BELEDİYE
BELEDİYE HaberleriAntalya'da 1 milyon TL’lik fidan toprakla buluşacak
Antalya'da 1 milyon TL’lik fidan toprakla buluşacak
- A-
- A
- A+
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu arasında ağaçlandırma çalışmaları, yanan alanların yeniden fidanla buluşturulması ve Antalya’nın farklı bölgelerinde yeşil alan oluşturulması amacıyla işbirliği protokolü imzalandı. İmza töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, büyük Manavgat yangınında çok büyük acılar yaşadıklarını belirterek, bu süreçte tüm Türkiye’nin farklı kesimlerinden destek gördüklerine dikkat çekti.
ÖĞRENCİLERİ DİKİLEN FİDANLIK ALANDA AĞIRLAYACAĞIZ
Başkan Muhittin Böcek, TED Başkanı Selçuk Pehlivanloğlu ile anlamlı bir işbirliği yaptıklarını belirterek, “TED Yönetim Kuruluna ve üyelerine bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederim. Kasım ayında aldığımız meclis kararı ile bir protokol imzalıyoruz. Okulları ve sosyal projeleriyle tüm Türkiye’de önemli çalışmalar yapıyorlar. Orman yangınlarında canımız yandı. Türk turizminin ve tarımının başkenti Antalya olarak Manavgat yangınlarına katkısı olanları unutmayacağız. En kötü anımızda yanımızdalardı, kendisine ve geleceğimizin teminatı gençlerimize, çocuklarımıza ve onların kıymetli ailelerine teşekkür ediyorum. Bütün öğrencilerimizi ilerleyen zamanlarda fidanları dikeceğimiz alanlarda ağırlayacağız” dedi.
İŞBİRLİĞİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ
TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu ise yaşamı yeniden yeşertmek için bir adım attıklarını kaydetti. Türkiye Eğitim Derneği olarak düzenledikleri kampanya ile bir miktar para topladıklarını anlatan Pehlivanoğlu, “Antalya’nın bağrı yanmıştı, biz de az- çok bir fidanla Antalya’nın ciğerlerinin tekrar toparlanmasına katkısı olması adına çalışma yaptık. Başkanımızla görüştük. Şimdi bu işbirliği protokolünü imzalamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Umuyorum ki Antalya’mızda bir daha böyle orman yangını yaşanmaz. Anlamlı işbirliği için Muhittin Başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
1 MİLYON TL’LİK BAĞIŞ
Büyükşehir Belediyesi ve Türk Eğitim Derneği ile imzalanan protokol ile TED, Büyükşehir Belediyesi’ne bir milyon TL bağışta bulundu. Büyükşehir Belediyesi, bu bağışla ağaçlandırma çalışmaları, yeni yeşil alanlarını oluşturulmasını sağlayacak.
ABD girmeyeceğine söz verdiği bataklığa battı
Murat Ertürk'ün TSK'dan ihraç edilme kararı iptal edildi
Türkiye gıda enflasyonunda dünya 3'üncüsü
Bedelli askerlik ücreti ve ÖTV oranları yükseliyor
Haribo, Rekabet Kurumu’nun radarına girdi
'Keyfi kısıtlamalar yargılamaya duyulan güveni sarsıyor'
Ankara’da 'bayat ekmek' 6 liraya satılıyor!
Gazeteci İsmail Arı yine tutuklandı
Tağşiş listesine at ve eşek eti skandalı
Maliye'den lüks harcama denetimi
Bilirkişi rapor süresi 110 günden 29 güne düşürüldü
'İmamoğlu'nun hapiste olması kabul edilemez!'
Konkordato başvuruları rekor tazeliyor
Fiyatlar kontrolden çıktı!
Gazetecilik faaliyeti, birilerinin hoşuna gitmedi diye suç olmaz!
Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde gözaltı sayısı 10'a yükseldi
'400 bin şehit veririz ama İsrail yok olur'
İmamoğlu tutuklanınca Sazlıdere bir yılda betondere oldu
Mehmet Şimşek memleketinde yuhalandı
Katar'da helikopter düştü 3 şehidimiz var
Konut piyasasının gözdesi Dubai'de satışlar çakıldı
Fatih'te iki bina çöktü
'İktidardaki küçük bir azınlık millete, Cumhuriyete savaş açmış durumda'
Bu bayram öncekilere göre daha kötü
Bayramda yola çıkmak lüks oldu
Hürmüz Boğazı kapandı, Trump faturayı NATO’ya kesti!
İran'dan 4000 Km ötedeki İngiltere üssüne füze saldırısı
Müşteri bulamayan taksiler duraklara çekildi
Ayva artık lüks oldu, fiyatlar rekor kırdı
Diyarbakır'da tarım arazilerini su bastı
Yükleniyor





