BELEDİYE
BELEDİYE HaberleriIrmak Arıcı Üsküdar da hayranları ile buluştu
Irmak Arıcı Üsküdar da hayranları ile buluştu
- A-
- A
- A+
Sanat dünyasının önde gelen isimlerini Üsküdar’da İstanbullularla buluşturan Üsküdar Belediyesi, bu kez Türk Pop Müziği’nin en yeni seslerinden Irmak Arıcı’yı ağırladı. Sesi ve güzelliğiyle gençler tarafından yakından takip edilen Irmak Arıcı, en yeni şarkılarını seslendirdiği konserde hayranlarının gönlünü yeniden fethetti. Konser sırasında hayranlarının sevgi seliyle karşılaşan Arıcı, en sevilen şarkılarını sevenlerinin eşliğinde söyledi. Genç sanatçı, sevenlerine “Kula Bela” isimli bir şarkı çıkaracağının müjdesini verdi.

Irmak Arıcı:
“Üsküdar Belediyesi sadece Üsküdar’a değil, tüm İstanbul’a değer katıyor”
Konserde Üsküdar Belediyesi’ne teşekkürlerini sunan Irmak Arıcı “Üsküdar Belediyesi’nin düzenlediği bu tür etkinlikleri, çok kıymetli buluyorum. Sağ olsun Belediye Başkanımız sosyal sorumluluk projeleriyle sadece Üsküdar’a değil, tüm İstanbul’a çok büyük bir değer katıyor. Hayvanlarla ilgili çok güzel projeleri var. Kendisine huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.

Zekeriya Şanlıer:
“Sadece Üsküdarlıları değil herkesi kucaklıyoruz”
Konser sırasında genç sanatçıya çiçek taktim eden Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Şanlıer, seyircilere seslenerek “Üsküdar dışındaki ilçelerimizden konserimize gelen misafirimiz var mı?” diye sordu. Konser salonuna farklı ilçelerden gelen seyircilerin alkışları karşısında Şanlıer, “Üsküdar’ımızın etkinlikleri artık kabına sığmıyor. Sadece Üsküdarlıları değil herkesi kucaklıyor.Bu yönündeki etkinlikler,Üsküdar Belediyesi olarak bizim sorumluluğumuz. Tüm İstanbulluları buluşturduğumuz etkinliklerimizi tüm hızıyla sürdüreceğiz” diye belirtti.
'Ramazan, Birlik ve Kardeşliğin En Güçlü Zamanıdır'
'Ülkemizde milyonlar yoksullukla savaşıyor'
Köpek sahibi olmak, kalp hastalığına bağlı ölüm riskini azaltıyor
'Erdoğan içerideki baskıyı gizlemek için jeopolitik kozunu kullanıyor'
Manavgat Belediyesi'nde gözaltı sayısı 40’a yükseldi
HAKMAR'ın sahibi Zeki Doruk hakkında yeniden tutuklama kararı
3,5 milyon vatandaş faturasını ödeyemediği için kömüre mahkum oldu
Yerli Karea Fit Yollara Çıkıyor!
'Normalleşme süreci geride kaldı'
'Türk milletinin İran halkı için ettiği dualar moral kaynağı'
HSK’den Yargıtay’a yeni atamalar
Murat Tüzel’den Prof. Dr. İlber Ortaylı İçin Taziye Mesajı
'Bizim en büyük kalkanımız kardeşliğimizdir'
Aslıhan Karalar yangının çıkış sebebini açıkladı
Yağmur Yüksel'in son hali olay oldu
'İstiklal Marşı’nın Arapça okunması sapkınlıktır'
İflas eden Yeşil GYO’ya kayyum atandı
'Her türlü tehdide karşı hazırlıklıyız'
Ali Koç, İmam Hatip öğrencilerine iftar verdi
Irak'ta Bağdat havalimanına İHA saldırısı
Bu pazar seçim olsa hangi parti ne kadar oy alır
Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı hayatını kaybetti
'Kanal İstanbul birincil önceliğimiz değil'
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel gözaltına alındı
Cumartesi motorine ve benzine yeniden dev zam
'Kanunsuz emre uyarak silah almak suçtur'
Türkiye Enflasyonda OECD’den koptu
'Bir ayda 195 bin 576 kişi daha işsiz kaldı'
İmamoğlu’nun 5’inci X hesabına da erişim engeli
'İran füzelerini S-400 neden vurmadı?'
Yükleniyor






