SİYASET
SİYASET HaberleriDevir değişmiş taşlar yerinden oynamıştır
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Bahçeli Devlet Bahçeli, yeni yılın ilk saatlerinde ABD'de yaşanan patlamaların bir "IŞİD oyunu" olduğunu, Suriye'de sinsi bir hazırlık yapıldığını söyledi.
- A-
- A
- A+
MHP Genel Bahçeli Devlet Bahçeli'nin çağrıları üzerine DEM Parti heyeti önce İmralı'da bölücü terör örgütü lideri Öcalan ile görüştü, daha sonra parti ziyaretlerine başladı. Bahçeli, DEM Parti ile bir araya geldikten sonraki ilk grup toplantısında konuştu. MHP lideri, "terör bitecek, Türkiye nefes alacak." dedi.
ABD'de yaşanan patlamaların "bir oyun" olduğunu ifade eden Bahçeli, Suriye'de bir hazırlık yapıldığını iddia etti. 8 Aralık'ta Esad rejiminin devrildiği ülkede güç dengeleri yeniden oluşurken terör örgütleri bazı bölgelerde varlığını sürdürüyor. ABD, IŞİD tehdidine dayanarak YPG/SDG terör örgütleriyle iş birliğine devam ediyor.
Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:
"Bulduğumuz doğruları haykırmaktan yılmayacağız.
100'üncü yılda yeni bir siyaset olacak. Bu siyaset bölen ve parçalayan değil, birleştiren ve kaynaklaştıran bir siyasettir.
Köprülerin altında çok sular akmıştır. Türk milletinin, barış, huzur ve istikrar kapıları sonuna kadar açılmıştır.
'ARTIK ETNİK BLOKLAŞMADAN BAHSEDİLEMEZ'
Artık etnik bloklaşmadan bahsedilemez. Hep birlikte Türkiye olmaktan başka seçenek kalmadı. Bizim boşa geçirecek bir saniyemiz bile yoktur. Yeni yüzyılda bozgunculuğun esamesi dahi okunmayacaktır.
Devir değişmiş taşlar yerinden oynamış, Türk milletinin barış, refah, huzur ve istikrar döneminin kapıları ardına kadar açılmıştır.
'BİZ BU KURTLARI TANIMIYORUZ'
Milliyetçi ülkücü harekette yer bulup itibar kazanan, çevre yapan bir avuç ahmağın çıkarları kesildi diye ileri geri konuşmaları edepsiz hezeyandır. Kurnazca kendilerini saklayan, insicamımızı sakatlama çabasında olanların maskesi düşünce aramızdan sıvıştıkları bilinen gerçektir. CHP'ye yanaşmış ilkesizlerin hariçten gazel okumaları, boş varilin çıkardığı ses kadar anlamlıdır.
Kurt kurdu tanır ama biz bunları tanımıyor ve hiç de takmıyoruz. Diyorum ki terör sorunu çözülecek, kardeşlik bilenecek, Türkiye nefes alacak.
'GAZZE İÇİMİZDEDİR'
Her yerin Gazze olacağını iddia edenlere hatırlatırım ki Gazze zaten içimizdedir, gönlümüzdedir. Eğer yıkılmış Gazze'nin içimize gireceğini ima ediyorlarsa buna niyet ediyorlarsa siyonist barbarlıkla eş zamanlı açacakları karanlık cephenin makberleri olacaklarını unutmamaları mühim bir ikazımızdır.
Vakit Suriye'nin inşa vaktidir. Geçiş hükümetinin aldığı kararlar anlamlı ve değerlidir. Bölücü terör örgütü PKK/YPG'ye Suriye'de yer olmaması bölgesel riski azaltmıştır. Yeni yönetimin yapıcı siyasetine destek vermek isabetlidir. Suriye'yi iç savaşa çekmeyi projelendiren bir tahrik mekanizması işletilmektedir.
'ABD'DEKİ PATLAMALAR SURİYE'DE SİNSİ BİR HAZIRLIK İÇİN'
ABD'de yeni yılla beraber oynanan DEAŞ oyunu, patlayan bombalar, Trump'ın koltuğuna oturmasına sayılı gün kala Suriye'de sinsi bir hazırlığın yapıldığına işarettir.
FERDİ TAYFUR'U ANDI
Arabesk müzik devamlı horlanmış, küçümsenmiş, bununla da kalmamış bir dönem yasaklanmıştır. Yitik sevdalara ses olan sanatçılarımız öcü gibi gösterilmiştir. İnsanımızın ruh köküne inemeyen, acılarını hissedemeyenler arabeski çağ dışı bulmuştur. Arabesk bizim geleneğimizin süsü, sedasıdır.
Çok değerli kardeşim, hatırasıyla herkese yetecek olan merhum Ferdi Tayfur'a Allah'tan rahmet niyaz ediyorum.
Sanatın sadece Batı menşeli olduğunu gösteren kafalar milletimize cephe almıştır."
'Taşınmaz beyanı böyle yapılır'
24 ilde IŞİD operasyonu!
Başsavcılık Murat Kapki’nin dilekçesini talep etti
'Hukuk güvenliği açısından alarm veren bir ülkeyiz'
İşsizlik Avrupa'nın 2,4 katına ulaştı
'Riyad bildirisi Türkiye Cumhuriyeti’ne yakışmadı'
NYT dünyanın en güçlü ordusunun çaresizliğini yazdı
Akaryakıtta KDV yüzde 1’e insin, asgari ücret 3 ayda bir güncellensin
Gıda etiketlerinde yanıltıcı ifadelere sıkı denetim
Doğal gaz ve elektriğe zam sinyali
İran, Trump'ın 15 maddelik ateşkes planını reddetti
AK Part ve MHP seçmeninden gelen 'kötüye gidiş' itirafı
Resul Emrah Şahan açıklamıştı, İzni Bakanlık'tan almışlar
Galatasaray'ın eski başkanı Burak Elmas gözaltında
'ABD-İsrail'in İran savaşı felaket bir hata'
'Şirketler kapandı binlerce kişi işsiz kaldı'
Mahkeme kararına rağmen doktorluk görevine son verildi
'Türkiye ateş çemberinin ortasında'
'Baskıyla ifade verdim, 2 milyon dolar rüşvet istendi'
'Nevruzu bahane eden alçaklar cevabını alacak'
Akın Gürlek'in tapu kayıtlarını inceleyen şüpheli tutuklandı
Belgeleri bana değil AK Parti genel başkanına götürün
İran Türkiye'ye gaz akışını kesti
'Türkiye’de NATO kolordusunun ne işi var?'
135 milyar dolarlık altın rezervi satılacak
'Enflasyonda düşüş başka bahara kaldı'
Gününüzü ekranda değil, doğada geçirin
Siyonist emperyalist şebekesi mukaddes günlerimizi zindana çevirdi
Yenikapı’daki Nevruz kutlamalarına soruşturma
Zübeyde Hanım ilk kez tiyatro sahnesine taşınıyor
Yükleniyor






