuşmasının devamında şunları söyledi: “Bu yıl sonuna kadar uçak bileti tarafında 7,5 milyon adetin üzerinde bir satış bekliyoruz. Otobüs bileti satışlarına ise kısa süre önce başlamış olmamıza rağmen çok iyi bir başlangıç yaptık. Sunduğumuz güvenilirlik nedeniyle burada çok hızlı büyüyoruz. 2020 yılında otel ve otobüs kategorilerinde önceki yıla göre 10 kat büyüme hedefliyoruz. Türkiye’de ilk kez Enuygun.com tarafından geliştirilen Akıllı Aktarma teknolojimizle yine 2020'de dünyanın farklı ülkelerindeki kullanıcılara başka yerde bulamayacakları bağlantıları, yüzde 90’a varan ucuz fiyatlarla bulabilecekleri seçenekler sunmaya devam edeceğiz. Akıllı Aktarma’nın Wingie hedeflerimizin gerçekleşmesinde de büyük etkisi olacak.

 

Yorum Yazın

'Netanyahu terörü bölgesel ve küresel barışı tehdit ediyor'

NATO, ABD olmadan kağıttan kaplan

Emekliler zam talebiyle sokağa indi

Tom Barrack'tan yine skandal sözler

'Dikkat edin sırada Türkiye var'

'Muhalefetin gerçek oyu anketlere yansımıyor'

Muhittin Böcek'ten Akın Gürlek'in 'rüşvet' iddiasına yanıt

Tavuk etine üst üste zam

SGK 36 ilacı daha geri ödeme listesine aldı

Motorinin litre fiyatı 75 TL sınırına dayandı

Takipteki alacaklar 660 milyar liraya dayandı

'Türkiye, yeni bir iktidarı karşılamak üzere doğum sancıları çekiyor'

'Utanç içinde hatırlanacak bir tarih'

'Savaşın sebebi İsrail’dir'

Yeşil erik açılışı 4 bin TL'den yaptı!

Bodrum'a gelenleri kaymakam karşıladı

Ayhan Bora Kaplan'ın avukatı tahliye edildi

'Türkiye Ada'nın tamamının garantörüdür'

İstanbul’da 27 CHP’li başkanın 12’si görevden uzaklaştırıldı

Türkiye kira artışında dünya lideri

'Kazanan ithalatçı, kaybeden çiftçi olur'

'İmamoğlu 1 yıldır hapiste, Avrupa buna sessiz kalmamalı'

MGK’da 3 başkanlık kuruldu

İran’a 'saldırıları derhal durdur' çağrısı

'Donald Trump için 'azil' çanları çalıyor'

Pentagon, İran için 200 milyar dolar bütçe talep etti

Danıştay, MEB’den 'Ramazan Genelgesi' savunması istedi

İki Kardeşin Sıra Dışı ve Mizah Dolu Hikâyesi

'Kahrolsun Amerikan emperyalizmi!'

Vatandaş ekonomiden umutsuz

Yükleniyor

loading

NATO, ABD olmadan kağıttan kaplan

Emekliler zam talebiyle sokağa indi

'Utanç içinde hatırlanacak bir tarih'

Pentagon, İran için 200 milyar dolar bütçe talep etti

'Fransa Hürmüz Boğazı operasyonlarına asla katılmayacak'

'Bu savaşı İsrail'in baskısı nedeniyle başlattık'

'Hürmüz Boğazı Amerikayı bitirmek üzere'

Avrupa'dan Trump'a soğuk duş

'İran'a karşı kazanmıyoruz, dünyaya aptal olduğumuzu gösteriyoruz'

Irak'ta Bağdat havalimanına İHA saldırısı

Adriana Lima'nın ideal erkek kriteri tartışma yarattı

Aslıhan Karalar yangının çıkış sebebini açıkladı

Yağmur Yüksel'in son hali olay oldu

Yasmin Erbil'den Gülseren Ceylan kararı!

Güzel oyuncudan radikal karar

Derin Talu'dan çok konuşulacak itiraf

'Kalbim sevmeye de, sevilmeye de açık'

Şeyma Subaşı şaşırtmaya devam ediyor

Sydney Sweeney'den yürek hoplatan pozlar!

Sahra Şaş ödül törenine damga vurdu!

Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı yüzde 11 azaldı

Yerli Karea Fit Yollara Çıkıyor!

Kadınlar Günü’nde Klasik Otomobillerle Unutulmaz Yarış

Dacia Sandero tahtından indi

'Uzun ömürlü bir kullanım sunuyoruz'

TOGG'un 2025 yılı zararı belli oldu

Fiat Egea'nın üretim ise sona erecek

BYD Türkiye’de 4 modeli birden kaldırdı

İkinci elde yeni dolandırıcılık tuzağı

Çin malı otomobillere talep azaldı

SGK 36 ilacı daha geri ödeme listesine aldı

Vakıf üniversite hastanelerinde vergi muafiyeti kalkıyor

Ocakbaşında yemeğinden çıkan böcek dudağını ısırdı

Makak Punch ve Güven Arayışı

Yadigar Genç Kanseri Yenmeyi Başardığı Formulü Açıkladı

İşlenmiş gıdaların ultra tehlikeleri

Beyaz ekmek gidiyor, 'tam buğday' geliyor

Harran Üniversitesi Hastanesi'nde rüşvet iddiası

Hastanelerde ilaç operasyonu, 5 gözaltı

Kamu hastanelerinde erişim krizi

Gastrofill’den Boğaz’da Geleneksel İftar Buluşması

YGD’den İsrail’e Sert Tepki: Gazetecilik Suç Değildir

'Valiye şemsiye var, gazilere yok' haberine takipsizlik kararı

2025’te 129 basın mensubu öldürüldü

Yalova’nın Marka Değeri İçin Ortak Mesaj

'Mutluyuz, çünkü bu halka yalan söylemedik'

Bürokratın 'özel tuvaletini' yazan gazetecilere dava

Anadolu Medya Çalıştayı Ankara’da Toplandı

AYM, Anadolu Ajansı'nı kusurlu buldu

Ekol TV'ye "kara para aklama" soruşturmasında yeni gelişme

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 26 20 2 4 44 64
2.FENERBAHÇE A.Ş. 27 17 1 9 33 60
3.TRABZONSPOR A.Ş. 27 18 3 6 24 60
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 27 15 5 7 18 52
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 27 12 8 7 14 43
6.GÖZTEPE A.Ş. 26 11 5 10 10 43
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 26 8 7 11 -2 35
8.KOCAELİSPOR 27 9 12 6 -9 33
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 27 8 10 9 -10 33
10.CORENDON ALANYASPOR 27 6 8 13 1 31
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 26 7 10 9 -4 30
12.TÜMOSAN KONYASPOR 27 7 11 9 -8 30
13.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 27 6 14 7 -9 25
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 27 6 14 7 -18 25
15.KASIMPAŞA A.Ş. 27 5 13 9 -15 24
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 27 4 12 11 -27 23
17.İKAS EYÜPSPOR 27 5 15 7 -19 22
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 27 4 18 5 -23 17