Tarih: 09.06.2021 14:44

Dursun Boran hırsız çetesini 13 yıla mahkum ettirdi.

Facebook Twitter Linked-in

Aralık 2014 de İstanbul B.Çekmece Alkent 2000 Mahallesi Çamlıca Bulvarı Dilfeza Sokak da 5 villa soyan, Hırsızlar Tuncay Burgu, Kadir Yakut, Ümit Türk, Ahmet Kemal Burgu, Şenol Hamarat olaydan 1 hafta sonra yakalandı.

Tuncay Burgu Tutuklandı. Kalanlar tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı. Şenol Hamarat 1 yıl sonra tutuklandı. Hepsinin onlarca hırsızlık, yaralama, uyuşturucudan mahkumiyeti/ sabıkası var.

RUHSATLI SİLAHARI, LAPTOPLARI, SAATLERİ ÇALDILAR

Dursun Boran ve derici iş adamı A. Kadir Uludüz’ün villasını soyanlar, binlerce dolarlık eşya çaldılar.

Hırsızlıkları önleyemeyiz ! (buyukhaber.com)

 

1 yılda 22 hırsızlık - Son Dakika Haberler (sabah.com.tr)

 

Hırsızlar bu mahalleye dadandı: 8 ayda 11 villa (cumhuriyet.com.tr)

 

SAVCI FULYA HOZAN 3 ER YIL 3 AYRI MADDDEDEN CEZA İSTEDİ.

Duruşmaya avukatsız katılan davacı Dursun Boran, hakim İbrahim Demir’den karar vermesini talep etti. Savcı Hozan, mütala verdi. Sanıkların TCK 37-1 maddesi delaletiyle, TCK 116-4, 151/1, 142-1-b,  143, 53/1 maddelerince cezalandırılmasını istedi.

Bu maddeler 3 ve 7 yıl hapis verilir diyor. Her sanık 13 sene hapis alacak. TCK 143 e göre 1-3 oranında artırılırsa sanıkların cezası 15 er yıl hapis olacak. Her hırsız 15 sene hapse mahkum olacak. Zararları da ödeyecek.

Hakim İbrahim Demir, duruşmayı 09.09.2021 saat 9.45 e bıraktı.

Hırsız Ümit Türk’ü avukat Taner Aldoğan savunmak için, zaman istedi. Vekalet sunacak. Yazılı savunma yapacak.

OLAYIN GEÇMİŞİ.

AYNI VİLLAYI YİNE SOYDU !

Hırsızlıktan 5, Uyuşturucu dan 4 polis kaydı olan Burgu. Kendinden davacı olan Uludüz’ den intikam almak için villasını 27 Ocak 2014 saat 00.50 civarında tekrar soydu. Eşyaları tahrip etti. Hırsız cezaevinden çıktıktan 5 gün sonra YİNE HIRSIZLIK YAPTI.

Aynı hırsız 27 Ocak gecesi Uludüz’ün ve gazeteci Dursun Boran ‘ın villasına da girip, Boran ın Taşıma Ruhsatlı tabanca, Laptop, ziynet eşyası, kol saatini çaldı.  34 TT 0694 plakalı Gri Golf marka abraya binerek olay yerinden kaçtı. Hırsızlıktan çok sayıda kaydı olan Burgu’nun kameralara takılan görüntülerinden yola çıkan asayiş polisleri, kaçtığı arabanın sahibi Ahmet Kemal Burgu nun K.Çekmece Halkalı Merkez Mahallesi Dut Sokak 4/3 numaralı evini bastı. Mahkeme kararıyla arama yaptı.

Operasyon sonrası Tuncay Burgu, uyuşturucu kaydı olan A. Kemal Burgu, Muş Kulp nüfusuna kayıtlı hırsızlık- uyuşturucudan kaydı olan Ferhat Toktaş toplam 3 kişiyi sorguya alındı. Sanıklar savcı tarafından tutuklanma talebiyle sevk edildikleri nöbetci mahkemeye sevk edildiler. 

Resimde Hırsız Çetesi görülüyor. Star TV E. Haber Müdürü Dursun Boran. Çeteler, hırsızlar, gaspçılar ile Yaşanılır Türkiye İçin savaşıyor. Boran ilk seçimde İstanbul milletvekili ve İçişleri Bakanı olmak istiyor. Bunu da hak ediyor.

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-DT9JLG88B3