GÜNCEL
GÜNCEL HaberleriJandarma Narin'i bulmak için üfürükçüye gitmiş!
Narin Güran cinayetinde akıllara zarar bir detay daha ortaya çıktı. Jandarma Suç Araştırma Timi'nin Narin'in yerini bulmak için 'üfürükçüye' gittiği ortaya çıktı. Üfürükçü ziyareti tutanaklara da yansıdı.
- A-
- A
- A+
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan sonra 8 Eylül’de Eğertutmaz Deresi’nde cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayeti davasında yeni detaylar da gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.
Jandarma Suç Araştırma Timi'nin (JASAT), Narin Güran’ın kaybolduğu dönemde yerini bulmak için 'üfürükçüye' gittiği ortaya çıktı. Narin’in kayboluşunun ikinci gününde, iki JASAT görevlisi, bir köy muhtarı ve bir korucubaşı üfürükçüye gitti. Olay, dava tutanaklarına da yansıdı. JASAT görevlilerinin üfürükçüye gitmesi tutanakta da yer aldı.
DW'nin haberinde yer alan detaylara göre, JASAT görevlisi olayı şöyle anlattı:
“Bir muhtar, Diyarbakır merkezde bir hoca olduğunu, kayıp şahısları okuyarak bulduğunu söyledi. Komutanlarıma haber vererek adrese gittik. Hoca okumaya başlayınca abi M.G. sayıklamaya, bir yerleri tarif etmeye başladı. Sıra Narin’in annesine geldiğinde komutan beni çağırınca adresten ayrıldım.”
ADRESTE NARİN'İN İZİNE RASTLANMAMIŞ
Narin’in tutuklu amcası daha sonra JASAT görevlisini aradı ve üfürükçüde M.G.’nin sayıkladığı adresi verdi. Ancak yapılan aramada Narin’in izine rastlanmadı. Uzmanlar, tutuklu amcanın jandarmayı yanıltmak için böyle bir plan yaptığı görüşünde.
Emekliler zam talebiyle sokağa indi
Tom Barrack'tan yine skandal sözler
'Dikkat edin sırada Türkiye var'
'Muhalefetin gerçek oyu anketlere yansımıyor'
Muhittin Böcek'ten Akın Gürlek'in 'rüşvet' iddiasına yanıt
Tavuk etine üst üste zam
SGK 36 ilacı daha geri ödeme listesine aldı
Motorinin litre fiyatı 75 TL sınırına dayandı
Takipteki alacaklar 660 milyar liraya dayandı
'Türkiye, yeni bir iktidarı karşılamak üzere doğum sancıları çekiyor'
'Utanç içinde hatırlanacak bir tarih'
'Savaşın sebebi İsrail’dir'
Yeşil erik açılışı 4 bin TL'den yaptı!
Bodrum'a gelenleri kaymakam karşıladı
Ayhan Bora Kaplan'ın avukatı tahliye edildi
'Türkiye Ada'nın tamamının garantörüdür'
İstanbul’da 27 CHP’li başkanın 12’si görevden uzaklaştırıldı
Türkiye kira artışında dünya lideri
'Kazanan ithalatçı, kaybeden çiftçi olur'
'İmamoğlu 1 yıldır hapiste, Avrupa buna sessiz kalmamalı'
MGK’da 3 başkanlık kuruldu
İran’a 'saldırıları derhal durdur' çağrısı
'Donald Trump için 'azil' çanları çalıyor'
Pentagon, İran için 200 milyar dolar bütçe talep etti
Danıştay, MEB’den 'Ramazan Genelgesi' savunması istedi
İki Kardeşin Sıra Dışı ve Mizah Dolu Hikâyesi
'Kahrolsun Amerikan emperyalizmi!'
Vatandaş ekonomiden umutsuz
'İddianame ortadayken başkanlarımız hala neden tutuklu?'
Motorine 5.70 TL zam geliyor
Yükleniyor





