OTOMOTİV
OTOMOTİV Haberleri2plan ve Borusan işbirliği
2plan ve Borusan işbirliği
- A-
- A
- A+
Sait Halim Paşa Yalısı’nda 20 Ocak 2022 Perşembe günü 12:00’da başlayacak ve özel davetlilerin katılacağı teklif verme usulüyle gerçekleştirilecek ihalede, marka ve modelden bağımsız premium otomobiller için kıyasıya bir rekabet yaşanması bekleniyor. Ayrıca, Borusan Araç İhale sistemi üzerinden üyeler online olarak da katılma imkanı bulacak.
Borusan Araç İhale ile 2plan’ın birlikte düzenleyeceği premium otomobiller için Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek ihaleye, Borusan Araç İhale üye şirketlerinin yanı sıra pandemi önlemleri çerçevesinde sınırlı özel davetli de katılabilecek.
2plan İcra Kurulu Başkanı Orhan Ülgür, çok özel bir organizasyon gerçekleştireceklerini belirterek, “Borusan Araç İhale ile yaptığımız bu işbirliği ikinci el otomotiv sektöründe iki tecrübeli ve güvenilir şirketin buluşmasıdır. Bu işbirliğini çok önemsiyoruz. Buradaki amacımız, öncelikle müşterilerimize alışılmışın dışında farklı bir deneyim yaşatmak. İçerisinde bulunduğumuz değişken fiyatlamaların yapıldığı bu konjonktürde müşterilerimize kolay, güvenilir, alternatif bir satın alma fırsatı sunuyoruz” dedi.
İkinci el araçta 21 yıllık tecrübe
Borusan Araç İhale Genel Müdürü Sinan Barutçuoğlu, Türkiye genelinde bugüne kadar 11 binin üzerinde alıcı üyeye ulaştıklarını ve 2 binin üzerinde kurumsal tedarikçi ile iş birliği gerçekleştirdiklerini belirtirken Borusan Araç İhale’nin 21 yılık deneyimini ve güçlü alım-satım ağını, vizyoner bakış açısıyla buluşturmaya devam ettiklerini söyledi. Barutçuoğlu sözlerine şu şekilde devam etti;
“Türkiye’nin ilk çok markalı 2. el araç yeniden pazarlama şirketi olarak başlayan, yenilikçi iş modelleriyle bugün kurumlardan bireylere uzanan kapsamlı bir hizmet sunan Borusan Araç İhale olarak gerçekleştireceğimiz yeni organizasyonumuzla premium otomobiller konusunda son kullanıcılara da seslenmek istiyoruz. Tüm Türkiye’de gerçekleştirdiğimiz ihalelerimizle birlikte, İstanbul Boğazı’nda tarihi bir lokasyonda düzenleyeceğimiz özel ihalede birbirinden özel premium ikinci el otomobilleri yeni sahipleriyle buluşturarak bu alandaki ihtiyaca cevap vermeye çalışacağız. Bu özel ihale, aynı zamanda alanında uzman olan 2Plan şirketi ile son kullanıcıya yönelik gerçekleştirdiğimiz ilk ihale olacak. Otomotiv piyasasının değişken dinamiklerine sahip olduğu günümüzde, özellikle premium araçlar konusunda yüksek hassasiyet ve titizlikle araştırma yapan son kullanıcıların beklentilerini karşılamayı hedefliyoruz.”
Karadeniz'de Türk tankerine drone isabet etti!
'Taşınmaz beyanı böyle yapılır'
24 ilde IŞİD operasyonu!
Başsavcılık Murat Kapki’nin dilekçesini talep etti
'Hukuk güvenliği açısından alarm veren bir ülkeyiz'
İşsizlik Avrupa'nın 2,4 katına ulaştı
'Riyad bildirisi Türkiye Cumhuriyeti’ne yakışmadı'
NYT dünyanın en güçlü ordusunun çaresizliğini yazdı
Akaryakıtta KDV yüzde 1’e insin, asgari ücret 3 ayda bir güncellensin
Gıda etiketlerinde yanıltıcı ifadelere sıkı denetim
Doğal gaz ve elektriğe zam sinyali
İran, Trump'ın 15 maddelik ateşkes planını reddetti
AK Part ve MHP seçmeninden gelen 'kötüye gidiş' itirafı
Resul Emrah Şahan açıklamıştı, İzni Bakanlık'tan almışlar
Galatasaray'ın eski başkanı Burak Elmas gözaltında
'ABD-İsrail'in İran savaşı felaket bir hata'
'Şirketler kapandı binlerce kişi işsiz kaldı'
Mahkeme kararına rağmen doktorluk görevine son verildi
'Türkiye ateş çemberinin ortasında'
'Baskıyla ifade verdim, 2 milyon dolar rüşvet istendi'
'Nevruzu bahane eden alçaklar cevabını alacak'
Akın Gürlek'in tapu kayıtlarını inceleyen şüpheli tutuklandı
Belgeleri bana değil AK Parti genel başkanına götürün
İran Türkiye'ye gaz akışını kesti
'Türkiye’de NATO kolordusunun ne işi var?'
135 milyar dolarlık altın rezervi satılacak
'Enflasyonda düşüş başka bahara kaldı'
Gününüzü ekranda değil, doğada geçirin
Siyonist emperyalist şebekesi mukaddes günlerimizi zindana çevirdi
Yenikapı’daki Nevruz kutlamalarına soruşturma
Yükleniyor






