SİYASET
SİYASET HaberleriBahçeli'nin DEM'e uzattığı elin asıl sahibi Erdoğan'dır
Müsavat Dervişoğlu, Resmi bir açıklama olmadığı müddetçe bir spekülasyona alet olmak istemiyoruz” ifadelerini kullandı. Dervişoğlu ayrıca, "Bahçeli'nin DEM'e uzattığı elin asıl sahibi Erdoğan'dır" dedi.
- A-
- A
- A+
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nu parti genel merkezinde ziyaret etti. Yaklaşık bir saat süren görüşmenin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında Dervişoğlu, çözüm süreci konusundaki spekülasyonlara dikkat çekti. Dervişoğlu, "O elin asıl sahibi Recep Tayyip Erdoğan’dır" ifadeleriyle Devlet Bahçeli’nin tutumunu eleştirdi.
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Türk siyasetindeki melezleşmeye dikkat çekerek, “Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçtiğimiz andan itibaren Türk siyasetinde bir melezleşmenin olduğuna dair önemli emareler görüyoruz. Siyasi partiler kendilerine has, özgün kimliklerini muhafaza edebildikleri müddetçe millete umut veren kurumlardır” ifadelerini kullandı.
Demokrat Parti’nin bu misyonu yerine getirdiğini belirten Dervişoğlu, “Bizim açımızdan bakıldığında son derece önemsenecek, son derece fikirlerine ve vizyonlarına itibar edecek bir kurum olduklarına dair zerrece kuşkumuz yoktur, hatta umudumuz vardır” dedi.
"DEVLET BAHÇELİ'NİN UZATTIĞI ELİN ASIL SAHİBİ ERDOĞAN'DIR"
Yeni çözüm süreci iddiaları üzerine konuşan Dervişoğlu, “Konuyla alakalı rivayetler muhtelif. Sayın Bahçeli’nin DEM’e uzatılmış bir eli var. Ama burada enteresan şey şu, sayın Bahçeli Tayyip Bey’in konuşmasından etkilenip durumdan vazife çıkarmak suretiyle el sıkma olayını yaşadığını ifade etti. Benim tarafımdan bakıldığında DEM’e uzatılmış el, belki Devlet Bahçeli tarafından uzatılmıştır ama o elin asıl sahibi Recep Tayyip Erdoğan’dır” ifadelerini kullandı. Olası bir çözüm sürecinin başlaması üzerine Dervişoğlu, “Afaki yorumlarda bulunmak istemiyorum. O söyledikleriniz sosyal medyada, gazete sayfalarında ve televizyon yorumlarında tartışılıyor. Resmi bir açıklama olmadığı müddetçe bir spekülasyona alet olmak istemiyoruz ama değerlendirmemizi de yapıyoruz tabii” dedi.
Epstein mankenleri cinsel ilişkiye zorladı
Operatör değişikliği e-Devlet’e taşınacak
Rus uyduları İran için Türkiye'yi gözetliyor
Trump yönetimine karşı 'Krallara Hayır' protestosu
'Savaşı İran kazanıyor'
'On yıllar sürecek çatışmanın zemini hazırlanıyor'
Mutlu Işıksu AK Parti’den istifa etti
'Bilge Lideri ve MHP’yi örseleyecek davranışlardan kaçınmak gerek'
Yüzde 5 harcamayan, NATO'da söz hakkını kaybedecek!
Bahçeli'den İzzet Ulvi Yönter'in istifasına ilişkin ilk açıklama
'Polis kamerasından paparazi çıkaran düşmüşlüğe lanet olsun!'
Erdoğan, BlackRock CEO’su Larry Fink ile görüştü
Asırlık Türk devi Fişek Hırdavat resmen iflas etti
File Market, yüzde 280 kazançla satmış
'Pamuktan teknolojiye uzanan bir ekosistem kurduk'
UEFA Kupası İstanbul’daki Final Öncesinde Görücüye Çıktı!
SANAT VE BASIN EL ELE: ÜSKÜDAR SANATLA BULUŞTU
Uşak Belediye Başkanı gözaltına alındı
Marmaris Belediyesi’ne gece yarısı polis baskını
Şaban Kazdal Anayasa Mahkemesi üyeliğine seçildi
Kocaeli’de eğlence mekanına kurşun yağmuru
Mehmet Arı, YSK üyeliğine seçildi
A Milli Takımı Play-off finaline yükseldi
Pestisit oranı en yüksek meyve ve sebzeler
'Geçici olarak bazı zorluklar yaşayabiliriz'
Motorine yine 6,10 TL'lik dev zam geliyor
Feti Yıldız'dan dezenformasyon yasası eleştirisi
'Temiz eller operasyonunu, sadece eli tertemiz olanlar yapabilir'
'Çocuk ölümleri milli güvenlik sorunu'
'Türkiye'yi yönetenler acil tedbir almalı'
Yükleniyor






