Tarih: 22.09.2022 10:06

Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına güçlü aday

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye’nin her yerinde Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri için heyecanlı bir yarış başladı. İl ve İlçelerine Oda faaliyetleri ile katkı sunmayı hedefleyen adaylar başkanlık için yarışıyor.

Türkiye’nin güneydoğusundaki en önemli kentlerden biri olan Cizre’de de seçim heyecanı yaşanıyor. Bölgenin Anadolu’ya açılan en önemli ticari kapısı konumunu binlerce yıldır koruyan kent, hala Türkiye ve bölge ticaretine yön veriyor.

Cizre Ticaret ve Sanayi Odası, Cizre’nin ve bölge ekonomisinin kalkınması için çok önemli bir rol üstleneceğinden birçok aday yarışmaya dahil oluyor. Bu adaylar arasında Cizre Ticaret ve Sanayi Odası’nın kuruluşunda yer alıp, sonrasında ise çeşitli kademelerinde görevler edinerek Meclis Başkanlığına kadar yükselen Ömer Faruk Yıldırım’ın ismi ön plana çıkıyor.

Cizre’nin sevilen köklü ailelerinden birinden gelen Ömer Faruk Yıldırım, serbest mali müşavirlik yapmanın dışında Kızılay’dan, ticaret odasına birçok sivil toplum örgütünde aktif olarak görev almasının yanı sıra, ticaret ve girişimciliği ile de tanınan bir isim.

Cizre’de gerek Ticaret hayatının gerekse de sivil toplum hayatının ilerlemesinde ve gelişiminde ciddi roller üstlenerek katkılar sunan Ömer Faruk Yıldırım; Cizre Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde Başkan olursa; her türlü kutuplaştırmalardan uzak şehrin tüm dinamiklerine aynı mesafede bir yönetim anlayışı ile liyakati ve vizyoner kültürü esas alacağını her fırsatta yineliyor.

Gerek eski yönetim gerek yeni yönetim döneminde olsun Cizre Ticaret ve Sanayi Odası tarafından sevilen ve kabul gören kimliği ile; seçimleri kazanması halinde devralacağı bayrağı daha yukarılara taşıyacağını ifade ediyor.

Seçimleri kimin kazanacağını sandık gösterse de en güçlü aday olarak Ömer Faruk Yıldırım ismi hala en üstte yerini korumaya devam ediyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-DT9JLG88B3