Ay-Yıldızlıların Azmi Kadar Kalıcı Parfümler Yolda!

Türkiye’nin parfüm markası MAD Parfumeur, Türkiye Futbol Federasyonu ile yaptığı anlaşmayla, Milli Futbol Takımları Resmi Sponsoru oldu.

Ay-Yıldızlıların Azmi Kadar Kalıcı Parfümler Yolda!
  • A-
  • A
  • A+

Türkiye’nin parfüm markası MAD Parfumeur, kuruluşunun 25. yılında tarihi bir anlaşmaya imza attı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile MAD Parfumeur arasında düzenlenen sponsorluk anlaşması kapsamında MAD, Milli Futbol Takımları Resmi Sponsoru oldu. TFF Riva Tesisleri'nde gerçekleştirilen basın toplantısına, TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve MAD Parfumeur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Doğru katıldı. Kadın ve erkek tüm yaş gruplarını kapsayan anlaşmanın süresi 1 yıl olarak belirlenirken, karşılıklı mutabakat halinde bir yıl daha uzatılabileceği açıklandı.

Parfümler Milli Takım Ruhunu Yansıtacak

Resmi sponsorluk kapsamında milli takım ruhunu yansıtan özel bir parfüm serisi piyasaya sürülecek. Kadın ve erkek milli takımları için ayrı ayrı dünyaca ünlü parfümörler tarafından geliştirilen parfümler, çok yakında Türkiye’nin beğenisine sunulacak. “Azmin Kadar Kalıcı” teması altında, Milli Takım ruhuyla özdeşleşen özel kokular üretilecek. Bu koleksiyonlardan elde edilecek gelirin bir bölümü, TFF ile birlikte altyapı gelişim projelerinde kullanılacak.

Hacıosmanoğlu: Türk futboluna katkı yapacak

TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, basın toplantısında yaptığı konuşmada, Türk futbolunun gelişimine katkı sağlayacak iş birliklerine büyük önem verdiklerinin altını çizdi. Başkan Hacıosmanoğlu, “Bu sadece bir sponsorluk anlaşması olmanın ötesinde, Türk futbolunun uluslararası arenada daha güçlü yer edinmesine yönelik bir yol arkadaşlığıdır. Göğsünde gururla Ay-Yıldızlı formayı taşıyan oyuncularımız ile onları rol model olarak görüp hayallerinin, umutlarının peşinden giden altyapıdaki futbolcularımıza sağlanan desteği çok kıymetli buluyorum. Milli formayı taşıyan her futbolcumuz, sahaya çıktığında milyonlarca insanın heyecanını, tutkusunu ve gururunu temsil ediyor. Bizler bugünün altyapı oyuncularının da sistemli bir eğitimle geleceğin yıldızları olacağının bilinciyle hareket ediyoruz. Bu anlaşmanın, Türk futboluna ve geleceğin yıldız adaylarına büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum. MAD Parfumeur ailesine, Türk futboluna sağladıkları destek için teşekkür ediyorum” dedi.

Doğru: Birlikte dünya markası olmak istiyoruz

MAD Parfumeur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Doğru ise, TFF ile yaptıkları anlaşmanın ortak bir tutkunun paylaşımı olduğunu vurguladı. “Milli Takımlarımızın sahadaki başarılarına katkıda bulunmak ve bu yolculukta yanlarında olmak bizim için büyük bir onur” diyen Doğru sözlerini şöyle sürdürdü: “Milli Futbol Takımları Resmi Sponsoru olmaktan duyduğumuz mutluluğu dile getirmek istiyorum. Bu iş birliği, markamızın değerleri ve vizyonuyla mükemmel bir uyum içinde… Ay-Yıldızlıların sahada gösterdiği azim ve tutkuya benzer biçimde, bizler de parfüm dünyasında mücadele ediyor ve her zaman mükemmelliği hedefliyoruz. Türkiye Futbol Federasyonu ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, markamız açısından önemli bir kilometre taşıdır. Bu adım, bir dünya markası olma hayali ile bu topraklardan yola çıkan MAD’in bilinirliğini perçinleyecektir. Dolayısıyla, sadece bir sponsor ilişkisinin ötesinde Türkiye Futbol Federasyonu’yla birlikte değerli projelere imza atacağımız için de ayrıca mutluyuz. Bizim için tarihi önemi olan bu anlaşmanın hem MAD hem de Türk futbolu için hayırlı olmasını diliyorum. Hep birlikte “Azmimiz Kadar Kalıcı” başarılara imza atacağımıza gönülden inanıyorum.”

