Elite World ve Palmer İnşaat yeni projesi için imzaları attı

Türkiye’nin önde gelen otel zincirlerinden Elite World Hotels & Resorts, turizm sektöründe sahip olduğu yarım asırlık deneyimini geliştirdiği yeni markalarına aktarmaya devam ediyor.

Elite World ve Palmer İnşaat yeni projesi için imzaları attı

Elite World Hotels & Resorts, Sapanca’daki ikinci projesi için Palmer Enerji ve İnşaat ile yeni bir iş modeline imza attı. Elite World ve Elite World Residence markalarını içinde bulunduracak otel-rezidans konseptindeki yeni proje; 90 oda, 69 rezidans ve 20 orman içi bağımsız birimden oluşuyor. 

Türkiye’nin önde gelen otel zincirlerinden Elite World Hotels & Resorts, turizm sektöründe sahip olduğu yarım asırlık deneyimini geliştirdiği yeni markalarına aktarmaya devam ediyor.  Zincir, köklü bir deneyime sahip olduğu Sapanca’da, “Elite World Sapanca” ve “Elite World Residence Sapanca” adıyla otel ve rezidanslardan oluşacak ikinci projesi için Palmer Enerji ve İnşaat ile anlaşma imzaladı.

“Elite World Sapanca” ve “Elite World Residence Sapanca” projelerinin imza töreni, Elite World Hotels & Resorts Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu, CEO’su Orkun Petekçi, İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Mahmut Sürmen, Palmer Enerji ve İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri Erhan Gündal ve Sait Alkım Alkış ile yoğun basın katılımıyla gerçekleştirildi.       

                                                 

90 oda, 69 ve 20 orman içi bağımsız birimden rezidanstan oluşuyor

Elite World Sapanca ve Elite World Residence Sapanca projesi, Sapanca Dibektaşı bölgesinde 90 otel odası, 69 rezidans ve 20 orman içi bağımsız birimden oluşuyor. Elite World’ün marka bilinirliği, deneyimi ve güçlü misafir portföyüyle hem otel hem de rezidans işletmesini üstleneceği proje, misafirlerine ve rezidans sahiplerine doğanın içinde ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. Elite World Sapanca’da yer alan iki farklı tipteki otel odasına ek olarak, doğa ile iç içe, farklı bir yaşam tarzı arayanlar için 20 adet “orman içi bağımsız birim” alternatifi de bulunuyor. Elite World Residence Sapanca bünyesinde ise 3+1, 4+1 ve dubleks rezidans seçenekleri yer alıyor. Rezidansların 33 adedi 198 m2 (brüt) 3+1, 36 adedi ise teras dahil 239 m2 (brüt) 4+1 dubleks’ten oluşuyor. Projedeki rezidanslar 25 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Proje, 2026 yılının Haziran ayında teslim edilecek.

Sürdürülebilirlik kriterleriyle yapılıyor

Projede yer alan otel ve rezidanslar, inşaat aşamasında ekolojik malzeme seçimine, yenilenebilir enerji kullanımından yağmur suyu geri dönüşümüne kadar sürdürülebilirlik kriterleriyle hayata geçiriliyor. Projenin hem yapım hem de daha sonraki yaşam aşamalarında çevresel etkileri en aza indirecek malzeme seçimi, ekolojik tasarım ve teknolojilerden yararlanılıyor. Çatı bahçeleriyle hem estetik bir görünüm sağlanırken hem de yapının ısı yalıtımı destekleniyor. Projede kullanılan malzemeler UV ışınlarına karşı koruma sağlarken hem yapıların uzun ömürlü olması hem de iç mekânlarda nem kontrolü sağlanıyor. Gri su depoları sayesinde ise yağmur suyu gibi gri sular peyzaj alanlarının sulanmasında değerlendirilerek hem su tüketiminin azaltılması hem de suyun sürdürülebilir döngüsünün sağlanması amaçlanıyor. Tüm bu uygulamalarla doğaya saygılı ve sürdürülebilirlik yaşam alanları arasında bir denge oluşturmak projenin öncelikleri arasında yer alıyor.

