BELEDİYE
BELEDİYE HaberleriHilmi Türkmen'den ekibe balık ziyafeti
Hilmi Türkmen'den ekibe balık ziyafeti
- A-
- A
- A+
Üsküdar Belediyesi, kar yağışının etkili olduğu süre boyunca gündelik hayatın ve ulaşımın sekteye uğramaması için yaptığı çalışmalarla Üsküdarlılardan tam not aldı. 142 personel, 11 adet kar küreme, 37 adet tuzlama aracı ve 21 adet iş makinesi ile ilçe genelinde yüzde 85 oranında yol açıklığı sağlayan Üsküdar Belediyesi, don tehlikesine karşı 120 personel ile gece çalışmalarını da sürdürdü.

1789 noktada kar küreme işlemi gerçekleştiren Üsküdar Belediyesi, yolda kalan vatandaşların evlerine ulaştırılması konusunda destek sağladı ve 43 evsiz vatandaşı Üsküdar ve çevre ilçelerdeki otellere yönlendirdi.
Veteriner İşleri Müdürlüğü de iş başındaydı
Üsküdar Belediyesi, yoğun kar yağışında Üsküdar’da yaşayan her canlı için canla başla çalıştı. 732 personel ve 203 aracın görev aldığı çalışmalarda Veteriner İşleri Müdürlüğü’nden 17 personel ve 5 araç sahadaydı. Toplamda 375 kg mama dağıtımı yapan Üsküdar Belediyesi, 27 kedi ve 13 köpeğe müdahale ederek yaşamlarını kurtardı.
Ekibe balık ziyafeti
Karla mücadele çalışmalarında yer alan ekip ile balık ziyafetinde buluşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, mesai arkadaşlarına teşekkürlerini sundu. Hilmi Türkmen Twitter’da yaptığı paylaşımda da “4 gündür günde 18 saat mesai, 3-4 saat uykuyla çalıştılar. Birçoğu eve bile gidemedi ama açmadık cadde, sokak bırakmadılar. Sokaktaki her bir can için canla başla çalıştılar. Üsküdar’ımızın gönül elçileri ile balık ziyafetinde buluştuk, teşekkür ettik. Allah sizden razı olsun” yazısıyla teşekkürlerini iletti.
'Netanyahu terörü bölgesel ve küresel barışı tehdit ediyor'
NATO, ABD olmadan kağıttan kaplan
Emekliler zam talebiyle sokağa indi
Tom Barrack'tan yine skandal sözler
'Dikkat edin sırada Türkiye var'
'Muhalefetin gerçek oyu anketlere yansımıyor'
Muhittin Böcek'ten Akın Gürlek'in 'rüşvet' iddiasına yanıt
Tavuk etine üst üste zam
SGK 36 ilacı daha geri ödeme listesine aldı
Motorinin litre fiyatı 75 TL sınırına dayandı
Takipteki alacaklar 660 milyar liraya dayandı
'Türkiye, yeni bir iktidarı karşılamak üzere doğum sancıları çekiyor'
'Utanç içinde hatırlanacak bir tarih'
'Savaşın sebebi İsrail’dir'
Yeşil erik açılışı 4 bin TL'den yaptı!
Bodrum'a gelenleri kaymakam karşıladı
Ayhan Bora Kaplan'ın avukatı tahliye edildi
'Türkiye Ada'nın tamamının garantörüdür'
İstanbul’da 27 CHP’li başkanın 12’si görevden uzaklaştırıldı
Türkiye kira artışında dünya lideri
'Kazanan ithalatçı, kaybeden çiftçi olur'
'İmamoğlu 1 yıldır hapiste, Avrupa buna sessiz kalmamalı'
MGK’da 3 başkanlık kuruldu
İran’a 'saldırıları derhal durdur' çağrısı
'Donald Trump için 'azil' çanları çalıyor'
Pentagon, İran için 200 milyar dolar bütçe talep etti
Danıştay, MEB’den 'Ramazan Genelgesi' savunması istedi
İki Kardeşin Sıra Dışı ve Mizah Dolu Hikâyesi
'Kahrolsun Amerikan emperyalizmi!'
Vatandaş ekonomiden umutsuz
Yükleniyor






