MAGAZİN
MAGAZİN HaberleriHUGO BOSS Tekstil de yeni yıl coşkusu
HUGO BOSS Tekstil de yeni yıl coşkusu
Gecede bir konuşma yapan HUGO BOSS Tekstil Sanayi Genel Müdürü Joachim Hensch, 20. yılı tamamlamanın gururunu yaşadıklarını belirtirken, “2019 yılı yeni şeyler deneyimlediğimiz, öğrendiğimiz, çok çalıştığımız, kendimizi geliştirdiğimiz başarılı bir yıl oldu. 2020 yılında çalışanlarımızın mutluluğuna yatırım yapmayı sürdüreceğiz. Bu gece ise hep beraber eğlenmek ve başarımızı kutlamak için bir araya geldik. Hepinize ailelerinizle birlikte mutlu yıllar dilerim” diye konuştu.
Çalışanlarla yapılan “yeni yıl partisinde hangi sanatçıyı görmek istiyorsunuz” anketi sonucunda seçilen Koray Avcı, şarkılarıyla katılanları coşkulu bir gece yaşattı. Geç saatlere kadar devam etkinlikte tüm katılımcılar 2019’un yorgunluğunu atarken, 2020 için enerji depoladı.
Ayrıca, etkinlik kapsamında HUGO BOSS İzmir’de 15 yılını dolduran 237 çalışan HUGO BOSS saatleri ile ödüllendirilirken, çekilişle 70 kişiye de çeyrek altın armağan edildi.
HUGO BOSS Tekstil Sanayi, HUGO BOSS Grubu’nun dünyadaki en büyük üretim tesisi olmasının yanı sıra yaklaşık 4000 çalışanı, yıllık ortalama 900 bin takım elbise, 2 milyon gömlek ve 550 bin parça kadın giyim üretimiyle markanın ana üreticisi konumunda bulunuyor. HUGO BOSS’un İzmir’deki üretim tesisi, kurulduğu 1999 yılından bu yana Almanya’daki merkez tarafından üretim becerileri, teknik bilgi ve inovasyon alanlarında Grubun en önemli bilgi kaynaklarından biri olarak kabul ediliyor.
Usulsüz Türk vatandaşlığı operasyonu
Prof. Dr. Özkara kararını verdi: İstifa ediyor
Amedspor, Beşiktaş'ı 3 golle geçti
'Fon vurgununu sormanın nesi sakıncalı?'
Fon soruşturmasında para trafiği ortaya çıktı
Hürriyet Gücü Spor Kulübü 40 yaşında
Yapay zeka insan deneyimiyle buluşuyor
Hâne İslam Sanatları Sergisi Ankara'da
560 milyon 822 bin liralık para hareketi
Fon soruşturmasında Nihat Kırmızı gözaltına alındı
Feti Yıldız’dan 'gizli tanık' uyarısı
İran'dan ABD'ye 'Hata yaparsanız bedelini ödersiniz' uyarısı
Özgür Özel, Yalova’da emeklilerle bir araya geldi
Sermaye piyasası soruşturmasında MASAK incelemesi
Süleymancılar soruşturmasında 29 gözaltı kararı, 23 şirkete kayyum
Basın ve Otomotiv Ödülleri İçin Hazırlık Başladı
Arabistan’ın askeri ihtiyaçlarını karşılarız
SIGN İstanbul 2026’da geri sayım başladı
Destek Faktoring'in patronu Altunç Kumova tutuklandı
Güllü'nün komşusundan dikkat çeken iddia
4 kritik taşınmaz için özelleştirme düğmesine basıldı.
'Türkiye kurumsal reformdan vazgeçmenin bedelini ödüyor'
İran bankasının faaliyet izni kaldırıldı
'Cumhurbaşkanımızı tekrar seçtirmek için seçim düzenlenecek'
Fon krizi MB’nin rezervlerini de vurdu
'Artık deniz tükendi'
F-35’in kritik parçaları yanlışlıkla Çin'e gitti
Alzheimer’da bilimsel gelişmeler umut veriyor
'Dönüşümü hayatımızın parçası yaparak ayakta kalacağız'
'Manipülasyonu biliyordunuz, neden 10 ay beklediniz?'
Yükleniyor






