Tarih: 28.08.2023 20:49

BORAN İETT’yi harekete geçirdi

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul Milletvekili adayı çevreci Dursun BORAN ‘ın her konuya hassasiyet gösterip çare araması özelliğini herkes takdir ediyor. 10 gün önce Amerikadan gelen bir kişi Tüyap dan Metrobüse binerken, kredi kartı ile İstanbul kartına yükleme yapmak istedi. Bu özellikte makine olmadığını, sadece nakit TL ile yükleme yapıldığını söyledi.

Bu eksikliği gazeteci BORAN’a  watsapdan yazan kişi, binlerce turistin mağdur olduğunu, büyük eksiklik olduğunu anlattı.

İETT GENEL MÜDÜRÜ İRFAN DEMET 1 GÜN SONRA CİHAZI KURDURDU.

Konuyu Watsap dan İETT Genel Müdürü Demet’e ve İBB beyaz masaya yazan BORAN, bir hizmetin gelmesine vesile oldu.  Ertesi gün cihaz kondu, şimdi yerli yabancı yolcular kredi kartları ilede İstanbul kartlara para yükleyebiliyor, özgürce seyahat ediyorlar. Seçim bitti adaylar kayboldu. BORAN hala jer alanda hizmete devam ediyor.

Resim’de, 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde İstanbul Milletvekili adayı olan BORAN, çok sık toplu  taşıma kullanan politikacı ve gazeteci. BORAN’ın siyasette hedefi İçişleri Bakanı olmak.  BORAN İETT Genel Müdürü İrfan Demet ile görülüyor.

İLGİLİ HABER :

Metro Marmaray ile seçim çalışması (turkhabergazetesi.com)

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-DT9JLG88B3