Tarih: 19.05.2023 20:05

Bunlar mı tarih yazacak?

Facebook Twitter Linked-in

700 civarında İstanbul İYİ Parti 1,2,3. Bölge milletvekili aday adayı 2.4.2023 de temayül seçimi için, afişler, el ilanları bastırdı. Oy alıp üst sıralara çıkıp, milletvekili adayı olma şansını artırmak için.

Sabah 09.00 başlayan seçim 17.00 de bitti. Ama 10.00 da ortalık çöp, afiş, su şişesi, el ilanı, sigara paketleri doldu. Genel başkan Akşener’in resmi ve Tarih Yazacağız Afişi önünde resim çektiren, vekil olacağını sandı.

Etrafdaki çöpler, görüntü kirliliği şöyle diyordu: Bunlar mı Tarih yazacak? Bunlar mı devlet yönetecek? Bu insanlar mı Milletvekili olup, Türkiye yi Yaşanılır yapacak?

Her aday ve etrafındakiler, özen gösterseydi, yerdeki afişi alıp çöpe atsaydı. İçtiği su şişelerini, sigara paketlerini çöpe atsaydı. Haliç Kongre Merkezi hiç kullanılmamış gibi pırıl pırıl kalırdı.

Görenlerde, ne İYİ insanlar, bir izmarit bile bırakmadan gittiler. Sanki burada seçim yapılmadı derlerdi.

KAPALI ALANDA SİGARA İÇEN ADAYLAR, MECLİS ÜYELERİ VARDI

Kapalı yerlerde Sigara İçilmesi Yasak TCK böyle diyor. Ama çok sayıda aday, belediye meclis üyesi yasağı ihlal etti. Kalp hastası, hamile, astımlı, allerjisi olan vardır demedi. Sigara içti. 

Sigara içenlerden biri de Özkalp Beyaz. B.Çekmece İyi Parti meclis üyesi.  Yanında ki aday Ersin Beyaz, engel olup, kapalı yerde sigara içilmez demedi. Bunlar devlet yönetecekler. 

AKP VE CHP SEÇİMLERİNDEDE DURUM AYNI.

Diğer partilerin benzer toplantılarında çevreye ve görüntü kirliliğine hiç dikkat edilmiyor. Ama binlerce aday önemli insan olup Türkiye yi yönetmek istiyor.

Bunlar ile Tarih yazılmaz. Hezimet yazılır.

Resimde: İYİ Parti temayülünde  bir kare.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-DT9JLG88B3