Çeyrek Asırlık Yolculukta Yeni Dönem Başlıyor

Ankara’da dünya markası olma hayaliyle 25 yıl önce kurulan MAD Parfumeur, bugün 400’e yakın satış noktasında hizmet verirken Almanya’dan Singapur’a, Bosna Hersek’ten Çin’e kadar uzanan yurt dışı yayılımını da hızla sürdürüyor. 6.700 metrekarelik modern tesislerinde en yüksek kalite standartlarında özgün bir şekilde üretim yapan MAD, temiz oda teknolojisi, otomatik dolum hatları ve dahili Ar-Ge ekibiyle sektörde fark yaratıyor. Çeyrek asrı geride bırakan ve bu yıl pek çok alanda yatırımlarını artıran marka, 22 bin metrekarelik yeni entegre üretim tesisi ve lojistik üssüne geçerek büyüme yolculuğunda tarihi bir adım daha atmaya hazırlanıyor.

Geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken MAD, parfüm, ev koleksiyonu, banyo ve vücut ürünleri, saç ve cilt bakım ürünleri gibi farklı kategorilerde yenilikçi ve çevre dostu üretim anlayışıyla faaliyetlerini sürdürüyor.

Futbolun Birleştirici Gücü

MAD Parfumeur, TFF ile gerçekleştirdiği ve tüm yaş gruplarını kapsayan bu iş birliğiyle, Türk Milli Takımının ruhuna dokunan özel bir parfüm serisi hazırlıyor. Çok yakında Türkiye’nin beğenisine sunulacak olan parfümler vasıtası ile Türk futbolunun geleceğine yatırım yapmanın mutluluğunu yaşıyor. “Azmin Kadar Kalıcı” sloganıyla kokuların büyülü dünyasını milli futbol takımlarıyla birlikte büyütmeyi ve dünyaya ‘MAD’ adını duyurmayı hedefliyor.

 

Yorum Yazın

AYM’den Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'yle kadro ihdasına iptal

Anayasa Mahkemesi’nden seyyanen zam kararı

'Hürmüz Boğazı Amerikayı bitirmek üzere'

Emniyet amiri Birson Ergene canına kıydı

Fatih Camii’nde Kadir Gecesi’nde Mescid-i Aksa protestosu

Dünya Tiyatro Günü Üsküdar’da Etkinliklerle Kutlanacak

Gastrofill’den Boğaz’da Geleneksel İftar Buluşması

Avrupa'dan Trump'a soğuk duş

Adriana Lima'nın ideal erkek kriteri tartışma yarattı

Kaymakamlık binasındaki silah seslerinin sebebi belli oldu!

Mahkemeden İBB davalarına CHP'liler alınmasın talebi

'AKP seçimi kaybedeceği için bunları yaşıyoruz'

'Hukuk ve demokrasi düzelmeden ekonomi düzelmez'

'Kısa sürede yüksek kazanç vadedenlere karşı dikkatli olunmalı'

İBB davasında 5. celse başlamadan bitti

İlber Ortaylı son yolculuğuna uğurlanıyor

'İran'a karşı kazanmıyoruz, dünyaya aptal olduğumuzu gösteriyoruz'

Oscar Ödülleri sahiplerini buldu

Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı yüzde 11 azaldı

'Maddi sıkıntı çekiyoruz'

Kurtardığımız her bir canlının hayatı moral kaynağı

'Türkiye'yi zor günler bekliyor'

Türkiye'de şeriat isteyenler yüzde 10 çıkar mı şüpheliyim

Mine Tozlu dahil 5 kişi gözaltına alındı

DHMİ Daire Başkanı Mehmet Cemil Acar, Aksaray'da yakalandı

'Delilsiz ispat tahminden ibarettir'

'Anlama özürlü herhalde bu arkadaş'

'Bu işin altında hükümetin enkazıyla birlikte Numan Kurtulmuş kalacak'

