Tarih: 02.03.2024 22:43

Alain Delon'un Fransa'daki evinde gizli silah bulundu

Facebook Twitter Linked-in

Cephanelik, aktörün Paris'in 135 kilometre güneyindeki Douche-Montcorbon'daki kırsal evinde keşfedildi ve polis ayrıca 3.000'den fazla mermi ve bir atış poligonu buldu.

Yerel savcı Jean-Cedricx Go, "88 yaşındaki Delon'un ateşli silah sahibi olma izni yok" dedi.Aktörün evine gelen mahkemenin atadığı bir yetkilinin silahı fark etmesi ve hakimi bu konuda uyarması üzerine oyuncunun evinde arama yapılmasına karar verildi. Alain Delon'un net servetinin milyonlar olduğu tahmin ediliyor. Aktörün kızı Anouchka Delon daha önce bir dergiye yaptığı açıklamada, aile malikanesine 'her zaman korumasıyla birlikte gittiğini' zira erkek kardeşlerinin 'kendilerini Vahşi Batı'da sanarak evin içinde silahlı' dolaştıklarını dile getirmişti.

Aktörün oğlu Anthony Delon kız kardeşine cevap vermiş ve 'iftira' niteliğinde olduğunu dile getirdiği cümleleri kınamıştı.

Fransız mahkemesi, aktörün üç çocuğu arasında yaşanan anlaşmazlık sebebiyle tıbbi bakımında Alain Delon'a yardımcı olması için yasal bir temsilci atamıştı. Çocukları Anthony, Anouchka ve Alain-Fabien aktörün mirası ve sağlık durumu konusunda anlaşmazlık yaşıyor. Geçtiğimiz Haziran ayında değeri sekiz milyon avronun üzerinde olan yaklaşık 80 sanat eserini açık artırmada satmıştı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-DT9JLG88B3