SİYASET

SİYASET Haberleri

Bunlar genç veya öğrenci değil

Bunlar genç veya öğrenci değil

Bunlar genç veya öğrenci değil
  • A-
  • A
  • A+

Boğaziçi Üniversitesi'ndeki eylemleri hedef alan MHP lideri, 'Boğaziçi Üniversitesi Rektörü'nün otomobiline yarı çıplak çıkıp üzerinde tepinen mahlukatın Türk gençliğine mensup olması imkansızdır. Bunlar ne öğrenci ne de gençtir. Bunlar Türkiye düşmanlarının üniversitelere sızdırmaya çalıştıkları nöbetçi ve niyeti karanlık taşeronlardır' diye konuştu.

'Türk Gençliği Büyük Kurultayı'nda konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, 'ABD Temsilciler Meclisi’de 'Ülkü Ocaklarının terörist bir organizasyon olup olmadığının' araştırılmasıyla ilişkili tasarının kabul edilmesine de tepki gösterdi. 

MHP lideri, 'ABD Temsilciler Meclisi terörist görmek istiyorsa, Ülkü Ocakları'na değil yeni dost ve müttefiklerine bakmalıdır. Ülkü Ocakları'nda haydut değil, haydutları dünyayı dar edecek inanmışlar yetişir' dedi. 

'Türk ve İslam düşmanlarını korku dağları saracaktır'

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

'Milliyetçi ülkücü bu ahlakla yoğrulmuştur. Davamız bir gönül hareketidir. Türk gençliği yürüyecek, yürüdükçe zalimleri şaşkına çevirecektir. Teröristler saklanacak ve sinecek yer arayacaktır. Türk ve İslam düşmanlarını korku dağları saracaktır. Tüm dikkatler size çevrilmiştir; tedbirli olmalısınız. Sağduyulu ve soğukkanlı olmak zorundasınız. Pencere aralığından size bakıyorlar. Uyuyor musunuz, uyanık mısınız bunu analiz ediyorlar. Uçarı mısınız ufuk sahibi misiniz bunu gözlüyorlar. Cevap sizdedir, söz sizdedir, karar sizindir. Biliyorlar ki bu davayı geçmeden Türkiye'yi geçemezler. Milli mücadelede denize süpürdüklerimiz bir kez daha kıyılarımıza çıkmanın arayışındadır. Son neferimiz son nefesinde tamam demedikçe, son namlu sükut etmedikçe bu can bu bedene dar olsun ki Türkiye'nin diz çöktüğünü hiç kimse görmeyecektir.

'Bizim rahat edemediğimiz yerde hiç kimse istirahat edemez'

Bizim rahat edemediğimiz yerde hiç kimse istirahat edemez. Yediğimiz ayazı asla unutmayız, unutturmayız. Milliyetçi ülkücü gençliğe iftira atanlar bilsinler ki iftirayla olmadık, iftirayla ölmeyiz. Düşüncesi ne olursa olsun, kökeni ve doğduğu yer nereyi gösterirse göstersin, bu millet benim diyen her kardeşimizi kucaklıyor, alınlarından öpüyorum. Onların derdi okullarını bitirmek, bir meslek ve iş sahibi olmaktır. Meşru her eleştirinin başımızın üstünde yeri vardır. Kimseye gönül koyacak halimiz yoktur. Gençlerimiz için bu insani hak iki kere doğal görülmelidir ancak biz gençliğimizi sokakta bulmadık, sokaklara teslim etmeyiz. Terör örgütlerine, zilletin çukuruna düşmüş siyasilerin hesaplarına peşkeş çektirmeyiz.

'Bu reziller terör örgütü bağlantılıdır'

Gençliğin sokağa düşmesi, geleceğimizin ayağa düşmesidir. Gelecek ayağa düştü mü, yıkım ve yok oluş kapıya dayanmış demektir.

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü'nün otomobiline yarı çıplak çıkıp üzerinde tepinen mahlukatın Türk gençliğine mensup olması imkansızdır. Bunlar ne öğrenci ne de gençtir. Bunlar Türkiye düşmanlarının üniversitelere sızdırmaya çalıştıkları nöbetçi ve niyeti karanlık taşeronlardır.

Yurt diyerek banklarda yatmak da neyin nesidir? Bu reziller terör örgütü bağlantılıdır. Bunlar genç veya öğrenci değil, ajan provokatörlerdir. Kopuklar, kaçaklar, çapulcular öğrenci falan değil düpedüz şehir eşkıyasıdır.

