MEDYA
MEDYA HaberleriBasın Emekçilerine Dayanışma Çağrısı: 2025’te Birlikte Güçlenelim
Türkiye’nin saygın ve köklü meslek kuruluşlarından Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği Başkanı Yavuz Yılmaz, gazeteciler ve basın emekçilerine yönelik umut ve birlikte hareket etme vurgusuyla yeni bir kutlama mesajı yayımladı.
- A-
- A
- A+
Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Yılmaz, 2024 yılının zorluklarla dolu geçtiğini hatırlatarak, 2025’in umut ve barış dolu bir yıl olmasını diledi.
Yılmaz, mesajında şunları kaydetti: "Yeni yılın ülkemize ve milletimize huzur, mutluluk ve sağlık getirmesini temenni ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde, daha aydınlık yarınlara ulaşmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz."
Yavuz Yılmaz, Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği'nin Türkiye'de gazetecilik mesleğini icra eden saygın ve kıdemli profesyonellerin bir araya gelerek oluşturduğu önemli bir meslek kuruluşu olduğunu belirtti. YGD'nin, gazetecilik alanındaki gelişmeleri yakından takip ederken, meslektaşlarına destek olmayı ve kamuoyunu bilgilendirmeyi başlıca amaçları arasında gördüğünü ifade etti.

Başkan Yılmaz, geçmişten aldıkları güçle daha güzel bir geleceğe ulaşma hedefiyle çalışacaklarını belirtti ve demokrasi ile adalet mücadelesine olan inançlarının tam olduğunu ifade ederek, "Daha adil bir Türkiye için el birliği ile çalışacağız." dedi.
Dayanışma ve hoşgörü çağrısında bulunan Yılmaz, "2025 yılında daha fazla saygı ve sevgi ile bir arada olmalıyız. Farklılıklarımızı zenginlik olarak görerek toplumumuzu daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum." dedi.
Son olarak, 2025 yılının yeni hedefler ve projeler yılı olacağını vurgulayan YGD Başkanı Yılmaz, tüm gazetecilerin ve basın emekçilerinin yeni yılını en içten dilekleriyle kutladı: "Hedeflerimizi birlikte gerçekleştirecek, toplumumuzu her alanda ileriye taşıyacak adımlar atacağız. 2025 yılında daha aydınlık yarınlara birlikte ulaşacağız."
'Ülkemizde milyonlar yoksullukla savaşıyor'
Köpek sahibi olmak, kalp hastalığına bağlı ölüm riskini azaltıyor
'Erdoğan içerideki baskıyı gizlemek için jeopolitik kozunu kullanıyor'
Manavgat Belediyesi'nde gözaltı sayısı 40’a yükseldi
HAKMAR'ın sahibi Zeki Doruk hakkında yeniden tutuklama kararı
3,5 milyon vatandaş faturasını ödeyemediği için kömüre mahkum oldu
Yerli Karea Fit Yollara Çıkıyor!
'Normalleşme süreci geride kaldı'
'Türk milletinin İran halkı için ettiği dualar moral kaynağı'
HSK’den Yargıtay’a yeni atamalar
Murat Tüzel’den Prof. Dr. İlber Ortaylı İçin Taziye Mesajı
'Bizim en büyük kalkanımız kardeşliğimizdir'
Aslıhan Karalar yangının çıkış sebebini açıkladı
Yağmur Yüksel'in son hali olay oldu
'İstiklal Marşı’nın Arapça okunması sapkınlıktır'
İflas eden Yeşil GYO’ya kayyum atandı
'Her türlü tehdide karşı hazırlıklıyız'
Ali Koç, İmam Hatip öğrencilerine iftar verdi
Irak'ta Bağdat havalimanına İHA saldırısı
Bu pazar seçim olsa hangi parti ne kadar oy alır
Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı hayatını kaybetti
'Kanal İstanbul birincil önceliğimiz değil'
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel gözaltına alındı
Cumartesi motorine ve benzine yeniden dev zam
'Kanunsuz emre uyarak silah almak suçtur'
Türkiye Enflasyonda OECD’den koptu
'Bir ayda 195 bin 576 kişi daha işsiz kaldı'
İmamoğlu’nun 5’inci X hesabına da erişim engeli
'İran füzelerini S-400 neden vurmadı?'
İBB davasında itirafçının iddiasına Davut Gül'den cevap
Yükleniyor