Sapanca’daki deneyimini yeni projeye taşıyacak

Elite World Hotels & Resorts Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu, “Elite World olarak yarım asırlık turizm deneyimimizi, yeni geliştirdiğimiz markalara aktarmaya ve zincirimizi büyütmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Elite World ve Elite World Residence markalarını bünyesinde bulunduran yeni projemiz, hem konumu hem de konsepti nedeniyle özel bir önem taşıyor. Sapanca’da sahip olduğumuz deneyimi, bölgenin turizm ihtiyaçlarına paralel olarak yeni geliştirdiğimiz iş modelleri ve konseptlerle yeni projemize aktarmak için heyecan duyuyoruz. Elite World olarak turizm sektöründeki deneyimimizi Palmer Enerji ve İnşaat’ın gayrimenkul alanındaki uzmanlığıyla birleştirerek yatırımcılarımıza ve misafirlerimize en iyi deneyimi sunmayı amaçlıyoruz.” dedi.

Elite World Hotels & Resorts CEO’su Orkun Petekçi ise “Elite World olarak konaklama sektöründe bir dünya markası olma yolunda ilerlerken, seyahatte değişen ihtiyaçları analiz ediyor ve buna uygun stratejiler geliştirerek yeni markalarımızı oluşturuyoruz. Bu amaçla Sapanca’da sahip olduğumuz deneyim ve marka bilinirliğimizi bir adım ileriye taşıyarak, hem mevcut Elite World markamız hem de pandemi sonrası değişen seyahat ihtiyaçlarıyla yeniden şekillenen “residence” turizmine alternatif sunan yeni markamız Elite World Residence ile bölge turizmine daha yüksek kalitede seçenek oluşturmayı amaçlıyoruz.Marka tanınırlığımız ve pazarlama ağımızın gücüyle, sürdürülebilir yaşam kalitesini Sapanca’daki yeni projemize de aktaracağız. Bu projeyle, zincirimizin 2030 yılına kadar 50 otele ulaşma hedeflerine emin adımlarla ilerlediğinin bir göstergesi niteliğinde.” diye konuştu.

“Sürdürülebilir konseptiyle farklılaşacak”

Palmer Enerji ve İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Gündal ise projeyle ilgili görüşlerini şu sözlerle aktardı: “İnşaat alanındaki deneyimimizi Sapanca Dibektaşı mevkiinde mükemmel konumda bir projeye aktarmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Elite World’ün marka bilinirliği ve konaklama sektöründeki derin deneyimiyle değer katacağı projemiz, konumu ve inşaat kalitesinin yanı sıra sürdürülebilir özellikleriyle de farklılaşıyor. Hem bölge hem de ülkemiz turizm ve gayrimenkul sektörlerine yeni bir soluk getirmeyi hedefliyoruz.”

 

Pazar

31.1 °

Pazartesi

32.6 °

Salı

32 °

Dolar son 50 yılın en büyük değer kaybını yaşadı

Sırbistan'da öğrenciler Vuvic iktidarını protesto etti

Yoon Suk Yeol, sıkıyönetim soruşturması kapsamında sorgulandı

Hamaney'i aşağılık bir ölümden kurtardım

İran nükleer projesini yeniden inşa etmeyi düşünürse tekrar saldıracağız!

ABD’nin saldırısı, İsrail’in arkasındaki gücü gösterdi

İran'ın nükleer programı yok oldu

İran nükleer silah elde etmek için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip

Pis işlerimizi İsrail hallediyor

Her saldırıya aynı sertlikte karşılık veririrz

'Çaresizce yanmayı bekliyoruz'

Ayşe Akın, kalbini Squid Game yıldızına kaptırdı

Sıla Türkoğlu güzelliğiyle büyüledi

Güzel oyuncu eleştiri yağmuruna karşı olan sessizliğini bozdu

Melisa Döngel soluğu tatilde aldı!

Güngör, Sofia Vergara’nın üstsüz pozunu beğenince...

Aslı Bekiroğlu hastane odasından isyan etti

Melis Sezen kısa taytıyla poz verdi!

Demet Özdemir bayramda soluğu babasının yanında aldı

Hazal Subaşı sezonu açtı

Zeynep Sönmez’den Wimbledon’da Tarihi Başarı!

