AXA Sigorta'dan Renault ve Dacia iş birliği

AXA Sigorta'dan Renault ve Dacia iş birliği

AXA Sigorta
  • A-
  • A
  • A+

Sigortalılarının hayatlarının her anında güvenebilecekleri bir çözüm ortağı olma bakış açısıyla sektörde değer yaratan AXA Sigorta, otomobil sektöründe faaliyet gösteren önde gelen markalara sunduğu geniş kapsamlı ve avantajlı kasko anlaşmalarına bir yenisini daha ekledi. AXA Sigorta, Renault ve Dacia marka otomobil sahiplerine Ekim ayından itibaren Marka Kasko ürününe ek olarak farklı avantajlar sunuyor. Renault ve Dacia yetkili servislerinde geçerli olacak avantajlar arasında; marka standartlarına uygun onarım taahhüdü, yılda iki defa 15 gün olacak şekilde ikame araç temini, 10.000 TL'lik hukuksal koruma teminatı ve Renault ve Dacia markalarında geçerli 750 TL mini onarım yer alıyor.

Renault ve Dacia Sahipleri Marka Kasko’nun Geniş Teminatından Faydalanıyor

Sektördeki en geniş teminatlara sahip ürünlerden olan Marka Kasko sigorta poliçesinin kapsamında; sigortalıların kaza sonucu oluşan hasarlarının tazmini dışında çalınma, yangın, cam kırılması, doğal afetler ve hayvanların araca vereceği zararları da teminat altında yer alıyor. AXA güvencesi Marka Kasko sigorta poliçesi bir kez satın alındığında anahtar kaybı ek teminatı da sigortalılara sunulan hizmetler arasında bulunuyor. Araçta oluşan küçük çaplı hasarlar ise küçük onarım ek limiti ile poliçe kapsamına dahil edilebiliyor. Araç hasar gördüğünde ise Asistans hizmetine başvurarak ikame araç hizmeti başta olmak üzere, seyahat ve mecburi konaklama giderleri de sigorta kapsamında tazmin edilebiliyor. Ayrıca AXA Marka Kasko sigortası kapsamına girildiği anda sigortalılar 7/24 Asistans Hizmetlerinden de faydalanmaya başlıyor.

AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Firuzan İşcan, “AXA Sigorta olarak farklı sektörlerin ihtiyaçları paralelinde yeni ürünler geliştiriyor ve her dönem özel ürünlerle sigortalılarımıza avantajlar sunuyoruz. Ekim ayı itibarıyla Renault ve Dacia ile yaptığımız iş birliğiyle kasko ürünümüzü sunmaya başladık. Marka Kasko sayesinde Axa sigorta ile Renault ve Daica aileleri arasında var olan bağlarımızı daha da güçlendireceğimizi düşünüyorum. Sadece marka kasko değil bayilerdeki hasarları da dikkate aldığımız birlikte çok geniş ve güçlü bir iş hacmimiz var. Dağıtım kanalı güçlü bir şirket olarak, Renault ve Dacia markalı araçların tam güvenceyle sigortalanması noktasında birçok katkı sağlayacağımıza inanıyoruz” dedi.

Renault MAİS Genel Müdürü Berk Çağdaş, “Renault MAİS olarak en önemli önceliğimiz olan müşteri memnuniyeti için hayat kolaylaştırıcı çözümler sunmaya hız kesmeden devam ediyoruz. OYAK ve Şirketlerinin Türkiye’de, Renault Grubu’nun dünya genelinde Axa Sigorta ile uzun yıllara dayanan köklü bir iş birliği, tüm taraflar için verimli çalışmalar ortaya çıkartıyor. Bu kapsamda Renault ve Dacia sahiplerinin de AXA Sigorta poliçe tercihleri her zaman yüksek oldu. Renault Kasko ve Dacia Kasko ürünlerimiz için gerçekleştirdiğimiz bu yeni iş birliği, AXA Sigorta’nın sektör deneyimi ile Renault ve Dacia markalarımızın yaygın satış ve satış sonrası ağını bir araya getirerek iş ortaklığımızın daha da gelişmesine katkıda bulunacak. Uygulamanın yetkili satıcılarımızı ve müşterilerimizi son derece memnun edeceğine inanıyor, Renault MAİS, ORFİN ve AXA ailelerine hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

ORFİN Finansman Genel Müdürü Özgür Öztürk, “Orfin Finansman olarak, Renault ve Dacia markalarımızın müşterilerine yenilikçi finansman olanakları sunarken, müşterilerimizin avantajlı sigorta ürünleri ile buluşturulmasında da etkin bir rol üstlenmekteyiz. Sigorta sektörünün deneyimli ve güçlü isimlerinden AXA Sigorta ile gerçekleştirilen bu yeni birliktelik ile markalarımız arasındaki yakınlığı artırmayı ve müşterilerimize daha da verimli, yüksek kalitede bir hizmet sunmayı hedefliyoruz. Renault ve Dacia markalarımızdan otomobil alımlarını finanse ettiğimiz tüm perakende ve tüzel müşterilerimizin de bu iş birliğinden mutlu olacağını düşünüyor; hem müşterilerimiz hem de bu iş birliğinin tüm paydaşları için verimli sonuçlara ulaşılacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Yorum Yazın

İspanya, Trump'ın Barış Kurulu davetini reddetti

Çocuklara Sanatı Hikâyeyle Anlatan Yeni Kitap

Milli Takım Yolunda İlk Kulaçlar Atıldı!

Asayiş operasyonunda 2 bini aşkın kişi gözaltına alındı

Vatandaş enflasyonun düşeceğine inanmıyor

Yargı bağımsızlığı sadece sözde değil, davranışlarda da yer etmeli

'Bahçeli’ye silah gösteriliyor'

ABD, Dünya Sağlık Örgütü'nden resmen ayrıldı

MG’nin Hybrid+ Teknolojisi Yakında Türkiye’de!

