MEDYA
MEDYA Haberleriİktidarın silahı haline gelmiş, getirilmiş bir yargı ile karşı karşıyayız!
Gazeteci Fatih Altaylı, “Bir ara FETÖ de gücünü yargıdan alıyordu. Silah haline getirilmiş yargının kimseye hayır getirmediğini onlar sayesinde öğrenmedik mi!” ifadelerini kullandı.
- A-
- A
- A+
Gazeteci Fatih Altaylı, eski AKUT Başkanı Nasuh Mahruki’nin tutuklanması, İsmail Saymaz ve kendi hakkımda başlatılan soruşturma, Nevşin Mengü’ye getirilen yurt dışı çıkış yasağı, ardından Özlem Gürses’in gözaltına alınıp ev hapsi ve yurt dışı yasağı konması, son olarak da dün gece Seyhan Avşar hakkında açılan soruşturmaya işaret ederek, “İktidarın silahı haline gelmiş, getirilmiş bir yargı ile karşı karşıyayız” dedi.
Altaylı, “Bir yanda iktidar Öcalan’ı serbest bırakmanın hesaplarını yapıyor, iktidarın güçlü ortağı Öcalan’a ve PKK’ya aftan, TBMM’ye gelip konuşmasından söz ediyor, diğer yanda bir gazeteci kadın PKK’lı olduğu iddia edilen iki gazetecinin ölümünü haberleştirmekten soruşturmaya uğruyor” diye yazdı.
Hakkında açılan bir davada da 2 yıl üç ay hapis ve yurt dışına çıkış yasağı aldığını aktaran Altaylı, söz konusu cezaya gerekçe olan “Fatih Altaylı YouTube kanalından, yapılan yürüyüşler için ‘Abi çıkın da bir de PKK’yı kınayın. Abi şu üzüyor beni kendi evlatlarımıza, Gazze kadar üzülmüyor bunlar’ demiş ve ‘Ulan alçaklar, ulan şerefsizler, ulan aşağılık herifler. Bizim evladımızın Gazze’dekiler kadar değeri yok mu?” sözleri olduğunu hatırlatarak, “Biz şehitlerimizi de andık diyenlerin şikâyeti üzerine bu cezayı aldım. Peki siz şehitleri andıysanız, niye üzerinize alındınız diyen bile olmadı” diye yazdı.
Altaylı, “Bir ara FETÖ de gücünü yargıdan alıyordu. Silah haline getirilmiş yargının kimseye hayır getirmediğini onlar sayesinde öğrenmedik mi!” ifadelerini kullandı.
Yazının tamamını okumak için tıklayın.
135 milyar dolarlık altın rezervi satılacak
'Enflasyonda düşüş başka bahara kaldı'
Gününüzü ekranda değil, doğada geçirin
Siyonist emperyalist şebekesi mukaddes günlerimizi zindana çevirdi
Yenikapı’daki Nevruz kutlamalarına soruşturma
Zübeyde Hanım ilk kez tiyatro sahnesine taşınıyor
Enflasyonun düşeceğini bekleyenlerin oranı 4,7 puan geriledi
Natasa Theodoridou Harbiye Açıkhava Sahnesinde
Motorin 80 lira sınırını aştı
'Çamaşır Sepeti' filmi seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor
'İran'ı doğrudan vurmaya hazırız'
'Andımız'ın okunmasını isteyen veliye 'terör propagandası' suçlaması
Benzin ve motorine yine dev zam
'Tanıklar duruşmada dinlensin'
Fişekhane’de boy gösteren 06 plakaları yakalandı
Kapalıçarşı'da altın satışları durdu
ABD girmeyeceğine söz verdiği bataklığa battı
Murat Ertürk'ün TSK'dan ihraç edilme kararı iptal edildi
Türkiye gıda enflasyonunda dünya 3'üncüsü
Bedelli askerlik ücreti ve ÖTV oranları yükseliyor
Haribo, Rekabet Kurumu’nun radarına girdi
'Keyfi kısıtlamalar yargılamaya duyulan güveni sarsıyor'
Ankara’da 'bayat ekmek' 6 liraya satılıyor!
Gazeteci İsmail Arı yine tutuklandı
Tağşiş listesine at ve eşek eti skandalı
Maliye'den lüks harcama denetimi
Bilirkişi rapor süresi 110 günden 29 güne düşürüldü
'İmamoğlu'nun hapiste olması kabul edilemez!'
Konkordato başvuruları rekor tazeliyor
Fiyatlar kontrolden çıktı!
Yükleniyor






