Tarih: 24.02.2024 23:31

Harry Potter serisinin 2026'da çıkması planlanıyor

Facebook Twitter Linked-in

David Zaslav'ın keşfi. Açıklamayı şirketin dördüncü çeyrek kazanç konferansı görüşmesi sırasında yaptı. JK Rowling'in kitaplarının her birini uyarlayarak toplamda yedi sezon çekmeyi planlıyorlar.

Zaslav analistlere "Harry Potter heyecanımız konusunda çekingen değildik" dedi ve Warner Bros.'un serideki son filminin bu olduğunu belirtti. Resimler 10 yıldan fazla bir süre önce çekildi.

HBO ve Max'in patronu Casey Bloys, Warner Bros Televizyonu başkanı Channing Dungey ve Potter'ın "annesi" Rowling ile Londra'da birkaç hafta toplantı yaptığını söyledi. "Joan ve ekibiyle biraz zaman geçirdik. Her iki taraf da bu seriyi yeniden canlandırmaktan heyecan duyuyor. Konuşmalarımız harika geçti ve gelecek konusunda çok heyecanlıyız. On yıllık yeni başarıyı paylaşmak için sabırsızlanıyoruz." Dünyanın dört bir yanındaki Max hayranlarıyla hikayeler." diye ekledi Zaslav.

Harry Potter serisinin oyuncu kadrosu henüz açıklanmadı. Sekiz Warner Bros. filminde Harry Potter'ı canlandıran Daniel Radcliffe, serideki rolü yeniden canlandırma konusunda "kesinlikle hiçbir şekilde bunu aramadığını" söyledi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-DT9JLG88B3