MAGAZİN
MAGAZİN Haberleriİtalyan mutfağının yeni adresi SALVATORE
İtalyan mutfağının yeni adresi SALVATORE
- A-
- A
- A+
Deniz kenarında ki şık ve modern İtalyan restaurant 70 kişilik. İtalya’ya dair hangi yemek, meze, içecek, peynir, makarna, tatlı ne istiyorsanız, SALVATORE da rezervasyon yaptırabilirsiniz.
Star TV E. Haber Müdürü Dursun BORAN ‘ın haberine göre, odun ateşi ile yanan özel fırında pişen çok sayıda pizza. İtalya usulü servis ediliyor.
İyi yemek, iyi servis, güzel bir konum ve iyi manzaranın bir araya geldiği Osteria Salvatore’de haftanın yedi günü boyunca öğle ve akşam yemeğinde, bar ekibinin hazırladığı artizan kokteyllerle günün birçok saatinde anın keyfini çıkarabilirsiniz.

Osteria Salvatore menüsünde el yapımı taze makarnalar, odun fırınından çıkan pizzalar, barda kokteylinize eşlik edecek cicchettiler ve Akdeniz mutfağının olmazsa olmazı deniz ürünleri gibi birbirinden eşsiz İtalyan lezzetleri bulunuyor.
http://osteria-salvatore.com/hakkimizda/
Yukarda ki linkte İtalyan mekanın tüm bilgilerine bakabilir. Maille rezervasyon yapabilir, doğum günü partileri için organizasyon tertip edebilirsiniz.
THY SKAY LİFE DERGİSİ HABER YAPACAK.
Tarihi turistik mekanı Türk Hava Yolları’nın ünlü dergisi Skay Life’ın Türkçe, İngilizce haber yapması için, mekanın ünlü VİP müşterileri THY üst yönetimine tavsiyede bulunmuş. Derginin Nisan- Mayıs 2020 sayısında haber yapması bekleniyor.
Osteria Salvatore Çengelköy’de, 1800’lü yıllarda Osmanlı tarafından inşa edilen ve fil ambarı olarak kullanılan binasında, boğaz manzarası ve zengin içerikli menüsü ile misafirlerine benzersiz bir İtalyan mutfağı deneyimi yaşatıyor.
Resim’de, mekanın tecrübeli işletmecisi, mutfak koordinatörü Fırat, kaliteli pizza için unların İtalya dan geldiğini anlatıyor.
'Ülkemizde milyonlar yoksullukla savaşıyor'
Köpek sahibi olmak, kalp hastalığına bağlı ölüm riskini azaltıyor
'Erdoğan içerideki baskıyı gizlemek için jeopolitik kozunu kullanıyor'
Manavgat Belediyesi'nde gözaltı sayısı 40’a yükseldi
HAKMAR'ın sahibi Zeki Doruk hakkında yeniden tutuklama kararı
3,5 milyon vatandaş faturasını ödeyemediği için kömüre mahkum oldu
Yerli Karea Fit Yollara Çıkıyor!
'Normalleşme süreci geride kaldı'
'Türk milletinin İran halkı için ettiği dualar moral kaynağı'
HSK’den Yargıtay’a yeni atamalar
Murat Tüzel’den Prof. Dr. İlber Ortaylı İçin Taziye Mesajı
'Bizim en büyük kalkanımız kardeşliğimizdir'
Aslıhan Karalar yangının çıkış sebebini açıkladı
Yağmur Yüksel'in son hali olay oldu
'İstiklal Marşı’nın Arapça okunması sapkınlıktır'
İflas eden Yeşil GYO’ya kayyum atandı
'Her türlü tehdide karşı hazırlıklıyız'
Ali Koç, İmam Hatip öğrencilerine iftar verdi
Irak'ta Bağdat havalimanına İHA saldırısı
Bu pazar seçim olsa hangi parti ne kadar oy alır
Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı hayatını kaybetti
'Kanal İstanbul birincil önceliğimiz değil'
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel gözaltına alındı
Cumartesi motorine ve benzine yeniden dev zam
'Kanunsuz emre uyarak silah almak suçtur'
Türkiye Enflasyonda OECD’den koptu
'Bir ayda 195 bin 576 kişi daha işsiz kaldı'
İmamoğlu’nun 5’inci X hesabına da erişim engeli
'İran füzelerini S-400 neden vurmadı?'
İBB davasında itirafçının iddiasına Davut Gül'den cevap
Yükleniyor