'Öğrenci arayan CHP, İP ve diğerleri gelsinler de buraya baksınlar'

Öğrenci arayan CHP, İP ve diğerleri gelsinler de buraya baksınlar. Yürekleri yetiyorsa gelsinler de çakmak çakmak parlayan alnı temiz gençlerimizi görsünler.

ABD Temsilciler Meclisi terörist görmek istiyorsa, Ülkü Ocakları'na değil yeni dost ve müttefiklerine bakmalıdır. Ülkü Ocakları'nda haydut değil, haydutları dünyayı dar edecek inanmışlar yetişir. Açık açık söylüyorum; sizden korkan sizin gibi namert olsun. Sizden kaçınan sizin gibi çürüyüp gitsin. Davamızdan dönersek de gök girsin, kızıl çıksın.

'Ülkü Ocakları, Türk milletinin son umududur'

Bizim yönümüz geleceğe doğrudur. Millet ne diyorsa ona bakarız. Ülkü Ocakları Türk milletinin son umududur. Sayılmayız parmak ile kırılmayız vurmak ile, sanıyorlar ki biz sussak mesele kalmayacak. Sussak, tarih susar mı? Hakikat susar mı? Şehitler kervanı susar mı? Milliyetçi ülkücü gençlik tam bağımsızlık yanlısıdır. İstisnasız ve hoşgörüyle demokrasinin yanındadır.

ABD eski Dışişleri Bakanına ait olduğu öne sürülen bir sözü paylaşmak istiyoruz: 'Amerika olarak neden güçlüyüz biliyor musunuz, biz içimizdeki vatan hainlerini öldürürüz, diğer ülkelerdeki vatan hainlerini ise kahramanlara dönüştürürüz.' Hamdolsun ABD, ülkü ocaklarını kahraman görmüyor, onların kahramanı zillettir, PKK'dır, PYD'dir, YPG'dir, FETÖ'dür, DEAŞ'tır. Ülkü ocakları aslen kahramandır, bunu tescil edecek mecra Türk milletidir. 

Milliyetçi ülkücü gençlik tam bağımsızlık yanlısıdır, Türk milletinin canlı sembolüdür. İstisnasız ve hoşgörü ve demokrasinin yanındadır. Türk İslam medeniyetinin varisidir. Bizim meselemiz bir dava ve vatan nöbetidir. Bizim meselemiz bir sevda ve hizmet sözleşmesidir. 

'Biz Türk gençliğine bakınca oy görmüyoruz, gelecek görüyoruz'

Tok gezip açlık edebiyatı yapanların gençlerimize oy gözüyle baktıkları malumumuzdur. Ancak biz Türk gençliğine bakınca oy görmüyoruz, gelecek görüyoruz. Sandık görmüyoruz, Türk milletinin güvencesini görüyoruz. 2023 Haziran'da ilk kez oy kullanacak 2,5 milyon kardeşimizin kararı ve tercihi ne olursa olsun hepsinin taleplerini, arzu ve hedeflerini gerçekleştirme mücadelelerinde yanlarında olacağız. Gözlerine kara perde inenler nasıl bakar bilemem ama biz gençliği X Y Z görmüyoruz, alfabeden okuyacaksak A'dan Z'ye kadar alayını görüyoruz. Evladımızın alayını kardeşimiz, yılmaz Türk gençliğini saygın bir parçası olarak değerlendiriyoruz. 

Ülkü ocakları, Türk gençliğinin buluşma potası, toplanma alanıdır. Biliniz ki sizlerle iftihar ediyorum. Ülkü ocakları ile övünüyor, Türk gençliğine güveniyorum. 

 

Yorum Yazın

Belediyeyi soyuyorlar Cumhurbaşkanım sesimizi duyun

Yüzmeyi öğrendiğim bir denizdeyim

Bakan Ersoy'u Saral'dan sonra Külünk hedef aldı

İBB soruşturmasında itirafçı olan Adem Soytekin tahliye edildi

Yöneticisi olduğu bankadan kendi şirketine 265 milyon lira kredi aldı

Fahrettin Altun’un düğmesine 19 Mart sabahı mı basıldı?

BYD'nin Manisa'daki fabrikasında hâlâ faaliyet yok

Kahve Tutkusu Boğaz’la Buluştu

Marka yaratıcısı, bir strateji ustası Serkan Candaş

YGD'de Ödül Hazırlığı Heyecanı Başladı

Bahçeköy’de Ormanın Kalbinde Yeni Bir Soluk: Bella Vista

Fahrettin Altun’un yerine Burhanettin Duran geldi

Şile Belediyesi Başkanı Özgür Kabadayı gözaltında

TOFAŞ, Bursa fabrikasında üretime ara verecek

OPET’e 131 milyon TL ceza

Belediyeler hedefteyse görevi bırakmaya hazırım

Motorinin litresi 55 TL’yi aştı

'Kanalları kapatarak iktidarda kalamazsınız'

İmralı'dan yeni fotoğrafla servis edildi

İsrail Suriye’de 10 üs kurdu!

