Tarih: 31.01.2023 19:34

Başakşehir İYİ fark yapacak

Facebook Twitter Linked-in

2018 seçimlerinde İYİ Parti 3 Milletvekili çıkardı. 4. Milletvekilini 500 oy ile kaybetti. 2023 de 3. Bölgeden en az 15 milletvekili çıkarmayı hedefliyor teşkilat.

İlçede çok sayıda sanayi sitesi, fabrika var. İş adamlarıda İYİ Parti diyor. İYİ iktidarı bekliyor. AKP nin kalesi diye bilinen ilçe, İYİ lerin kalesi olmuş adeta. 

CENGİZ GÜÇARSLAN ADAYLARI KARŞILIYOR.

Hergün çok sayıda İYİ Parti 3. Bölge milletvekili A.Adayı ilçeyi ziyaret ediyor. Tanışıyor. Parti koordinatörü Cengiz Güçarslan, bir yandan toplantıları organize ederken, diğer yandan zarif şekilde gelen milletvekili adaylarını karşılıyor, dinliyor. İstişareler yapıyor.

                                  

MUHASİP TACETTİN ÇAYLARBAŞI, SEÇİM FİNANSMANI İÇİN ÇALIŞIYOR

Partinin ilçe muhasibi Mali müşavir Tacettin Çaylarbaşı, parti ile aynı binada aynı katta. 50 yıllık muhasebeci Çaylarbaşı, güçlü kampanyalar ve seçim çalışması için kaynak planlıyor. Bağış yapmak isteyenleri kabul ediyor. 

İlçe başkanlığını Atakan Şakar’ın yaptığı teşklilat, 24 saat teyakuzda, sokak sokak, esnaf esnaf geziyor İYİ ekibi. Başakşehir Belediyesini AKP den almak için çalışan İYİ Parti, çok süprizlerimiz olacak diyor.

Resim’de: Star TV E. Haber Müdürü Dursun BORAN, İlçe yöneticileri ile görülüyor. BORAN ‘da 3. bölgenin güçlü Milletvekili adaylarından. Projeleri, gayreti, disiplini ile BORAN, en çok ilgi, destek gören aday. Çok sayıda yolsuzluğu ortaya çıkaran, gasp, hırsızlık, aidat çetesini çökerten BORAN. TBMM de önemli işler yapacak.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-DT9JLG88B3