AP, Diyarbakır İl Başkanlığına geçlerden ziyaret

AP, Diyarbakır İl Başkanlığına geçlerden ziyaret

AP, Diyarbakır İl Başkanlığına geçlerden ziyaret
  • A-
  • A
  • A+

Adalet partisi, Diyarbakır İl Başkanlığına getirilen, Diyarbakır'ın sevilen ve tanınan simalarından Ayhan Korkmaz, göreve geldiği günden itibaren, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine hız verirken, önceki gün bir grup genç, Adalet partisi Diyarbakır İl Başkanlığını ziyaret etti.

Ahmet Topval, Simay Acaban ve Aytaç Kırıcı, ‘Hayırlı olsun’ dileklerini ileterek, sorunlarını il başkanı Ayhan Korkmaz’a ilettiler. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette, İl Yönetim Kurulu üyeleriyle beraber gençleri karşılayan ve ağırlayan Adalet partisi Diyarbakır İl Başkanı Ayhan Korkmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi:

MAALESEF, SORUNLAR GİDEREK KATMERLENİYOR

‘Bilindiği üzere, ülkemiz olarak giderek artan bir sorunlar yumağı ile karşı karşıyayız. İktidar kadroları, bu sorunların çözümü konusunda gerekli reaksiyonu gösteremiyor. Bunun en büyük sebeplerinden biri, liyakatli insanların iş başında olmamalarından kaynaklanmaktadır.

Adalet partisi, kökü Demokrat partiye kadar dayanan, ülkemiz siyasetinin çınarıdır. Halkımızın bağrından çıkmış olan kadrolar, uzun yıllar ülkemizi başarıyla yönetmiş, bu kutlu hareket, sinesinden birçok hükümet, Başbakan ve Cumhurbaşkanı çıkarmıştır. Ülkemizin sorunlarına kalıcı ve köklü çözümler üretecek, liyakatli kadrolar oluşturmak için, uzun süreden bu yana, hazırlıklar yapılmakta. Ülkemiz genelinde giderek artan işsizlik ve beraberinde getirdiği yoksulluk, piyasalarda yaşanan daralmalar ve buna bağlı olarak esnaflarımızın çoğu zaman siftah bile yapamadan dükkânını kapatmak zorunda kaldığı bir süreci yaşamaktayız. Dolayısıyla, vergilerini, SGK primlerini, bankalara olan kredi ve kredi kartı borçlarını ödeyememeleri nedeniyle, birçok esnafımız ve ticaret erbabı, icralık olmuş durumdadır. Köylümüz ve çiftçimizin ise, maalesef, tarlasını sürdüğü, ekmek teknesi konumundaki traktörlerine haciz konulmakta ve insanlarımız, yoksulluk girdabına terk edilmektedir.



Hayat pahalılığı öylesine boyutlara ulaştı ki, vatandaşlarımız takip edemez duruma geldi. İşsizlik korkunç boyutlara ulaştı. Nitekim, İş-Kur şubeleri önünde oluşan uzun kuyruklar, başta bölgemiz olmak üzere, ülkemiz genelinde işsizliğin geldiği noktayı gözler önüne sermekte’.

İKTİDAR DA, MUHALEFET DE TIKANMIŞ DURUMDA

İktidarın sürekli güven kaybettiğini ve halk nezdinde desteğinin giderek azaldığına vurgu yapan Adalet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Ayhan Korkmaz, şöyle devam etti: ‘Hükümet, kamuoyu nezdinde güven kaybetmeye devam ediyor. Muhalefet partileri de, vatandaşlarımızın önüne, kapsamlı bir program sunamıyor. En az iktidar kadroları kadar, muhalefet kadroları da çözüm üretemez durumdalar. Halkımızın, gerek iktidar ve gerekse muhalefet partilerine güveni giderek azalmakta.

Uzun süreden beridir, ülkemiz genelinde hepsi birer cevher değerinde, çok kıymetli dava arkadaşlarımla beraber birçok defalar toplantılar ve istişareler düzenledik. Milletimizin bağrından çıkmış, hepsi yaşadıkları kentlerin sorunları ve bu sorunların çözümüne vakıf dava arkadaşlarımızla beraber, bu kutlu davaya baş koyduk.

Artık değişim zamanı. Halkımız, sandıkta bir değişim yaparak, sorunlarına kalıcı çözümler üretecek, ülkemize yeni vizyon katacak bir hareket istiyor. Adalet partisi olarak, dinamik, tecrübeli ve ehil kadrolarımızla, halkımızın dertleriyle hemhal olmaya ve sorunlara, ortak aklı kullanarak çözümler üretmeye talibiz. Özellikle son dönemde, para birimimizin Dolar ve Euro karşısında sürekli değer kaybetmesi, sonrasında yaşanan ve maalesef hep geniş halk kitlelerinin zararına olan, sadece hükümete yakın küçük bir azınlık grubu daha da zengin eden birçok spekülasyonlar nedeniyle, demokrasi tarihimizin en zorlu ve karanlık sürecini hep beraber yaşamaktayız.

