SİYASET
SİYASET Haberleri'Erdoğan’ı destekledin, sana hakkımı helal etmiyorum'
‘Anadolu Buluşmaları’ çerçevesinde Sakarya’ya gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’a emekli bir yurttaş, Erdoğan'ı kastederek, "Sana hakkımı helal etmiyorum, destekledin onu" sözleriyle tepki gösterdi.
- A-
- A
- A+
Anadolu Buluşmaları çerçevesinde Sakarya'da esnaf ziyareti yapan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'a emekli bir vatandaşın gösterdiği tepki gündem oldu. Son Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan'ı destekleyen Erbakan'ın yanına gelen emekli vatandaş: Sana hakkımı helal etmiyorum, Erdoğan'ı destekledin ifadelerini kullandı.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 'Anadolu Buluşmaları' kapsamında Sakarya'yı ziyaret etti. Sakarya Gar Meydanı'nda partisinin standını ziyaret eden Erbakan, Adapazarı merkezinde esnaf ve vatandaşlar ile buluştu.
'SANA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM'
Adapazarı ilçe merkezindeki ziyaretleri sırasında vatandaşlar ile tokalaşan Erbakan'a bir emekli vatandaş Erbakan'a tepki gösterdi. Vatandaş son Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan'a desteğini açıklayan Fatih Erbakan'a tepki gösterdi:
"SANA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"
"Bir saniye sayın genel başkanım. Önce Sakarya'ya hoş geldiniz. Ama sana hakkımı helal etmiyorum. Destekledin onu. Bak bizi de böyle çile..." ifadelerini kullanırken Erbakan araya girdi ve "CHP gelse daha kötü olacaktı. Şimdi biz geleceğiz düzelteceğiz inşallah" şeklinde yanıt verdi.
KALABALIKTAN TEPKİ SESLERİ YÜKSELDİ
Erbakan'ın CHP'ye yönelik sözleri ve Erdoğan'ı destekleme kararının arkasında olduğunu ifade ettiği sözleri sarf ettiği sırada kalabalıktan "Olmadı, olmadı!" şeklinde seslerin yükseldiği duyuldu.
28 MAYIS İKİNCİ TUR SEÇİMLERİNDE ŞU İFADELERİ KULLANMIŞTI
“Milletimiz 14 Mayıs’ta tarihimizle, değerlerimizle, kültürümüzle, inancımızla barışık olmayanlara bu ülkeyi, bu devleti teslim etmedi elhamdülillah. Bu sebeple Cumhur İttifakı ve Yeniden Refah Partisi olarak aziz milletimize minnettarız.
Aziz milletimiz önümüzdeki hafta 28 Mayıs’ta inşallah sandık başına gidecek ve son sözünü söyleyecek. Bu 7’li masaya dersini 28 Mayıs’ta da verecek ve sayın Cumhurbaşkanımızı açık ara farkla seçerek bu işi bitirecek Allah’ın izniyle.
28 Mayıs’ta ülkemiz, milletimiz , devletimiz, Adıyaman, deprem bölgesi kazanacak inşallah. Milletimizin ve Cumhur İttifakı’mızın 28 Mayıs zaferi şimdiden hayırlı, uğurlu ve mübarek olsun inşallah.”
Bu pazar seçim olsa hangi parti ne kadar oy alır
Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı hayatını kaybetti
'Kanal İstanbul birincil önceliğimiz değil'
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel gözaltına alındı
Cumartesi motorine ve benzine yeniden dev zam
'Kanunsuz emre uyarak silah almak suçtur'
Türkiye Enflasyonda OECD’den koptu
'Bir ayda 195 bin 576 kişi daha işsiz kaldı'
İmamoğlu’nun 5’inci X hesabına da erişim engeli
'İran füzelerini S-400 neden vurmadı?'
İBB davasında itirafçının iddiasına Davut Gül'den cevap
Okul müdürü, mesajını beğenmeyen öğretmenleri resmî yazıyla uyardı!
İstanbul’da sahte belge şebekesine darbe
'Türkiye bir hukuk devleti' dedirten olay...
Türkiye'nin dış borcu son 10 yılın zirvesinde
Karayollarında vatandaşın cebinden 850 milyar lira çıktı
Milli parklar şirketlerin rant alanı oluyor
'Bahçeli göz göre göre Öcalan'ın postacılığını yapıyor'
İran'dan ateşkes için 3 şart
'Türkiye’de güven olmadan ekonomi düzelmez'
Emekliyi açlık sınırının altına düşürmek büyük bir insafsızlık
78 kişinin öldüğü Kartalkaya raporunda Bakanlık aklandı
Milletvekili Ramazan Kaşlı MHP'den ihraç edildi
Akaryakıta yeni zam
'Türkiye çatışmanın değil barışın tarafındadır'
İspanya'dan İsrail'e 'soykırım' resti
ABD Mahkemesinden Halkbank 'Bağımsız Denetçi' kararı
'86 milyonun vergisi TRT'ye haram zıkkım olsun'
'İsrail'e bomba' sevkiyatı yapan Repkon USA isim değiştirdi
Hiçbir ülkenin egemenliğinde, topraklarında gözümüz yok
Yükleniyor






