BELEDİYE
BELEDİYE Haberleriİyilik elden ele
İyilik elden ele
- A-
- A
- A+
Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde (LYKA) açılacak olan ikinci el kıyafet ve ayakkabı mağazası olan 'Sevgi Mağazası’ndan ihtiyaç sahibi vatandaşlar muhtarlıklardan alacakları gerekli belgeleri yanlarında bulundurmak kaydıyla ücretsiz bir şekilde faydalanacak. Öte yandan eşya yardımında bulunmak isteyenler LYKA’ya bizzat başvurabilecek.
Korona virüs salgınında hazırladığı destek paketleriyle vatandaşının yanında yer alan Lüleburgaz Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için hizmette bulunan Sevgi Mutfağı’nın ardından bir önemli yatırımı daha faaliyete sokmaya hazırlanıyor. Belediye, önümüzdeki günlerde ihtiyaç sahibi vatandaşların ücretsiz bir şekilde faydalanabileceği ikinci el giyim ve ayakkabı mağazası Sevgi Mağazası’nı hizmete sokacak.
“İyilik elden ele”
Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün bünyesinde faaliyet gösterecek olan Sevgi Mağazası “İyilik Elden Ele” sloganıyla hizmet verecek. Lüleburgaz Belediyesi tarafından vatandaşlardan teslim alınan kıyafet ve ayakkabılar, uzun sterilizasyon ve temizlik işlemlerinin ardından raflarda yerlerini alırken, söz konusu ürünler çok yakın bir zamanda ihtiyaç sahibi vatandaşların alımına açık olacak.
Üç ayda bir kıyafet ve ayakkabı verilecek
LYKA’da hizmete başlayacak olan Sevgi Mağazası, haftanın 5 günü mesai saatleri içerisinde açık olacak. Mağazadan faydalanabilecek olan ihtiyaç sahibi vatandaşlar, 3 ayda bir kıyafet ve ayakkabı alabilecek.
O belge yeterli olacak
Sevgi Mağazası’ndan faydalanmak isteyen vatandaşların bağlı bulundukları mahalle muhtarlıklarından “Fakirlik Kağıdı” almaları ve yanlarında Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlık Kimlik Kartı’nın bulunması yeterli olacak.
Yardımlar LYKA’ya yapılabilecek
Lüleburgaz halkının desteğiyle faaliyetini sürdürecek olan Sevgi Mağazası’na eşya yardımında bulunmak isteyen vatandaşlar, eşyalarını Sevgi Mağazası’na bizzat teslim edebilecek.
İlber Ortaylı son yolculuğuna uğurlanıyor
'İran'a karşı kazanmıyoruz, dünyaya aptal olduğumuzu gösteriyoruz'
Oscar Ödülleri sahiplerini buldu
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı yüzde 11 azaldı
'Maddi sıkıntı çekiyoruz'
Kurtardığımız her bir canlının hayatı moral kaynağı
'Türkiye'yi zor günler bekliyor'
Türkiye'de şeriat isteyenler yüzde 10 çıkar mı şüpheliyim
Mine Tozlu dahil 5 kişi gözaltına alındı
DHMİ Daire Başkanı Mehmet Cemil Acar, Aksaray'da yakalandı
'Delilsiz ispat tahminden ibarettir'
'Anlama özürlü herhalde bu arkadaş'
'Bu işin altında hükümetin enkazıyla birlikte Numan Kurtulmuş kalacak'
Yaşar Kaba’nın Araştırma Kitapları Okurla Buluştu
'Ramazan, Birlik ve Kardeşliğin En Güçlü Zamanıdır'
'Ülkemizde milyonlar yoksullukla savaşıyor'
Köpek sahibi olmak, kalp hastalığına bağlı ölüm riskini azaltıyor
'Erdoğan içerideki baskıyı gizlemek için jeopolitik kozunu kullanıyor'
Manavgat Belediyesi'nde gözaltı sayısı 40’a yükseldi
HAKMAR'ın sahibi Zeki Doruk hakkında yeniden tutuklama kararı
3,5 milyon vatandaş faturasını ödeyemediği için kömüre mahkum oldu
Yerli Karea Fit Yollara Çıkıyor!
'Normalleşme süreci geride kaldı'
'Türk milletinin İran halkı için ettiği dualar moral kaynağı'
HSK’den Yargıtay’a yeni atamalar
Murat Tüzel’den Prof. Dr. İlber Ortaylı İçin Taziye Mesajı
'Bizim en büyük kalkanımız kardeşliğimizdir'
Aslıhan Karalar yangının çıkış sebebini açıkladı
Yağmur Yüksel'in son hali olay oldu
'İstiklal Marşı’nın Arapça okunması sapkınlıktır'
Yükleniyor