Eğitim konusu adeta ‘yaz-boz’ tahtasına döndürüldü, Sağlık sorunları ise, çözülmek bir yana, giderek kangrenleşen bir hal almaya başladı. Bunca sorunlar yaşanırken, iktidar partisi kadrolarının ise, demeç vermekten öteye gidemediklerini görüyoruz. Ülke olarak, adeta karanlık bir dehlizden geçiyoruz. Tecrübesiz ve hiçbir planı, programı olmayan liyakatsiz kadrolar nedeniyle, ülkemizin ekonomik dengeleri yerle bir edildi.

Dev boyutlu ekonomik krizler, memurumuz, işçimiz, emeklimiz, köylümüzü, çiftçimizi ve esnafımızı her gün biraz daha fakirleştiriyor, açlık ve sefaletle karşı karşıya bırakıyor adeta. Mutlu bir azınlık, imtiyazlı bir zümre, lüks ve şatafat içinde yaşıyor. Ancak, asla umutsuz değiliz. Bu kâbustan uyanacağız. Paramızın, pula dönmesine son vereceğiz. Halkımızın sinesinden çıkmış insanlar olarak, çoğu zaman evine ekmek götürmekte bile zorlanan insanlarımızın derdine derman olmaya geliyoruz. Hareketimiz, Hak, hukuk ve Adaletin tesisi, insan hakları, sosyal ve ekonomik gelişmeyi sağlama, işsizlik ve yoksulluğu mininuma indirme hedefleriyle yola çıkmıştır bulunmaktadır.

ADALETİ ESAS ALACAK BİR YÖNETİME TALİBİZ

Allah’ın izniyle; bütün vatandaşlarımızın partisi olacak, tüm sorunlara kalıcı ve köklü çözümler üretmek için, var gücümüzle çaba sarf edeceğiz. Kapımız herkese açıktır. Hak, hukuk ve Adaleti esas alarak, siyaset yapacağız. Refahın, huzurun, kalkınmanın olabildiğince geniş bir tabana yayılması için, kimseyi dışlamadan ve kırmadan, bütün arkadaşlarımızla beraber, mesai kavramı gözetmeksizin, azimle çalışacağız.

Allah; yar ve yardımcımız olsun. Hepimiz, geleceğimizi inşa edecek olan çocuklarımız ve gençlerimize, en iyi koşullarda bir Türkiye bırakabilmek için, bu kutlu yolculuğa start verdik’.

GENÇLER, İLGİDEN BİR HAYLİ MEMNUN KALDI

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren gençler ise, İl Başkanı Ayhan Korkmaz ve İl Yönetim Kurulu üyelerine gösterdikleri ilgi ve duyarlılık nedeniyle teşekkür ettiler.

Ahmet Topval, Simay Acaban ve Aytaç Kırıcı, ‘Başkanımız Ayhan Korkmaz ve tüm Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz. Sorunlarımızı ilgiyle dinleyerek, zaman zaman notlar aldılar. Gösterdikleri ilgi ve yakınlık için kendilerine teşekkür ediyoruz. En kısa zamanda, bu kez farklı meslek gruplarına mensup vatandaşlarımızla tekrar gelip, daha geniş kapsamlı bir ziyaret gerçekleştireceğiz. Adalet partisi ve bütün kadrolarına, siyaset yolculuğunda başarılar diliyoruz’ şeklinde memnuniyetlerini dile getirdiler.

Gençlerin sorduğu sorulara cevaplar veren İl Başkanı Ayhan Korkmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri, fotoğraf çekiminin ardından, misafirlerini kapıya kadar uğurlayarak, örnek bir ev sahipliği sergilediler.

Yorum Yazın

Selimiye Koyu'nda marina protestosu

Davut Karadavut, partisinden ihraç edildi

'Emeği de, üretimi de biz koruyacağız'

Yapı ruhsatlarına yeni şart getirildi

Galatasaray, Ali Koç'un Okan Buruk'u tehdit ettiğini iddia etti

'Türkiye, Suriye’de HTŞ’nin değil, Suriye halklarının müttefiki olmalı'

15 anket şirketinin ortalaması ortaya çıktı

Vicdansız hemşire Bağrıyanık tutuklandı!

Hamaney'in özel bir yeraltı sığınağına geçtiği iddia edildi

2026 emekli bayram ikramiyesi artacak mı?

'Bu dönemde erken seçim mümkün değildir'

Emeklinin tatil kampını sattılar

Huzurevi fiyatlarında rekor artış

149 milyon hesap bilgisi internete sızdı

Sivas'ta 493 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı

'Sütyenini çıkar gel'

Boğazın sıfır noktasına dev cami projesi için yeni iptal başvurusu

Ucuz alışveriş devri resmen bitti

Abdullah Öcalan Bahçeli'ye kilim hediye etti

Uludağ’da teleferik çilesi

Eczane eczane dolaşmaya son!

