Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan CHP’nin tutuklu Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun açıklaması, Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi'nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Mesajında birlik ve umut vurgusu yapan İmamoğlu, “Kalbini karanlığa teslim etmişlere inat, nefreti yüzünden eksik etmeyenlere inat, gençleri haksız yere tutuklayanlara inat; neşemizi, mutluluğumuzu, gülümsememizi geri alacağız” dedi.
İmamoğlu şöyle devam etti:
“Genç kızlarımızın, oğullarımızın, çocuklarımızın yüzünde yeniden gülücükler açacak. En çok korktukları şeyi yapacağız; ayrısı gayrısı olmayan bir ülke olacağız. Bayram yerine dönecek tüm yurttaki sokaklar. Gençlerin coşkusu her yeri saracak.”
Genç kızlarımızın, oğullarımızın, çocuklarımızın yüzündeki gülümsemeyi geri alacağız.
En çok korktukları şeyi yapacağız; ayrısı gayrısı olmayan bir ülke olacağız, bayram yerine çevireceğiz tüm yurdu. Gençlerin coşkusu her yeri saracak.
Kalbi kararmış, ruhu kararmış, yüzünü… pic.twitter.com/fnOxpGZdrt— Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi (@CBAdayOfisi) May 18, 2025