Emeklimizi sefalete mahkum ederek enflasyonu düşüremezsiniz

Meclis'in 'emekli' oylamasına 168 vekil katılmadı

İstiklal Üniversitesi'nde Genel Sekreter kendisine özel ilan açtı

İki İETT otobüsü kafa kafaya çarpıştı

Aziz İhsan Aktaş'a 70 milyar liralık af mı?

75 gün tutuklu kalan gençler beraat etti

‘Bir Aile Provası’ seyirciyle buluşmak için gün sayıyor

'Emekliye verilmeyen para Rusya'ya peşkeş çekildi'

'Erdoğan'dan talimat almaktan rahatsız değiliz'

Anpa Gross marketten alışveriş yapan kadın isyan etti

'Genç, muhalif olmayı sever'

Önemli olan istikrarla ekonomi programının devam etmesi

Devlet Bey büyüklük yapsın, raconu kessin

ESK'dan ithal ete zam üstüne zam

Bankacılık endeksinde kayıp yüzde 3’ü aştı

Takındığı seviyesiz üslubu şiddetle reddediyoruz

'Yavaş yavaş dünya bizim dediğimize geliyor'

DEM Parti’nin Diyarbakır mitingine valilikten yasak

Yeni nesil saç dökülmesi spreyi bin 500 kişi üzerinde test edildi

'Her kapı çaldığında polis geldi sanıyordum'

Ramazan öncesi zincir marketlere zam uyarısı

Yükleniyor

İspanya, Trump'ın Barış Kurulu davetini reddetti

'Bazen bir diktatöre ihtiyaç duyarsınız'

Avrupa'daki ABD üslerini mi kapatalım?

Tek istediğimiz Grönland’a sahip olmak

'Masada değilsek menüdeyiz'

Egemenlik ve toprak bütünlüğüne saygı tartışılmaz

Somali diye bir ülke yok

SDG'nin misyonu bitti

Bulgaristan Cumhurbaşkanı Radev istifa etti

Şara, Kürtlerin Suriye'nin ayrılmaz parçası olduğunu teyit etti

'Her kapı çaldığında polis geldi sanıyordum'

Yaren Güldiken kırmızı elbisesiyle sosyal medyayı salladı

Sörften sonra çok daha iyi bir insan oldum

Melisa Döngel'den dikkat çeken paylaşım

Buse Terim sevgilisiyle tatile çıktı!

Yatakta verdiği kareler olay oldu

Eski manken Deniz Akkaya hapse girecek!

Elle Fanning dekoltesiyle zor anlar yaşadı

Evangeline Lilly kayanın üstüne düştü!

Aslı Bekiroğlu'nun basit ameliyatı kâbusa döndü

MG’nin Hybrid+ Teknolojisi Yakında Türkiye’de!

Alfa Romeo’dan takas desteği avantajı

Volvo EX60, yılın ikinci yarısında Türkiye’de

Dijital kanallara güven arttı, kullanıcı sayısı yükseldi

Elektrikli otomobil sayısı 370 bini aştı

2. el otomotiv satışı 2025'te rekor kırdı

Trafik sigortasında primler değişti

'Ürün gamımızı her geçen gün güçlendiriyoruz'

Türkiye'de Opel, Peugeot ve Citroen el değiştirdi!

Tunçmatik Avrupa Elektrikli Araç Şarj Altyapısı İçin Yeni Şirket Kurdu

ABD, Dünya Sağlık Örgütü'nden resmen ayrıldı

Bütçeyi yutan şehir hastanelerine 6 tane daha ekleniyor

Sıra numarası ekranında "Cübbeli Ahmet" sohbeti açıldı

'Lastiksiz ambulansları gençler bilmez'

Lahmacunda sakatat, peynirde natamisin çıktı

Pestisit ihlalinde dünya ikincisiyiz

Fast food kanseri tetikliyor

Sadece Hastaneyi Değil, Cebinizi de Düşünün

Fatih’te iki aylık bebek açlıktan öldü

Sofralardaki 6 süt ürünü markasında 'hile' tespit edildi

Hrant Dink'in öldürülmesinin üzerinden 19 yıl geçti

Acun Ilıcalı satış planını KAP'a bildirdi

RTÜK’ten TV kanalları ve dijital platformlara ceza

Haber sitelerine 'Google' darbesi

THY'den gazeteci Ali Kıdık'a uçuş yasağı

Burak Akburak İstanbul'da Gazetecilerle Buluştu

Ege TV kanalı icradan satışa çıkarıldı

'Özgür Basın, Güçlü Toplum Demektir'

Habertürk skandalında tanık ifadesi dengeleri değiştirdi

Ekol TV’ye “kara para aklama“ soruşturması

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 18 13 1 4 27 43
2.FENERBAHÇE A.Ş. 18 12 0 6 26 42
3.TRABZONSPOR A.Ş. 18 11 2 5 14 38
4.GÖZTEPE A.Ş. 18 10 3 5 14 35
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 18 9 4 5 9 32
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 18 7 6 5 10 26
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 18 6 4 8 2 26
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 18 6 6 6 -6 24
9.KOCAELİSPOR 18 6 7 5 -3 23
10.CORENDON ALANYASPOR 18 4 5 9 0 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 18 5 9 4 -3 19
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 18 4 8 6 -6 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 18 4 8 6 -8 18
14.KASIMPAŞA A.Ş. 18 3 8 7 -10 16
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 18 4 10 4 -15 16
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 18 2 7 9 -18 15
17.İKAS EYÜPSPOR 18 3 10 5 -14 14
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 18 2 13 3 -19 9