'İyi Gelecek' fikirleri hayata geçiriyoruz

'İyi Gelecek' fikirleri hayata geçiriyoruz

  • A-
  • A
  • A+

Kurulun tavsiyeleri doğrultusunda başta turizm ve yeme-içme olmak üzere Doğuş Grubu’nun faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde en doğru ve en etkili önlemler hayata geçirildi. 

Doğuş Grubu, değişimin çok hızlı seyrettiği bu dönemde çalışanların ve ailelerinin fiziksel, ruhsal, zihinsel sağlığını korumaya ve farklı alanlardaki sorularına uzaktan yardımcı olmak üzere “anında destek” servisini hayata geçirdi. Grup, 7/24 destek hattı ile alanında uzman kişilerden sağlık, psikolojik danışmanlık, evde ve ofiste ergonomi, hukuki bilgiler, mali hizmetler, sosyal yaşam, yeni doğan bakımı, sağlıklı beslenme, veteriner danışmanlığı gibi birçok konuda çalışanlarına destek sağlıyor. Grup bünyesinde, pandemi sürecinin başından itibaren saha ekipleri aktif olarak çalışmaya devam ederken, merkez ofislerdeki çalışma düzenine uzaktan devam ediliyor. Grup, evde uygun bir çalışma düzeni kurmakta zorlanan çalışanlarına ise Sağlık Kurulu’nun tavsiyeleriyle gereken tüm tedbirlerin alındığı ofislerde çalışma olanağı sunuyor. 

Mesleki ve kişisel gelişime yatırım yapmanın gelecek için artan bir değere sahip olduğu inancıyla çalışmalarını sürdüren Doğuş Grubu, eğitim ve gelişim platformu olan Do Akademi’yi geçtiğimiz yıl hayata geçirdi. Doğuş Grubu; sağlıklı yaşam seminerlerini, SmallTalks söyleşilerini ve alanında uzman konuşmacılarla çalışanları bir araya getirdiği Öğle Arası Sohbetleri konseptlerini de dijital ortama taşıyarak daha sık ve daha geniş kitlelerce ulaşılabilir hale getirdi. 

Doğuş Grubu pandemi sonrasında bu dönemde başlattığı yenilikçi, modern ve verimli uygulamaları sürdürülebilir hale getirmeyi hedefliyor

Doğuş Grubu; Çalışma Deneyimleri, Employee Well-Being, Kriz ve Risk Yönetimi, Dijitalleşme, Yeni Çalışma Modelleri, Davranış Modelleri ve Yeni Liderin Özellikleri gibi başlıklar altındaki çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. Doğuş Teknoloji ile geliştirilen ve yine bu dönemde hayata geçirilen proje/fikir paylaşım platformu Mindo’ya ek olarak Odaklı Buluşmalar ile de üst düzey yöneticiler ile fikirlerini paylaşmak ve yeni projeler geliştirmek isteyen Doğuş Grubu çalışanlarını da bir araya getiriyor. Grup, pandemi sonrasında ise bu dönemde başlattığı yenilikçi, modern ve verimli uygulamaları sürdürülebilir hale getirmeyi hedefliyor. Bu doğrultuda da ofis ve çalışma düzeninin aynı düzlemde mümkün olabileceği hibrit çalışma modelleri geliştiriyor, çok lokasyonlu bir yapıya sahip olmanın avantajını kullanarak farklı ofislerde ortak çalışma alanları oluşturuyor. 

“Doğuş Grubu olarak yaşam kalitemizi arttırmak üzere insanımız ve memleketimiz için daha iyi bir geleceğe katkıda bulunmanın heyecanı içinde İyi Yaşam, İyi Gelecek projesini başlattık” 