Ocak ayı enflasyonunda sebze fiyatları yüzde 40'a dayandı

'Emeklilerimizi hükümetimize karşı kışkırtmaya çalışıyor'

'Verilemeyecek hesabı olanlar AK Parti’ye kaçtı'

MHP’nin emekliye sözlü desteği devam ediyor!

'ABD güçlü olabilir ama bizim de onurumuz satılık değil'

Marmara Denizinde tekneler karaya oturdu

'Tramvaya asılmak gibi bana da asılmak yasaktır'

450 kilo bozuk et yakalandı

Benzine de zam geliyor

Yükleniyor

Hamaney'in özel bir yeraltı sığınağına geçtiği iddia edildi

'ABD güçlü olabilir ama bizim de onurumuz satılık değil'

'Azerbaycan-Ermenistan bitirdiğim savaşlardan biri'

İspanya, Trump'ın Barış Kurulu davetini reddetti

'Bazen bir diktatöre ihtiyaç duyarsınız'

Avrupa'daki ABD üslerini mi kapatalım?

Tek istediğimiz Grönland’a sahip olmak

'Masada değilsek menüdeyiz'

Egemenlik ve toprak bütünlüğüne saygı tartışılmaz

Somali diye bir ülke yok

'Tramvaya asılmak gibi bana da asılmak yasaktır'

'Her kapı çaldığında polis geldi sanıyordum'

Yaren Güldiken kırmızı elbisesiyle sosyal medyayı salladı

Sörften sonra çok daha iyi bir insan oldum

Melisa Döngel'den dikkat çeken paylaşım

Buse Terim sevgilisiyle tatile çıktı!

Yatakta verdiği kareler olay oldu

Eski manken Deniz Akkaya hapse girecek!

Elle Fanning dekoltesiyle zor anlar yaşadı

Evangeline Lilly kayanın üstüne düştü!

Tesla verimlilikte zirvede, BYD sınıfta kaldı, menzil kralı Audi

MG’nin Hybrid+ Teknolojisi Yakında Türkiye’de!

Alfa Romeo’dan takas desteği avantajı

Volvo EX60, yılın ikinci yarısında Türkiye’de

Dijital kanallara güven arttı, kullanıcı sayısı yükseldi

Elektrikli otomobil sayısı 370 bini aştı

2. el otomotiv satışı 2025'te rekor kırdı

Trafik sigortasında primler değişti

'Ürün gamımızı her geçen gün güçlendiriyoruz'

Türkiye'de Opel, Peugeot ve Citroen el değiştirdi!

Vicdansız hemşire Bağrıyanık tutuklandı!

Huzurevi fiyatlarında rekor artış

Eczane eczane dolaşmaya son!

ABD, Dünya Sağlık Örgütü'nden resmen ayrıldı

Bütçeyi yutan şehir hastanelerine 6 tane daha ekleniyor

Sıra numarası ekranında "Cübbeli Ahmet" sohbeti açıldı

'Lastiksiz ambulansları gençler bilmez'

Lahmacunda sakatat, peynirde natamisin çıktı

Pestisit ihlalinde dünya ikincisiyiz

Fast food kanseri tetikliyor

Hrant Dink'in öldürülmesinin üzerinden 19 yıl geçti

Acun Ilıcalı satış planını KAP'a bildirdi

RTÜK’ten TV kanalları ve dijital platformlara ceza

Haber sitelerine 'Google' darbesi

THY'den gazeteci Ali Kıdık'a uçuş yasağı

Burak Akburak İstanbul'da Gazetecilerle Buluştu

Ege TV kanalı icradan satışa çıkarıldı

'Özgür Basın, Güçlü Toplum Demektir'

Habertürk skandalında tanık ifadesi dengeleri değiştirdi

Ekol TV’ye “kara para aklama“ soruşturması

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 19 14 1 4 29 46
2.FENERBAHÇE A.Ş. 19 12 0 7 26 43
3.TRABZONSPOR A.Ş. 19 12 2 5 15 41
4.GÖZTEPE A.Ş. 19 10 3 6 14 36
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 18 9 4 5 9 32
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 19 8 6 5 13 29
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 19 6 4 9 2 27
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 19 6 6 7 -6 25
9.KOCAELİSPOR 19 6 7 6 -3 24
10.CORENDON ALANYASPOR 19 4 5 10 0 22
11.GENÇLERBİRLİĞİ 19 5 10 4 -4 19
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 19 4 8 7 -6 19
13.TÜMOSAN KONYASPOR 19 4 8 7 -8 19
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 19 5 10 4 -14 19
15.KASIMPAŞA A.Ş. 19 3 9 7 -11 16
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 19 2 8 9 -21 15
17.İKAS EYÜPSPOR 18 3 10 5 -14 14
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 19 2 14 3 -21 9