Tarih: 17.06.2023 15:38

Gencay Kadıoğlu emlak yatırımına çağırdı

Facebook Twitter Linked-in

Safir Emlak sahibi 9 yıllık emlak uzmanı Kadıoğlu, babalar gününde babasına yazlık alıp hediye edenler olduğunu anlatıyor. Kişilerin bütçelerine göre babalar gününde hediye anlayışı değişiyor diyen Kadıoğlu, yaklaşan deprem ve yaşanan coronavirüs salgınından sonra, müstakil villalar, arsaların satışlarında artış olduğunu söylüyor.

Emekli babalarının bundan sonraki hayatlarını 3+1 bahçeli 2 katlı evlerde geçirmesi için sürpriz yapıp, arsalar alıp prefabrik villa yaptıranların sayısı artmış. 

Star TV E. Haber Müdürü Dursun BORAN 'ın haberine göre, Gürpınar civarında da satışarın arttığını söyleyen Kadıoğlu, şehir dışında taşınmaların arttığını hatırlatıyor. Artan haraç gibi aidatların, kira fiatlarına ulaştığını bu nedenlede pek çok ailenin şehir dışına , Çatalca, Silivri, gibi yerlere taşındığını açıklıyorlar.

Kadıoğlu, 6 çocuk 3 torun sahibi. Kızlarından Cansu ünlü kahve firmalarının birinde cafe sorumlusu olarak çalışıyor. Ali ve Süleymen Efe oğulları tekstil sektöründe hizmet veriyorlar. 

Resim’de: Safir Emlak sahibi Kadıoğlu görülüyor. Arsa, yazlık, iş yeri alım ve satımları için 24 saat 0554.1538021 den arıyabilirler. Yurt dışından arsa yatırımı yapanların sayısıda artmış son aylarda.  Bu bir Babalar Günü Hediyesi haberi…




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-DT9JLG88B3