Başta Doğuş Grubu çalışanları olmak üzere tüm paydaşlarının fiziksel, sosyal, duygusal, psikolojik ve finansal sağlık ve refahını kurum stratejilerinin merkezine yerleştirdiklerini belirten Doğuş Holding İnsan Kaynakları Bölüm Başkanı Buse Özen “Doğuş Grubu olarak yaşam kalitemizi arttırmak üzere insanımız ve memleketimiz için daha iyi bir geleceğe katkıda bulunmanın heyecanı içinde İyi Yaşam, İyi Gelecek projesini başlattık. Bu heyecanla her ay hayatlarımıza değer katan yeni bir tema ile İyi Yaşam, İyi Gelecek fikirlerini hayata geçiriyoruz. 2021 yılına 'Aile' teması ile başladık. Uzman psikologlarla ebeveynlerin bir araya geldiği sohbetler, Doğuş Grubu markalarıyla çocuklara özel atölye çalışmaları, kodlama eğitimi, çocukların kendilerini keşfetme yolunda bir adım olan beden perküsyonu çalışması, sürdürülebilirlik ve çevre bilincini erken yaşta kazanacağımız geri dönüşüm projeleriyle dolu dolu bir ay geçirdik. Şubat ayında ise 'Yenilen' teması ile yepyeni içerikleri uygulamaya aldık” dedi.

Doğuş Grubu’ndan  ‘Online Stajyer Gelişim Programı’ 

Pandemi döneminde de mevcut koşullara uyum sağlayarak staj programlarını dijital dünyaya taşıyan Doğuş Grubu, Ocak ayında tüm grup şirketlerini kapsayan 140 stajyer için ‘Online Stajyer Gelişim Programı’ hazırladı. Stajyerler program boyunca Doğuş Grubu markaları ve projeleri hakkında detaylı bilgi alırken; kişisel gelişimden mesleki eğitimlere kadar pek çok alanda deneyim kazandı. Doğuş Grubu Sektör Sohbetleri'nde yöneticiler ilham veren kariyer yolculuklarını genç yeteneklerle paylaştı. Doğuş Grubu'ndaki çevik, veri ve deneyim odaklı çalışma kültürü ile bilgi sahibi olan stajyerler,  Networking atölyelerinde Doğuş Grubu'ndaki farklı ekiplerle tanışma ve sohbet etme fırsatı buldu. CV danışmanlığı seansları ile stajyerlere deneyimlerini doğru aktaracak iletişim teknikleri ile ilgili eğitimler verildi. 

 

Yorum Yazın

Benzine de zam geliyor

Tesla verimlilikte zirvede, BYD sınıfta kaldı, menzil kralı Audi

'Azerbaycan-Ermenistan bitirdiğim savaşlardan biri'

Her iki kişiden biri bankaya borçlu

'Biz ondan sonra gelenler bu ruhu yüceltmeliyiz'

6 ilde yasa dışı bahis operasyonu

'Erken seçim' talebi son 30 yılın zirvesinde

Ahmet Özer kararı CHP'ye yönelik kampanyanın bir parçası

Bahçeli'den Ahmet Özer hakkındaki karara tepki

İspanya, Trump'ın Barış Kurulu davetini reddetti

Çocuklara Sanatı Hikâyeyle Anlatan Yeni Kitap

Milli Takım Yolunda İlk Kulaçlar Atıldı!

Asayiş operasyonunda 2 bini aşkın kişi gözaltına alındı

Vatandaş enflasyonun düşeceğine inanmıyor

Yargı bağımsızlığı sadece sözde değil, davranışlarda da yer etmeli

'Bahçeli’ye silah gösteriliyor'

ABD, Dünya Sağlık Örgütü'nden resmen ayrıldı

MG’nin Hybrid+ Teknolojisi Yakında Türkiye’de!

Emeklimizi sefalete mahkum ederek enflasyonu düşüremezsiniz

Meclis'in 'emekli' oylamasına 168 vekil katılmadı

İstiklal Üniversitesi'nde Genel Sekreter kendisine özel ilan açtı

İki İETT otobüsü kafa kafaya çarpıştı

Aziz İhsan Aktaş'a 70 milyar liralık af mı?

75 gün tutuklu kalan gençler beraat etti

‘Bir Aile Provası’ seyirciyle buluşmak için gün sayıyor

'Emekliye verilmeyen para Rusya'ya peşkeş çekildi'

'Erdoğan'dan talimat almaktan rahatsız değiliz'

Anpa Gross marketten alışveriş yapan kadın isyan etti

'Genç, muhalif olmayı sever'

Önemli olan istikrarla ekonomi programının devam etmesi

Yükleniyor

'Azerbaycan-Ermenistan bitirdiğim savaşlardan biri'

İspanya, Trump'ın Barış Kurulu davetini reddetti

'Bazen bir diktatöre ihtiyaç duyarsınız'

Avrupa'daki ABD üslerini mi kapatalım?

