MEDYA
MEDYA HaberleriEsad'ın en büyük yandaş gazeteci destekçisi çark etti
Suriye'de devrik lider Beşar Esad döneminde, Baas rejiminin öldürdüğü insanlar başında fotoğraf çekmesiyle ünlenen kadın gazeteci, Esad ülkeden kaçtıktan sonra çark etti.
- A-
- A
- A+
61 yıldır Suriye'de saltanatlık kuran ve yüzbinlerce insanın katledilmesinden, milyonlarca insanın yaralanmasına ve ülkelerini terke etmesinden sorumlu olan Baas rejimi, cihatçı terör örtgütü HTŞ tarafından düzenlenen operasyonlarla devrildi.
Hafız Esad'ın oğlu Beşar Esad, HTŞ'nin Suriye'nin başkenti Şam'a girmesiyle ülkeden kaçtı. Bir süre nerede olduğu öğrenilemeyen Esad'ın Moskova'ya kaçtı öğrenildi. Rusya, Esad ailesinin sığınma talebinin kabul edildiğini bildirdi.
Suriye'nin devrik lideri Beşar Esad ülkeden kaçarken, arkasında bıraktığı bazı destekçileri ise çark etmeye başladı. Bu isimlerin başında ise Esad'ın en büyük destekçilerinden kadın gazeteci Kinana Aluşe oldu.

Kinana Aluşe
CESETLERİN BAŞINDA SELFİ ÇEKMİŞTİ
Geçmişte Esad rejiminin öldürdüğü insanların cesetleriyle selfi çekilmesiyle ünlenen Aluşe, Esad ülkeden kaçtıktan sonra çark etti.
HTŞ'nin Şam'ın kontrolünü ele geçirmesiyle sosyal medya hesabından açıklama yapan Aluşe, rejimin devrilmesini "zafer" olarak belirterek, sad dönemi için "adaletsizlik, açgözlülük" ifadelerini kullandı.

"ZAFERİ TEBRİK EDİYORUZ"
Aluşe, söz konusu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
"Halepli kardeşlerimiz, uzun bir adaletsizlik, açgözlülük ve zorbalığa son veren bu kasvetli zaferi kendimizi, hepinizi ve tüm Suriye halkına tebrik ediyoruz. Tüm bileşenleri ile yeni bir Suriye'nin yeniden doğuşunu tesis eden zaferdir bu. Doğruluk, adalet, kardeşlik ve hoşgörü üzerine kurulu Suriye."

Aluşe'nin geçmişte yaptığı bir başka paylaşım

Maliye'den lüks harcama denetimi
Bilirkişi rapor süresi 110 günden 29 güne düşürüldü
'İmamoğlu'nun hapiste olması kabul edilemez!'
Konkordato başvuruları rekor tazeliyor
Fiyatlar kontrolden çıktı!
Gazetecilik faaliyeti, birilerinin hoşuna gitmedi diye suç olmaz!
Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde gözaltı sayısı 10'a yükseldi
'400 bin şehit veririz ama İsrail yok olur'
İmamoğlu tutuklanınca Sazlıdere bir yılda betondere oldu
Mehmet Şimşek memleketinde yuhalandı
Katar'da helikopter düştü 3 şehidimiz var
Konut piyasasının gözdesi Dubai'de satışlar çakıldı
Fatih'te iki bina çöktü
'İktidardaki küçük bir azınlık millete, Cumhuriyete savaş açmış durumda'
Bu bayram öncekilere göre daha kötü
Bayramda yola çıkmak lüks oldu
Hürmüz Boğazı kapandı, Trump faturayı NATO’ya kesti!
İran'dan 4000 Km ötedeki İngiltere üssüne füze saldırısı
Müşteri bulamayan taksiler duraklara çekildi
Ayva artık lüks oldu, fiyatlar rekor kırdı
Diyarbakır'da tarım arazilerini su bastı
KudoKudo, Yoluna KUKiDU Olarak Devam Ediyor
Umreciler Havalimanında birbirine girdi!
Motorin 80 liraya dayanacak
İran, İsrail'in F-16'sını vurdu
İran savaşı Türkiye ekonomisini nasıl etkileyecek?
Tarikatçılara Atatürk tepkisi gösteren Teğmen göreve dönüyor
Eren Holding, Çorlu'daki dev fabrikasını kapattı
Mehmet Cemil Acar’ın gizli serveti de ortaya çıktı
Ayhan Bora Kaplan davasından MHP’li yönetici çıktı
Yükleniyor






