OTOMOTİV
OTOMOTİV HaberleriAXA Sigorta'dan Renault ve Dacia iş birliği
AXA Sigorta'dan Renault ve Dacia iş birliği
- A-
- A
- A+
Sigortalılarının hayatlarının her anında güvenebilecekleri bir çözüm ortağı olma bakış açısıyla sektörde değer yaratan AXA Sigorta, otomobil sektöründe faaliyet gösteren önde gelen markalara sunduğu geniş kapsamlı ve avantajlı kasko anlaşmalarına bir yenisini daha ekledi. AXA Sigorta, Renault ve Dacia marka otomobil sahiplerine Ekim ayından itibaren Marka Kasko ürününe ek olarak farklı avantajlar sunuyor. Renault ve Dacia yetkili servislerinde geçerli olacak avantajlar arasında; marka standartlarına uygun onarım taahhüdü, yılda iki defa 15 gün olacak şekilde ikame araç temini, 10.000 TL'lik hukuksal koruma teminatı ve Renault ve Dacia markalarında geçerli 750 TL mini onarım yer alıyor.
Renault ve Dacia Sahipleri Marka Kasko’nun Geniş Teminatından Faydalanıyor
Sektördeki en geniş teminatlara sahip ürünlerden olan Marka Kasko sigorta poliçesinin kapsamında; sigortalıların kaza sonucu oluşan hasarlarının tazmini dışında çalınma, yangın, cam kırılması, doğal afetler ve hayvanların araca vereceği zararları da teminat altında yer alıyor. AXA güvencesi Marka Kasko sigorta poliçesi bir kez satın alındığında anahtar kaybı ek teminatı da sigortalılara sunulan hizmetler arasında bulunuyor. Araçta oluşan küçük çaplı hasarlar ise küçük onarım ek limiti ile poliçe kapsamına dahil edilebiliyor. Araç hasar gördüğünde ise Asistans hizmetine başvurarak ikame araç hizmeti başta olmak üzere, seyahat ve mecburi konaklama giderleri de sigorta kapsamında tazmin edilebiliyor. Ayrıca AXA Marka Kasko sigortası kapsamına girildiği anda sigortalılar 7/24 Asistans Hizmetlerinden de faydalanmaya başlıyor.

AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Firuzan İşcan, “AXA Sigorta olarak farklı sektörlerin ihtiyaçları paralelinde yeni ürünler geliştiriyor ve her dönem özel ürünlerle sigortalılarımıza avantajlar sunuyoruz. Ekim ayı itibarıyla Renault ve Dacia ile yaptığımız iş birliğiyle kasko ürünümüzü sunmaya başladık. Marka Kasko sayesinde Axa sigorta ile Renault ve Daica aileleri arasında var olan bağlarımızı daha da güçlendireceğimizi düşünüyorum. Sadece marka kasko değil bayilerdeki hasarları da dikkate aldığımız birlikte çok geniş ve güçlü bir iş hacmimiz var. Dağıtım kanalı güçlü bir şirket olarak, Renault ve Dacia markalı araçların tam güvenceyle sigortalanması noktasında birçok katkı sağlayacağımıza inanıyoruz” dedi.
Renault MAİS Genel Müdürü Berk Çağdaş, “Renault MAİS olarak en önemli önceliğimiz olan müşteri memnuniyeti için hayat kolaylaştırıcı çözümler sunmaya hız kesmeden devam ediyoruz. OYAK ve Şirketlerinin Türkiye’de, Renault Grubu’nun dünya genelinde Axa Sigorta ile uzun yıllara dayanan köklü bir iş birliği, tüm taraflar için verimli çalışmalar ortaya çıkartıyor. Bu kapsamda Renault ve Dacia sahiplerinin de AXA Sigorta poliçe tercihleri her zaman yüksek oldu. Renault Kasko ve Dacia Kasko ürünlerimiz için gerçekleştirdiğimiz bu yeni iş birliği, AXA Sigorta’nın sektör deneyimi ile Renault ve Dacia markalarımızın yaygın satış ve satış sonrası ağını bir araya getirerek iş ortaklığımızın daha da gelişmesine katkıda bulunacak. Uygulamanın yetkili satıcılarımızı ve müşterilerimizi son derece memnun edeceğine inanıyor, Renault MAİS, ORFİN ve AXA ailelerine hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

ORFİN Finansman Genel Müdürü Özgür Öztürk, “Orfin Finansman olarak, Renault ve Dacia markalarımızın müşterilerine yenilikçi finansman olanakları sunarken, müşterilerimizin avantajlı sigorta ürünleri ile buluşturulmasında da etkin bir rol üstlenmekteyiz. Sigorta sektörünün deneyimli ve güçlü isimlerinden AXA Sigorta ile gerçekleştirilen bu yeni birliktelik ile markalarımız arasındaki yakınlığı artırmayı ve müşterilerimize daha da verimli, yüksek kalitede bir hizmet sunmayı hedefliyoruz. Renault ve Dacia markalarımızdan otomobil alımlarını finanse ettiğimiz tüm perakende ve tüzel müşterilerimizin de bu iş birliğinden mutlu olacağını düşünüyor; hem müşterilerimiz hem de bu iş birliğinin tüm paydaşları için verimli sonuçlara ulaşılacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel gözaltına alındı
Cumartesi motorine ve benzine yeniden dev zam
'Kanunsuz emre uyarak silah almak suçtur'
Türkiye Enflasyonda OECD’den koptu
'Bir ayda 195 bin 576 kişi daha işsiz kaldı'
İmamoğlu’nun 5’inci X hesabına da erişim engeli
'İran füzelerini S-400 neden vurmadı?'
İBB davasında itirafçının iddiasına Davut Gül'den cevap
Okul müdürü, mesajını beğenmeyen öğretmenleri resmî yazıyla uyardı!
İstanbul’da sahte belge şebekesine darbe
'Türkiye bir hukuk devleti' dedirten olay...
Türkiye'nin dış borcu son 10 yılın zirvesinde
Karayollarında vatandaşın cebinden 850 milyar lira çıktı
Milli parklar şirketlerin rant alanı oluyor
'Bahçeli göz göre göre Öcalan'ın postacılığını yapıyor'
İran'dan ateşkes için 3 şart
'Türkiye’de güven olmadan ekonomi düzelmez'
Emekliyi açlık sınırının altına düşürmek büyük bir insafsızlık
78 kişinin öldüğü Kartalkaya raporunda Bakanlık aklandı
Milletvekili Ramazan Kaşlı MHP'den ihraç edildi
Akaryakıta yeni zam
'Türkiye çatışmanın değil barışın tarafındadır'
İspanya'dan İsrail'e 'soykırım' resti
ABD Mahkemesinden Halkbank 'Bağımsız Denetçi' kararı
'86 milyonun vergisi TRT'ye haram zıkkım olsun'
'İsrail'e bomba' sevkiyatı yapan Repkon USA isim değiştirdi
Hiçbir ülkenin egemenliğinde, topraklarında gözümüz yok
Ergene'de 2 ton tehlikeli fıstık yakalandı
Emre Saltık, vefatının 9. yıl dönümünde anıldı
Ümraniye Belediyesi İftara Yolda Yakalananları Unutmuyor
Yükleniyor






