EKONOMİ
EKONOMİ HaberleriDoğuş grubu şirketlerini tek çatı altında topladı
Doğuş grubu şirketlerini tek çatı altında topladı
- A-
- A
- A+
Şirketlerini Maslak’taki yeni binasında tek çatı altında toplayan Doğuş Grubu, yeni yapılanmasıyla sektörler ve markalar arasında iletişimi hızlandırıp, işbirliği imkânı sağlayarak verimliliğe ve dinamik iş süreçlerine önemli katkı sağlarken, çalışanların yönetime katılımını hızlandırdı.
Otomotivden inşaata, enerjiden gayrimenkule, turizmden yeme-içmeye, teknolojiden yayına kadar çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren Grup, İstanbul Maslak’taki yeni binasına taşınır taşınmaz çalışanlarla “yeni işler ve süreçler” üzerine birebir konuşmaya başladı. Doğuş Grubu, geleceğini tasarlarken çalışanlarıyla beraber hareket ediyor.

500 kişilik karma grup beklentileri belirliyor
Doğuş Grubu İnsan Kaynakları ekiplerinin yönetiminde Holding ve bağlı şirketlerinde çalışanlar arasından 20.000’i aşkın Doğuşluyu temsil etmek üzere, toplamda 500 kişiye ulaşacak şekilde 15-20 kişilik ‘karma ekipler’ oluşturularak, “Çalışanım/Müşterim/ İzleyicim/ Kullanıcım/ Misafirim Ne Bekler?” konulu atölye çalışmaları düzenleniyor. Holding, atölyelerde çalışanların birlikte tartışmasını sağlayarak, görüş ve önerilerini bir araya getiriyor, dolayısıyla Grubun geleceğini çalışanlarla birlikte şekillendiriyor.
İnşaattan turizme, yeme-içmeden otomotiv ve medyaya her sektörden her şirketten çalışanlar buluşuyor. Çeşitli yaş grubu ve kıdemden, çeşitli unvanlardan, departmanlardan ve lokasyonlardan tesadüfi olarak seçilerek davet edilen bu çalışanlar, Doğuş Grubu’nun güçlü yönleri ve önündeki fırsatlar üzerinden konuşmaya başlıyor ve ardından müşterileriyle deneyimlerinden de yararlanarak yeni girilebilecek iş alanları, iyileştirilebilecek ürün ve hizmetler, güncellenmesi gereken iç süreçler hakkında sadece kendi görev, departman ve şirketleriyle sınırlanmamış önerilerini getiriyorlar. Dileyen gönüllüler de önceden duyurulmuş bu buluşmalara katılabiliyor.
'Maddi sıkıntı çekiyoruz'
Kurtardığımız her bir canlının hayatı moral kaynağı
'Türkiye'yi zor günler bekliyor'
Türkiye'de şeriat isteyenler yüzde 10 çıkar mı şüpheliyim
Mine Tozlu dahil 5 kişi gözaltına alındı
DHMİ Daire Başkanı Mehmet Cemil Acar, Aksaray'da yakalandı
'Delilsiz ispat tahminden ibarettir'
'Anlama özürlü herhalde bu arkadaş'
'Bu işin altında hükümetin enkazıyla birlikte Numan Kurtulmuş kalacak'
Yaşar Kaba’nın Araştırma Kitapları Okurla Buluştu
'Ramazan, Birlik ve Kardeşliğin En Güçlü Zamanıdır'
'Ülkemizde milyonlar yoksullukla savaşıyor'
Köpek sahibi olmak, kalp hastalığına bağlı ölüm riskini azaltıyor
'Erdoğan içerideki baskıyı gizlemek için jeopolitik kozunu kullanıyor'
Manavgat Belediyesi'nde gözaltı sayısı 40’a yükseldi
HAKMAR'ın sahibi Zeki Doruk hakkında yeniden tutuklama kararı
3,5 milyon vatandaş faturasını ödeyemediği için kömüre mahkum oldu
Yerli Karea Fit Yollara Çıkıyor!
'Normalleşme süreci geride kaldı'
'Türk milletinin İran halkı için ettiği dualar moral kaynağı'
HSK’den Yargıtay’a yeni atamalar
Murat Tüzel’den Prof. Dr. İlber Ortaylı İçin Taziye Mesajı
'Bizim en büyük kalkanımız kardeşliğimizdir'
Aslıhan Karalar yangının çıkış sebebini açıkladı
Yağmur Yüksel'in son hali olay oldu
'İstiklal Marşı’nın Arapça okunması sapkınlıktır'
İflas eden Yeşil GYO’ya kayyum atandı
'Her türlü tehdide karşı hazırlıklıyız'
Ali Koç, İmam Hatip öğrencilerine iftar verdi
Irak'ta Bağdat havalimanına İHA saldırısı
Yükleniyor






