OTOMOTİV
OTOMOTİV Haberleriikinciyeni.com bayileriyle büyüyecek
ikinciyeni.com bayileriyle büyüyecek
- A-
- A
- A+
Bugüne kadar 130 bine yakın ikinci el otomobili dijital platformu üzerinden yeni sahipleriyle buluşturan ikinciyeni.com, bayi yapılanması aracılığıyla satın almak istediği otomobili fiziksel olarak da görmek isteyen veya aracını ikinciyeni.com üzerinden hızlıca nakde çevirmek isteyen müşterilerinin beklentilerine de cevap veriyor..
100 binden fazla kullanıcının ikinci el otomobil satışını dijital platformu üzerinden gerçekleştiren ikinciyeni.com, şimdi de bayilik sistemiyle birlikte dijitaldeki gücünü fiziksel ile birleştiriyor ve hem dijital olarak hem de fiziksel olarak hizmet vermeye devam ediyor.
İlk bayilik anlaşmasını İstanbul Sancaktepe’de faaliyet gösteren Otostat’da hayata geçiren ikinciyeni.com, dijitaldeki gücünü bayilik sistemi ile fiziksel ortama da taşıyor.
Bayilik sistemiyle birlikte aracını ikinciyeni.com’dan satmak isteyenler platform üzerindeki yapay zeka temelli Carwizz uygulaması vasıtasıyla araçlarına değerleme yaptırarak bayilere araçlarını hızlıca satabiliyor. Ücretsiz olarak çalışan Carwizz uygulamasında satıcılara araçlarının modeli, yılı, kilometresi, değişen parçaları gibi bazı bilgiler sorularak aracın ortalama değeri belirleniyor. Carwizz üzerinden anında araçlarının ortalama piyasa değerini öğrenen satıcılar bayi üzerinden anında aracını nakde çevirebiliyor.
Araçlarını ikinciyeni.com platformundaki ‘Günün Otomobili’ ya da Hemen Al Otomobiller üzerinde yayınlayarak satmak isteyenler ise yine Carwizz uygulamasından değerleme yaparak araçlarını platform üzerinden sergiliyor, minimum fiyat belirleyerek bu özellik sayesinde araçlarının satışını gerçekleştirebiliyor. Günün Otomobili ya da Hemen Al Otomobiller özelliğinden araçlarını satanlar bireysel ruhsatlı kullanıcalar, “Kullanırken Sat” özelliği sayesinde araç satışı gerçekleşene kadar 500 km daha kullanmaya devam edebiliyor.
Türkiye’de ikinci el araçların gerçek satış fiyatlarını web sitesi üzerinden kamuoyuyla ücretsiz şekilde paylaşan ilk ve tek kaynak olan ikinciyeni.com, bayilik sistemiyle dijitaldeki gücünü fiziksel ortama da taşıyarak ikinci el araç satın almak isteyenlere çift yönlü esneklik sunuyor. Bayide incelenen araç ikinciyeni.com üzerinden satın alınabileceği gibi, platform üzerinden satın almaya karar verilen araç ilgili bayi ziyaret edilerek fiziki olarak da incelenebilecek.
Bayilik sistemiyle ilgili değerlendirmede bulunan Garenta ve ikinciyeni.com Genel Müdürü Emre Ayyıldız, “ikinciyeni.com platformunu yeniliklerle ve yeni teknolojilerle sürekli geliştirmeye ve kullanıcı beklentilerini hızla karşılamaya odaklanıyoruz. Şimdi de hayata geçirdiğimiz yeni bayilik sistemi ile araçlarını platformumuz üzerinden satarak nakde çevirmek isteyenlere çok hızlı cevap veriyoruz. Müşterilerimiz artık ikinciyeni.com güvencesiyle araçlarını bayilerimize hızlıca satabiliyor. Dileyen müşterilerimiz ‘Günün Otomobili’ sekmesinde araçlarına minimum fiyat belirleyerek gelen teklifler üzerinden satışı gerçekleştirebiliyor. Üstelik satış gerçekleşene kadar araçlarını kullanamaya devam ediyorlar. Hızlı hareket edenin kazanacağı bir dönem yaşıyoruz. Dolayısıyla hem satıcılar hem de alıcılar için ikinciyeni.com gibi dijital alt yapıyla hızlı ve güvenilir hizmet veren markalar süreçleri hızlandırıyor. Örneğin, ikinciyeni.com’da akıllı telefonunuz vasıtasıyla istediğiniz aracı satın alabilir veya aracınızı kullanırken satarak tüm süreci dijital olarak tamamlayabilirsiniz.” ifadelerini kullandı.
Ayyıldız, bayilik sistemiyle dijital ve fiziksel satış kanallarını bir araya getirdiklerini ifade ederek “Her ne kadar platform üzerinde aracı beğenmiş ve satın almaya karar vermiş olsa da kullanıcılarımız fiziki olarak da aracı görmek isteyebiliyorlar. Bayilik sistemi sayesinde bu ihtiyaca cevap vermiş oluyoruz. Beş yıl içinde Türkiye genelinde 100 bayiye ulaşmayı ve satışlarımızı 6 kat artırmayı hedefliyoruz” dedi.
İran'dan 4000 Km ötedeki İngiltere üssüne füze saldırısı
Müşteri bulamayan taksiler duraklara çekildi
Ayva artık lüks oldu, fiyatlar rekor kırdı
Diyarbakır'da tarım arazilerini su bastı
KudoKudo, Yoluna KUKiDU Olarak Devam Ediyor
Umreciler Havalimanında birbirine girdi!
Motorin 80 liraya dayanacak
İran, İsrail'in F-16'sını vurdu
İran savaşı Türkiye ekonomisini nasıl etkileyecek?
Tarikatçılara Atatürk tepkisi gösteren Teğmen göreve dönüyor
Eren Holding, Çorlu'daki dev fabrikasını kapattı
Mehmet Cemil Acar’ın gizli serveti de ortaya çıktı
Ayhan Bora Kaplan davasından MHP’li yönetici çıktı
'Netanyahu terörü bölgesel ve küresel barışı tehdit ediyor'
NATO, ABD olmadan kağıttan kaplan
Emekliler zam talebiyle sokağa indi
Tom Barrack'tan yine skandal sözler
'Dikkat edin sırada Türkiye var'
'Muhalefetin gerçek oyu anketlere yansımıyor'
Muhittin Böcek'ten Akın Gürlek'in 'rüşvet' iddiasına yanıt
Tavuk etine üst üste zam
SGK 36 ilacı daha geri ödeme listesine aldı
Motorinin litre fiyatı 75 TL sınırına dayandı
Takipteki alacaklar 660 milyar liraya dayandı
'Türkiye, yeni bir iktidarı karşılamak üzere doğum sancıları çekiyor'
'Utanç içinde hatırlanacak bir tarih'
'Savaşın sebebi İsrail’dir'
Yeşil erik açılışı 4 bin TL'den yaptı!
Bodrum'a gelenleri kaymakam karşıladı
Ayhan Bora Kaplan'ın avukatı tahliye edildi
Yükleniyor





