BELEDİYE
BELEDİYE HaberleriAnnelerin mutlulukları yüzlerine yansıdı
Annelerin mutlulukları yüzlerine yansıdı
- A-
- A
- A+
Üsküdar Belediyesi, pandemide evlerinden çıkamayan ya da bir yakınının yolunu gözleyen dünyanın en kutsal varlıkları olan anneleri bu sene de unutmadı. İstanbul’un ve Üsküdar’ın simgelerinden olan mor salkım fidanlarımızı pandemi dolayısıyla yanlarında olamadığımız annelerimize hediye etmek için yola çıkarttık. Belediye görevlileri Anneler Günü’nde kapı kapı dolaşarak, balkonlarında bahçelerinde ekip büyütsünler diye 10 bin kadar baharın simgesi mor salkım fidelerini annelerimizin evlerine kadar götürdü.
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurduğu etkinliğe Üsküdarlı Anneler yoğun ilgi gösterdi. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in de katıldığı etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Mor salkım fideler ile karşılaşan Annelerin mutlulukları yüzlerine yansıdı.
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ' Anneler Günü'nü özel bir etkinlikle kutlamak istiyoruz. Bu yıl pandemi sürecini de dikkate alarak, evden çıkamayan annelerimize bir nebze olsun sıkıntılarını, streslerini gidermek için Üsküdar'a has Üsküdar'ın özel fidesi olan mor salkım fidesini kapı kapı dolaşarak annelerimize hediye ediyoruz. Mor salkım neşe demek, mutluluk demek, huzur demek, sevgi demek Üsküdar'ımızın bu güzel fidesini Üsküdarlı annelerimize hediye edeceğiz ' şeklinde konuştu.
Geçtiğimiz hafta sosyal medya hesaplarından bir çağrıda bulunduklarını aktaran Türkmen, '9 Mayıs'ta annesine mor salkımı hediye etmek isteyen vatandaşlarımıza bizlere sadece adreslerini bildirmelerini istedik. Bugün itibariyle 10 binin üzerinde annemize, belediyedeki çalışma arkadaşlarımla birlikte kapı kapı dolaşarak, bu güzel mor salkımları hediye edeceğiz' dedi.
'Maddi sıkıntı çekiyoruz'
Kurtardığımız her bir canlının hayatı moral kaynağı
'Türkiye'yi zor günler bekliyor'
Türkiye'de şeriat isteyenler yüzde 10 çıkar mı şüpheliyim
Mine Tozlu dahil 5 kişi gözaltına alındı
DHMİ Daire Başkanı Mehmet Cemil Acar, Aksaray'da yakalandı
'Delilsiz ispat tahminden ibarettir'
'Anlama özürlü herhalde bu arkadaş'
'Bu işin altında hükümetin enkazıyla birlikte Numan Kurtulmuş kalacak'
Yaşar Kaba’nın Araştırma Kitapları Okurla Buluştu
'Ramazan, Birlik ve Kardeşliğin En Güçlü Zamanıdır'
'Ülkemizde milyonlar yoksullukla savaşıyor'
Köpek sahibi olmak, kalp hastalığına bağlı ölüm riskini azaltıyor
'Erdoğan içerideki baskıyı gizlemek için jeopolitik kozunu kullanıyor'
Manavgat Belediyesi'nde gözaltı sayısı 40’a yükseldi
HAKMAR'ın sahibi Zeki Doruk hakkında yeniden tutuklama kararı
3,5 milyon vatandaş faturasını ödeyemediği için kömüre mahkum oldu
Yerli Karea Fit Yollara Çıkıyor!
'Normalleşme süreci geride kaldı'
'Türk milletinin İran halkı için ettiği dualar moral kaynağı'
HSK’den Yargıtay’a yeni atamalar
Murat Tüzel’den Prof. Dr. İlber Ortaylı İçin Taziye Mesajı
'Bizim en büyük kalkanımız kardeşliğimizdir'
Aslıhan Karalar yangının çıkış sebebini açıkladı
Yağmur Yüksel'in son hali olay oldu
'İstiklal Marşı’nın Arapça okunması sapkınlıktır'
İflas eden Yeşil GYO’ya kayyum atandı
'Her türlü tehdide karşı hazırlıklıyız'
Ali Koç, İmam Hatip öğrencilerine iftar verdi
Irak'ta Bağdat havalimanına İHA saldırısı
Yükleniyor






