BELEDİYE
BELEDİYE HaberleriBaşkan Duran, Gazetecilerle biraraya geldi
Başkan Duran, Gazetecilerle biraraya geldi
- A-
- A
- A+
Gazeteciler ile bir süre sohbet eden Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran burada gündemi ve 2021 yılında yaptıkları yatırımları anlattı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte uyum içerisinde çalıştıklarının altını çizen Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran ; Hiç kimsenin bugüne kadar cesaret edemediği bir altyapı ve üst yapı işine giriştik. Belki de bu yatırım 2014- 2019 yıllarında yapılması gerekiyordu ama bunu yapmak bize nasipmiş. Tire’de yap boz Belediyeciliğine son verdik. Bir defada kazıldı ve bir defada yapılıyor. Tüm kurumlarla koordinasyon halinde olduk. Bazen çatlak sesler duyuyoruz. Ne yapıldı ki? Elle tutulur ne var? Bu yıl sadece altyapı ve üst yapıya yaklaşık 150 milyon civarında yatırım yapıldı. Tabi’ki toprağın altındaki yatırım görünmüyor. Biz zaten bir şeyleri gösteriş olsun diye yapmıyoruz. Bizler gelecek nesilleri düşünmek zorundaydık ve gerekeni yaptık. Takdir tabi ki vatandaşlarımızındır.”
2022 ATILIM YILI OLACAK
Altyapı ve Üstyapıda önemli yol kat ettiklerinin altını çizen Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran; “2022 yılı bizler için çok daha farklı bir yıl olacak. Altyapı ve üstyapıda bir hayli yol aldık. Göreve geldiğimizden bu yana pandemi ve ekonomik koşullar belimizi bükse de biz hiçbir zaman bunu dile getirip mazeret üretmedik. Sürekli olarak Tire’ye ne kazandırabiliriz onun için çabaladık. Bunun için İktidar Partisinin kapısını da çaldık ve derdimizi anlattık. Bu süreçte bizim en büyük destekçimiz İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı değerli abim Sayın Tunç Soyer Oldu. Kendisine şahsım ve ilçem adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu yılda bizler için bir atılım yılı olacak. Bizleri bekleyen büyük projeler ve müjdeler var. Sırası ile yavaş yavaş hepsini hayata geçireceğiz. Biz yola çıkarken bir söz verdik. Mutlu insanların yaşadığı bir Tire hayal ettik ve bu yönde çalışmalarımızı aşk ile sürdürüyoruz. Çalışmalarımız esnasında elbette şehir yaşamına bir takım rahatsızlıklar verdik. Bu süreçte bizleri anlayış ve sabırla karşılayan Tireli hemşerilerime sonsuz teşekkür ediyorum.
ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile gazetecilerin gününü kutlayan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran; “Bilginin her geçen gün katlanarak çoğaldığı ve teknolojinin takip edilmesi zor bir hızda geliştiği günümüz dünyasında, medya hayati bir önem taşımaktadır. Bu nedenle gazetecilerimizin üzerine düşen sorumluluk da her zamankinden daha fazladır. Basın mensuplarımızın en önemli vasıfları, gücünü halktan alarak, tarafsız ve bağımsız bir şekilde haber ve yayın yapma, toplumu doğru bilgilendirme, elde ettiği haber ve bilgileri kamuoyuna objektif, ahlaki ve ilkeli bir biçimde yansıtmalarıdır. Bu anlamda, sizlerin üzerlerinize düşen görevi ziyadesiyle yaptığına yürekten inanıyorum. Bu vesileyle, başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Sizler başta olmak üzere İzmir Basını ve yurdun dört bir köşesinde doğru ve tarafsız haber için emek harcayan bütün çalışan gazetecilerimizi tebrik ediyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum.
Maliye'den lüks harcama denetimi
Bilirkişi rapor süresi 110 günden 29 güne düşürüldü
'İmamoğlu'nun hapiste olması kabul edilemez!'
Konkordato başvuruları rekor tazeliyor
Fiyatlar kontrolden çıktı!
Gazetecilik faaliyeti, birilerinin hoşuna gitmedi diye suç olmaz!
Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde gözaltı sayısı 10'a yükseldi
'400 bin şehit veririz ama İsrail yok olur'
İmamoğlu tutuklanınca Sazlıdere bir yılda betondere oldu
Mehmet Şimşek memleketinde yuhalandı
Katar'da helikopter düştü 3 şehidimiz var
Konut piyasasının gözdesi Dubai'de satışlar çakıldı
Fatih'te iki bina çöktü
'İktidardaki küçük bir azınlık millete, Cumhuriyete savaş açmış durumda'
Bu bayram öncekilere göre daha kötü
Bayramda yola çıkmak lüks oldu
Hürmüz Boğazı kapandı, Trump faturayı NATO’ya kesti!
İran'dan 4000 Km ötedeki İngiltere üssüne füze saldırısı
Müşteri bulamayan taksiler duraklara çekildi
Ayva artık lüks oldu, fiyatlar rekor kırdı
Diyarbakır'da tarım arazilerini su bastı
KudoKudo, Yoluna KUKiDU Olarak Devam Ediyor
Umreciler Havalimanında birbirine girdi!
Motorin 80 liraya dayanacak
İran, İsrail'in F-16'sını vurdu
İran savaşı Türkiye ekonomisini nasıl etkileyecek?
Tarikatçılara Atatürk tepkisi gösteren Teğmen göreve dönüyor
Eren Holding, Çorlu'daki dev fabrikasını kapattı
Mehmet Cemil Acar’ın gizli serveti de ortaya çıktı
Ayhan Bora Kaplan davasından MHP’li yönetici çıktı
Yükleniyor