En çekişmeli yarış Arkın Karpaz Gate Marina olacak

Semanur Yüksel Avrupa Şampiyonu oldu

Türkiye'nin ilk Pickleball Ligi'nde kazananlar ödülleri aldı

ZŁOMBOL 2025 RALLİSİ GIRESUN’DA SONA ERECEK

Türkiye Pickleball Ligi finalleri için geri sayım başladı

Okan Aydoğan Milli Takım kadrosuna seçildi

Hipodrom.com’un marka yüzü Emre Karayel oldu

İstanbul Park TOSFED'e emanet

İmza kampanyası kulübümüzün geleceği açısından uygun değildir

Erdoğan, TOGG T10F’i test etti

Volvo EX30 Türkiye Yollarında

İkinci el araca Avrupa’dan 2.5 kat daha fazla ödüyoruz

Ali Özçete OSS'de güven tazeledi

Ekonomik kriz ulaşımı da vurdu

Ticaret Bakanlığı'ndan ikinci el araç ticaretine sıkı denetim

BYD’den 22 modelde beklenmedik indirim

Tüketiciyi yanıltan reklamlara 15,8 milyon lira ceza kesildi

Otomotiv üretimi ilk 5 ayda yüzde 1,4 geriledi

Arızalı otomobil yenisiyle değiştirilecek

Kiralar yüzde 82’yi aştı, vatandaşın barınma yükü ağırlaştı

Mobilya devi Alfemo Zeren Group Holdinge satıldı

6 Ayda 2 bin 776 firma konkordato başvurusu yaptı

Çalışanın altı aylık kaybı 218 milyarı aştı...

Müsterih olun enflasyon düşüyor!..

Memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

Mart 2024’ten bu yana doğalgaz yüzde 150 arttı

Çikolata devi konkordato başvurusu yaptı

İmalat sanayinde daralma derinleşiyor

Beş ayda 49 bin kepenk indi

'Muhalefetin tasfiye girişimini kınıyoruz'

'2 Kasım’da yüreği yeteni sandığa bekliyorum'

'Hırsızlık, yolsuzluk arıyorsan kayyım belediyelerine git'

Erdoğan, TOGG T10F’i test etti

Kiralar yüzde 82’yi aştı, vatandaşın barınma yükü ağırlaştı

Hukuk ya herkes için vardır ya da hiç kimse için yoktur

Adana, Antalya ve Adıyaman Belediye Başkanları gözaltına alındı

'Çaresizce yanmayı bekliyoruz'

Tarihde ilk kez maaşa bir tas çorbadan az zam yapıldı

Mobilya devi Alfemo Zeren Group Holdinge satıldı

Cemil Tugay’dan AK Parti'ye geçeceği iddialarına yanıt!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan diplomasi trafiği!

Elektrik şirketleri kar ederken ormanlar küle dönüyor

Manavgat Belediyesi’ne operasyon

6 Ayda 2 bin 776 firma konkordato başvurusu yaptı

Bu ihmallerin, bu yıkımın hesabını kim verecek?

İstanbul'da yaşamanın maliyeti 93 bin TL'yi aştı

TÜİK verileriyle zam yapmak kul hakkına girmektir

Diplomasını yırtan Boğaziçi mezunu genç gözaltına alındı

'Başbağlar Katliamı, Tarihe Sürülmüş Karanlık Bir Lekedir'

Çalışanın altı aylık kaybı 218 milyarı aştı...

Benzin, motorin ve LPG'ye zam geldi

Dış ticarette 5,9 milyar TL’lik usulsüzlük tespit edildi

Milleti yoksullaştırma planı tıkır tıkır işliyor!

SİNAN SAYGI’DAN ‘İLETİŞİM BİR SÜREÇTİR’ ADLI YENİ KİTAP

Emekli maaşı yeniden dibi gördü

Halk TV ve Sözcü TV ekranları salıdan itibaren kararıyor

Melen Çayı’nda ‘Engelsiz Rafting’

Zeynep Sönmez’den Wimbledon’da Tarihi Başarı!

Emekliler açlık ve sefalete mahkum ediliyor

Yükleniyor