Tarih: 20.06.2023 19:30

Belediyeler solar ile kara geçtiler

Facebook Twitter Linked-in

İş adamı Albaylı 35 sene Almanya’da endüstri teknisyeni olarak çalışmış. Alman vatandaşı olmuş. 15 yıl önce Türkiye’ye gelmiş. 2007 de Kurduğu MİL Enerji firması le, solar dünyasında hangi yenilik varsa dünyada, Alman’da Türkiye ye getirmiş. Almanya ve Avrupanın 60 yıldır kullandığı Güneş Enerjisi Türkiye’de yeni fark edildi.

BELEDİYELER VE ELEKTRİK FİRMALARI SİSTEMİ SEVDİ.

Türkiye de pek çok il ve ilçede cadde, sokak aydınlatmasınının faturasını Belediyeler ödüyor. Bu milyarlarca dolar harcama demek. Albaylı tüm cadde ve sokakları kablosuz güneş enerjisi panalleri ile çalışan lambalar ile aydınlatmaya talip. 

Her gün onlarca belediye arıyor. Teklif istiyor. Tanesi 3-5 bin TL arası değişen kablosuz solar lambalar, mevcut direklerde sökülen kablolu lambaların yerine 5 dakikada monte ediliyor.

60-120 watt ışık veren cihazlar 1,5 günlük elektrik depoluyor. Enerji maliyetlerini düşürüyor. Parasız geceleri cadde, sokak, köyleri ışıl ışıl ediyor.

MİLYON DOLARLIK VİLLALAR BEDAVA ELEKTRİK İLE IŞIL IŞIL

Çok sayıda milyon dolarlık villanın çatısına Güneş Enerjisi sistemi kuran firma, fiatı 4-5 milyon dolar olan Alkent 2000, Toskana, vd yerlerde ki villaların parasız elektrik ile 24 saat ışıl ışıl olmasını sağlıyor. 

Yazlıklar, iş yerleride solar aydınlatmalar ile maliyetlerini yarı yarıya düşürmüş.

Parasız keşif yapan firma, anlaşma sağlanırsa 100-150 bin TL civarı sistemi 1 haftada kuruyor. 

ELEKTRİKLİ ARABALARA HIZLI BEDAVA ŞARJ

Sistem elektrikli arabalar, motosikletler, bisikletler, cep telefonları, Tv lerin de parasız hızlı şarj ile enerji ihtiyacını karşılıyor.

www.milenerji.com.tr den geniş bilgi almak mümkün.

Resimde: Hem Alman hem Türk vatandaşı olan Albaylı, Star TV E. Haber Müdürü BORAN’a solardaki yenilikleri, kolaylıkları, ekonomik oluşlarını anlatırken görülüyor. Solar seferberli başlamalı artık. RTÜK kamu spotları ile Türk insanını bilgilendirmeli. Solarlar Türkiye de imal ediliyor.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-DT9JLG88B3