Tek istediğimiz Grönland’a sahip olmak

'Masada değilsek menüdeyiz'

Egemenlik ve toprak bütünlüğüne saygı tartışılmaz

Somali diye bir ülke yok

SDG'nin misyonu bitti

Bulgaristan Cumhurbaşkanı Radev istifa etti

'Her kapı çaldığında polis geldi sanıyordum'

Yaren Güldiken kırmızı elbisesiyle sosyal medyayı salladı

Sörften sonra çok daha iyi bir insan oldum

Melisa Döngel'den dikkat çeken paylaşım

Buse Terim sevgilisiyle tatile çıktı!

Yatakta verdiği kareler olay oldu

Eski manken Deniz Akkaya hapse girecek!

Elle Fanning dekoltesiyle zor anlar yaşadı

Evangeline Lilly kayanın üstüne düştü!

Aslı Bekiroğlu'nun basit ameliyatı kâbusa döndü

Tesla verimlilikte zirvede, BYD sınıfta kaldı, menzil kralı Audi

MG’nin Hybrid+ Teknolojisi Yakında Türkiye’de!

Alfa Romeo’dan takas desteği avantajı

Volvo EX60, yılın ikinci yarısında Türkiye’de

Dijital kanallara güven arttı, kullanıcı sayısı yükseldi

Elektrikli otomobil sayısı 370 bini aştı

2. el otomotiv satışı 2025'te rekor kırdı

Trafik sigortasında primler değişti

'Ürün gamımızı her geçen gün güçlendiriyoruz'

Türkiye'de Opel, Peugeot ve Citroen el değiştirdi!

ABD, Dünya Sağlık Örgütü'nden resmen ayrıldı

Bütçeyi yutan şehir hastanelerine 6 tane daha ekleniyor

Sıra numarası ekranında "Cübbeli Ahmet" sohbeti açıldı

'Lastiksiz ambulansları gençler bilmez'

Lahmacunda sakatat, peynirde natamisin çıktı

Pestisit ihlalinde dünya ikincisiyiz

Fast food kanseri tetikliyor

Sadece Hastaneyi Değil, Cebinizi de Düşünün

Fatih’te iki aylık bebek açlıktan öldü

Sofralardaki 6 süt ürünü markasında 'hile' tespit edildi

Hrant Dink'in öldürülmesinin üzerinden 19 yıl geçti

Acun Ilıcalı satış planını KAP'a bildirdi

RTÜK’ten TV kanalları ve dijital platformlara ceza

Haber sitelerine 'Google' darbesi

THY'den gazeteci Ali Kıdık'a uçuş yasağı

Burak Akburak İstanbul'da Gazetecilerle Buluştu

Ege TV kanalı icradan satışa çıkarıldı

'Özgür Basın, Güçlü Toplum Demektir'

Habertürk skandalında tanık ifadesi dengeleri değiştirdi

Ekol TV’ye “kara para aklama“ soruşturması

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 18 13 1 4 27 43
2.FENERBAHÇE A.Ş. 18 12 0 6 26 42
3.TRABZONSPOR A.Ş. 19 12 2 5 15 41
4.GÖZTEPE A.Ş. 18 10 3 5 14 35
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 18 9 4 5 9 32
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 18 7 6 5 10 26
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 18 6 4 8 2 26
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 18 6 6 6 -6 24
9.KOCAELİSPOR 18 6 7 5 -3 23
10.CORENDON ALANYASPOR 18 4 5 9 0 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 18 5 9 4 -3 19
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 18 4 8 6 -6 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 18 4 8 6 -8 18
14.KASIMPAŞA A.Ş. 19 3 9 7 -11 16
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 18 4 10 4 -15 16
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 18 2 7 9 -18 15
17.İKAS EYÜPSPOR 18 3 10 5 -14 14
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 18 2 13 3 -19 9