Yaşar Kaba’nın Araştırma Kitapları Okurla Buluştu

'Ramazan, Birlik ve Kardeşliğin En Güçlü Zamanıdır'

Yükleniyor

loading

'Hürmüz Boğazı Amerikayı bitirmek üzere'

Avrupa'dan Trump'a soğuk duş

'İran'a karşı kazanmıyoruz, dünyaya aptal olduğumuzu gösteriyoruz'

Irak'ta Bağdat havalimanına İHA saldırısı

İran'dan ateşkes için 3 şart

'Bu savaşın tek kazananı Rusya'

'Amacımız, İran halkının boyunduruğu kırması'

'Bence savaş büyük ölçüde bitti'

'ABD ile anlaşma istiyorsanız İran'ı vuracaksınız'

Birleşik Arap Emirlikleri İran’a saldırdı

Adriana Lima'nın ideal erkek kriteri tartışma yarattı

Aslıhan Karalar yangının çıkış sebebini açıkladı

Yağmur Yüksel'in son hali olay oldu

Yasmin Erbil'den Gülseren Ceylan kararı!

Güzel oyuncudan radikal karar

Derin Talu'dan çok konuşulacak itiraf

'Kalbim sevmeye de, sevilmeye de açık'

Şeyma Subaşı şaşırtmaya devam ediyor

Sydney Sweeney'den yürek hoplatan pozlar!

Sahra Şaş ödül törenine damga vurdu!

Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı yüzde 11 azaldı

Yerli Karea Fit Yollara Çıkıyor!

Kadınlar Günü’nde Klasik Otomobillerle Unutulmaz Yarış

Dacia Sandero tahtından indi

'Uzun ömürlü bir kullanım sunuyoruz'

TOGG'un 2025 yılı zararı belli oldu

Fiat Egea'nın üretim ise sona erecek

BYD Türkiye’de 4 modeli birden kaldırdı

İkinci elde yeni dolandırıcılık tuzağı

Çin malı otomobillere talep azaldı

Vakıf üniversite hastanelerinde vergi muafiyeti kalkıyor

Ocakbaşında yemeğinden çıkan böcek dudağını ısırdı

Makak Punch ve Güven Arayışı

Yadigar Genç Kanseri Yenmeyi Başardığı Formulü Açıkladı

İşlenmiş gıdaların ultra tehlikeleri

Beyaz ekmek gidiyor, 'tam buğday' geliyor

Harran Üniversitesi Hastanesi'nde rüşvet iddiası

Hastanelerde ilaç operasyonu, 5 gözaltı

Kamu hastanelerinde erişim krizi

Yanlış tercih metabolizmayı yıkıyor…

Gastrofill’den Boğaz’da Geleneksel İftar Buluşması

YGD’den İsrail’e Sert Tepki: Gazetecilik Suç Değildir

'Valiye şemsiye var, gazilere yok' haberine takipsizlik kararı

2025’te 129 basın mensubu öldürüldü

Yalova’nın Marka Değeri İçin Ortak Mesaj

'Mutluyuz, çünkü bu halka yalan söylemedik'

Bürokratın 'özel tuvaletini' yazan gazetecilere dava

Anadolu Medya Çalıştayı Ankara’da Toplandı

AYM, Anadolu Ajansı'nı kusurlu buldu

Ekol TV'ye "kara para aklama" soruşturmasında yeni gelişme

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 26 20 2 4 44 64
2.FENERBAHÇE A.Ş. 26 16 1 9 30 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 26 17 3 6 23 57
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 26 14 5 7 17 49
5.GÖZTEPE A.Ş. 26 11 5 10 10 43
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 26 12 8 6 14 42
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 26 8 7 11 -2 35
8.KOCAELİSPOR 26 9 11 6 -4 33
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 26 8 9 9 -7 33
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 26 7 10 9 -4 30
11.CORENDON ALANYASPOR 26 5 8 13 -4 28
12.TÜMOSAN KONYASPOR 26 6 11 9 -9 27
13.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 26 6 13 7 -8 25
14.KASIMPAŞA A.Ş. 26 5 12 9 -14 24
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 26 6 14 6 -18 24
16.İKAS EYÜPSPOR 26 5 14 7 -18 22
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 26 3 12 11 -28 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 26 4 17 5 -22 17