SİYASET
SİYASET HaberleriDevir değişmiş taşlar yerinden oynamıştır
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Bahçeli Devlet Bahçeli, yeni yılın ilk saatlerinde ABD'de yaşanan patlamaların bir "IŞİD oyunu" olduğunu, Suriye'de sinsi bir hazırlık yapıldığını söyledi.
- A-
- A
- A+
MHP Genel Bahçeli Devlet Bahçeli'nin çağrıları üzerine DEM Parti heyeti önce İmralı'da bölücü terör örgütü lideri Öcalan ile görüştü, daha sonra parti ziyaretlerine başladı. Bahçeli, DEM Parti ile bir araya geldikten sonraki ilk grup toplantısında konuştu. MHP lideri, "terör bitecek, Türkiye nefes alacak." dedi.
ABD'de yaşanan patlamaların "bir oyun" olduğunu ifade eden Bahçeli, Suriye'de bir hazırlık yapıldığını iddia etti. 8 Aralık'ta Esad rejiminin devrildiği ülkede güç dengeleri yeniden oluşurken terör örgütleri bazı bölgelerde varlığını sürdürüyor. ABD, IŞİD tehdidine dayanarak YPG/SDG terör örgütleriyle iş birliğine devam ediyor.
Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:
"Bulduğumuz doğruları haykırmaktan yılmayacağız.
100'üncü yılda yeni bir siyaset olacak. Bu siyaset bölen ve parçalayan değil, birleştiren ve kaynaklaştıran bir siyasettir.
Köprülerin altında çok sular akmıştır. Türk milletinin, barış, huzur ve istikrar kapıları sonuna kadar açılmıştır.
'ARTIK ETNİK BLOKLAŞMADAN BAHSEDİLEMEZ'
Artık etnik bloklaşmadan bahsedilemez. Hep birlikte Türkiye olmaktan başka seçenek kalmadı. Bizim boşa geçirecek bir saniyemiz bile yoktur. Yeni yüzyılda bozgunculuğun esamesi dahi okunmayacaktır.
Devir değişmiş taşlar yerinden oynamış, Türk milletinin barış, refah, huzur ve istikrar döneminin kapıları ardına kadar açılmıştır.
'BİZ BU KURTLARI TANIMIYORUZ'
Milliyetçi ülkücü harekette yer bulup itibar kazanan, çevre yapan bir avuç ahmağın çıkarları kesildi diye ileri geri konuşmaları edepsiz hezeyandır. Kurnazca kendilerini saklayan, insicamımızı sakatlama çabasında olanların maskesi düşünce aramızdan sıvıştıkları bilinen gerçektir. CHP'ye yanaşmış ilkesizlerin hariçten gazel okumaları, boş varilin çıkardığı ses kadar anlamlıdır.
Kurt kurdu tanır ama biz bunları tanımıyor ve hiç de takmıyoruz. Diyorum ki terör sorunu çözülecek, kardeşlik bilenecek, Türkiye nefes alacak.
'GAZZE İÇİMİZDEDİR'
Her yerin Gazze olacağını iddia edenlere hatırlatırım ki Gazze zaten içimizdedir, gönlümüzdedir. Eğer yıkılmış Gazze'nin içimize gireceğini ima ediyorlarsa buna niyet ediyorlarsa siyonist barbarlıkla eş zamanlı açacakları karanlık cephenin makberleri olacaklarını unutmamaları mühim bir ikazımızdır.
Vakit Suriye'nin inşa vaktidir. Geçiş hükümetinin aldığı kararlar anlamlı ve değerlidir. Bölücü terör örgütü PKK/YPG'ye Suriye'de yer olmaması bölgesel riski azaltmıştır. Yeni yönetimin yapıcı siyasetine destek vermek isabetlidir. Suriye'yi iç savaşa çekmeyi projelendiren bir tahrik mekanizması işletilmektedir.
'ABD'DEKİ PATLAMALAR SURİYE'DE SİNSİ BİR HAZIRLIK İÇİN'
ABD'de yeni yılla beraber oynanan DEAŞ oyunu, patlayan bombalar, Trump'ın koltuğuna oturmasına sayılı gün kala Suriye'de sinsi bir hazırlığın yapıldığına işarettir.
FERDİ TAYFUR'U ANDI
Arabesk müzik devamlı horlanmış, küçümsenmiş, bununla da kalmamış bir dönem yasaklanmıştır. Yitik sevdalara ses olan sanatçılarımız öcü gibi gösterilmiştir. İnsanımızın ruh köküne inemeyen, acılarını hissedemeyenler arabeski çağ dışı bulmuştur. Arabesk bizim geleneğimizin süsü, sedasıdır.
Çok değerli kardeşim, hatırasıyla herkese yetecek olan merhum Ferdi Tayfur'a Allah'tan rahmet niyaz ediyorum.
Sanatın sadece Batı menşeli olduğunu gösteren kafalar milletimize cephe almıştır."
Türkiye Enflasyonda OECD’den koptu
'Bir ayda 195 bin 576 kişi daha işsiz kaldı'
İmamoğlu’nun 5’inci X hesabına da erişim engeli
'İran füzelerini S-400 neden vurmadı?'
İBB davasında itirafçının iddiasına Davut Gül'den cevap
Okul müdürü, mesajını beğenmeyen öğretmenleri resmî yazıyla uyardı!
İstanbul’da sahte belge şebekesine darbe
'Türkiye bir hukuk devleti' dedirten olay...
Türkiye'nin dış borcu son 10 yılın zirvesinde
Karayollarında vatandaşın cebinden 850 milyar lira çıktı
Milli parklar şirketlerin rant alanı oluyor
'Bahçeli göz göre göre Öcalan'ın postacılığını yapıyor'
İran'dan ateşkes için 3 şart
'Türkiye’de güven olmadan ekonomi düzelmez'
Emekliyi açlık sınırının altına düşürmek büyük bir insafsızlık
78 kişinin öldüğü Kartalkaya raporunda Bakanlık aklandı
Milletvekili Ramazan Kaşlı MHP'den ihraç edildi
Akaryakıta yeni zam
'Türkiye çatışmanın değil barışın tarafındadır'
İspanya'dan İsrail'e 'soykırım' resti
ABD Mahkemesinden Halkbank 'Bağımsız Denetçi' kararı
'86 milyonun vergisi TRT'ye haram zıkkım olsun'
'İsrail'e bomba' sevkiyatı yapan Repkon USA isim değiştirdi
Hiçbir ülkenin egemenliğinde, topraklarında gözümüz yok
Ergene'de 2 ton tehlikeli fıstık yakalandı
Emre Saltık, vefatının 9. yıl dönümünde anıldı
Ümraniye Belediyesi İftara Yolda Yakalananları Unutmuyor
'Canlı yayın için kanun değişikliği gerekir'
'Silivri'de verilen hukuk değil, haysiyet ve fazilet mücadelesidir'
Zorunlu eğitim yaşı öne çekiliyor
Yükleniyor






