GÜNCEL
GÜNCEL HaberleriEkonomiye değer katmaya devam edeceğiz
Ekonomiye değer katmaya devam edeceğiz
- A-
- A
- A+
Çukurova Isı’nın Türkiye genelini kapsayan bayi satış ekiplerinden yaklaşık 80 temsilcinin katıldığı toplantı, 28 Eylül’de DoubleTree by Hilton Hotel Avcılar’da gerçekleştirildi.
“Türkiye ekonomisine değer katmaya devam edeceğiz”
Toplantının açılış konuşmasını yapan Çukurova Isı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan, pandeminin gölgesinde geçen 2020 ve 2021 yıllarında başarılı performans sergileyen bayilerini kutladı. Zorlu koşullar altında, hep birlikte azimle çalıştıklarını belirten Vardan: “Bundan sonra da aynı ivme ile büyümemizi sürdürerek, pazardaki lider konumumuzu koruyup, Türkiye ekonomisine değer katmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Konuşmasında Çukurova Isı’da ki son gelişmelere de değinen Vardan, Çukurova Isı olarak 30 yılı aşkın bir süredir Türkiye ve Orta Doğu distribütörlüğünü sürdürdükleri Amerikan Roberts Gordon LLC firması ile “Blackheat borulu radyant ısıtma sistemleri”nin imalatına yönelik lisans anlaşması imzaladıklarını ve Roberts Gordon’ın Blackheat marka ürünlerinin tamamının bundan sonra Çukurova Isı tarafından Türkiye’de üretileceğini açıkladı.
Vardan’ın sunumunun ardından Satış Müdürü Kerem Ünlü, satış rakamlarına göre 2020-2021 yıllarının kısa bir değerlendirmesini yaptı. Pazarlama Müdürü Osman Ünlü ise 2020-2021 yıllarında gerçekleştirdikleri pazarlama faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.
Toplantının ikinci oturumunda Pazar Geliştirme Müdürü Eren Ünlü, ihracat faaliyetleri, 2020 yılında hedef pazarlardaki iş sonuçları ve 2021 yılı hedeflerini, Bölge Satış Yöneticisi Yasin İlkiz ise sulu radyant panel ürün grubu hakkında bilgiler paylaştı.
Toplantı, Bilgi İşlem ve Veri Sorumlusu Tuba Vardan Erenay’ın satış sonrası hizmetler için geliştirdikleri özel yazılımı anlattığı sunumla sona erdi.
Çukurova Isı, Türkiye’nin dört bir yanından toplantıya katılan bayilerini, toplantıdan bir gün sonra da katılımcısı olduğu ISK Sodex Fuarı’nda ki standında ağırladı.
'ABD-İsrail'in İran savaşı felaket bir hata'
'Şirketler kapandı binlerce kişi işsiz kaldı'
Mahkeme kararına rağmen doktorluk görevine son verildi
'Türkiye ateş çemberinin ortasında'
'Baskıyla ifade verdim, 2 milyon dolar rüşvet istendi'
'Nevruzu bahane eden alçaklar cevabını alacak'
Akın Gürlek'in tapu kayıtlarını inceleyen şüpheli tutuklandı
Belgeleri bana değil AK Parti genel başkanına götürün
İran Türkiye'ye gaz akışını kesti
'Türkiye’de NATO kolordusunun ne işi var?'
135 milyar dolarlık altın rezervi satılacak
'Enflasyonda düşüş başka bahara kaldı'
Gününüzü ekranda değil, doğada geçirin
Siyonist emperyalist şebekesi mukaddes günlerimizi zindana çevirdi
Yenikapı’daki Nevruz kutlamalarına soruşturma
Zübeyde Hanım ilk kez tiyatro sahnesine taşınıyor
Enflasyonun düşeceğini bekleyenlerin oranı 4,7 puan geriledi
Natasa Theodoridou Harbiye Açıkhava Sahnesinde
Motorin 80 lira sınırını aştı
'Çamaşır Sepeti' filmi seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor
'İran'ı doğrudan vurmaya hazırız'
'Andımız'ın okunmasını isteyen veliye 'terör propagandası' suçlaması
Benzin ve motorine yine dev zam
'Tanıklar duruşmada dinlensin'
Fişekhane’de boy gösteren 06 plakaları yakalandı
Kapalıçarşı'da altın satışları durdu
ABD girmeyeceğine söz verdiği bataklığa battı
Murat Ertürk'ün TSK'dan ihraç edilme kararı iptal edildi
Türkiye gıda enflasyonunda dünya 3'üncüsü
Bedelli askerlik ücreti ve ÖTV oranları yükseliyor
Yükleniyor