Emekli maaşı 8 çeyrek altından 2,5 çeyrek altına düştü

'Onların yüreği yok, cebi var'

'Fitne yayan muhaliflere katlanmak zorunda mıyız'

'Böyle devam ederse ne demokrasi kalır, ne seçimler kalır'

Demirtaş siyasi saiklerle tutuklandı!

17 yaşında ölen gencin babası şikayetini çekti

Şehit ablasından cenaze töreninde sitem

YGD, Haber Siteleri İçin SEO Stratejilerini Masaya Yatırdı

Siyasi operasyonlar Türkiye'nin risk algısını yükseltiyor

Ayşe Barım'ın tutukluluğu devam edecek

Yükleniyor

Güney Kore'de vatandaşlara karşılıksız para dağıtılacak

Dolar son 50 yılın en büyük değer kaybını yaşadı

Sırbistan'da öğrenciler Vuvic iktidarını protesto etti

Yoon Suk Yeol, sıkıyönetim soruşturması kapsamında sorgulandı

Hamaney'i aşağılık bir ölümden kurtardım

İran nükleer projesini yeniden inşa etmeyi düşünürse tekrar saldıracağız!

ABD’nin saldırısı, İsrail’in arkasındaki gücü gösterdi

İran'ın nükleer programı yok oldu

İran nükleer silah elde etmek için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip

Pis işlerimizi İsrail hallediyor

Yüzmeyi öğrendiğim bir denizdeyim

'Çaresizce yanmayı bekliyoruz'

Ayşe Akın, kalbini Squid Game yıldızına kaptırdı

Sıla Türkoğlu güzelliğiyle büyüledi

Güzel oyuncu eleştiri yağmuruna karşı olan sessizliğini bozdu

Melisa Döngel soluğu tatilde aldı!

Güngör, Sofia Vergara’nın üstsüz pozunu beğenince...

Aslı Bekiroğlu hastane odasından isyan etti

Melis Sezen kısa taytıyla poz verdi!

Demet Özdemir bayramda soluğu babasının yanında aldı

BYD'nin Manisa'daki fabrikasında hâlâ faaliyet yok

TOFAŞ, Bursa fabrikasında üretime ara verecek

Elektrikli araç satışları dizeli geçti

Erdoğan, TOGG T10F’i test etti

Volvo EX30 Türkiye Yollarında

İkinci el araca Avrupa’dan 2.5 kat daha fazla ödüyoruz

Ali Özçete OSS'de güven tazeledi

Ekonomik kriz ulaşımı da vurdu

Ticaret Bakanlığı'ndan ikinci el araç ticaretine sıkı denetim

BYD’den 22 modelde beklenmedik indirim

Uzayan yangın sezonu solunum sağlığımızı da tehdit ediyor

İstanbul'da görünürlüğü artan keneler zararsız

Uzmanlar Diş Sağlığına Karşı Uyarıyor

Yanlış Beslenme Kalp Durmasına Yol Açabilir!

Türkiye'deki nanelerde klorpirifos alarmı

Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde Çete Çökertildi

Tarım Bakanlığı baharatlardaki hileyi açıkladı

İstanbul’da kene vaka sayısı 7 bini aştı

Alparas Tunç: DMD (Duchenne Musküler Distrofi) İle Mücadele Eden Bir Çocuk

Bu kene türü hem hayvanlar hem de insanlar için ciddi risk taşıyor

Fahrettin Altun’un düğmesine 19 Mart sabahı mı basıldı?

YGD'de Ödül Hazırlığı Heyecanı Başladı

YGD, Haber Siteleri İçin SEO Stratejilerini Masaya Yatırdı

CHP'li 4 ilçe belediyesine daha operasyon için hazırlık yapılıyor

Halk TV ve Sözcü TV ekranları salıdan itibaren kararıyor

Gazetecilikte Sosyoloji, Psikoloji ve Ses-Nefes Eğitiminin Gücü

ROK, Fatih Altaylı'nın tahliye edileceği tarihi açıkladı!

Fatih Altaylı’nın neden tutuklandığı belli oldu!

Fatih Altaylı’ya soruşturma ve gözaltı

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği Yeni Döneme Hızlı Başladı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2