BELEDİYE
BELEDİYE HaberleriKardeş, çocuk, eş, yeğen, gelin işe alınmış
Kardeş, çocuk, eş, yeğen, gelin işe alınmış
- A-
- A
- A+
Sözcü gazetesinden Müslüm Evci’nin haberine göre, MHP'li belediyede işe başlatılan partili ve Ereğli Belediyesi yetkililerinin akrabalarının isimleri şu şekilde:
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun yeğeninin eşi Bengü Soylu Oprukcu, Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü'ne sözleşmeli ziraat mühendisi olarak işe alındı. Öte yandan Oprukçu'nun belediye başkanlığı yaptığı 2009-2014 yılları arasında da Hukuk İşleri Müdürlüğü’ne yeğeni avukat Derviş Oprukçu'yu getirmişti.
Kültür Sosyal İşler Müdürü Şemsettin Soylu'nun oğlu Kazım Soylu, Fen İşleri Müdürlüğü'ne sözleşmeli makine mühendisi olarak alındı.
Hal Müdürü Yılmaz Ertaştan'ın oğlu Hasan Ertaştan, belediye şirketi üzerinden İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne büro personeli olarak işe alındı.
Muhtarlık İşleri Müdürü Nurettin Karkın'ın eşi Arife Karkın, belediye şirketi üzerinden Basın Yayın Müdürlüğü'nde büro personeli olarak görevlendirildi.
Mali Hizmetler Müdürü Aynur Yardımcı'nın kardeşi Saniye Aksoy, belediye şirketi üzerinden başkanlık makamı hizmetlisi olarak işe alındı.
MHP Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz'ın yeğeni Fatmanur Yılmaz, Zabıta Müdürlüğü'ne sözleşmeli gıda mühendisi olarak işe başlatıldı.
MHP Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı'nın kardeşi Onur Kalaycı ise İnsan Kaynakları Müdürlüğü'ne sözleşmeli fizyoterapist olarak göreve getirildi.
Eski İmar ve Şehircilik Müdürü Bahadır Kocadağ'ın eşi Seçil Kocadağ, belediye şirketi üzerinden belediye anaokulunda öğretmen olarak işe başlatıldı.”
'Belediye aile çiftçiliğine çevrildi'
CHP Ereğli İlçe Başkanı Veysel Gönülal, belediyedeki işe alımlara tepki gösterdi. Gönülal, “Belediyedeki bu akraba işe alımları kul hakkı değildir de nedir? Milyonlarca liyakatli insanımız iş ararken Ereğli Belediyesi yetkilileri belediyeyi aile çiftçiliğine çevirdi. Aynı durum ülkemizdeki birçok AKP ve MHP'li belediyelerde mevcut. Maalesef dayısı olan işi kapıyor” dedi.
Bodrum'da fiyatlar çakıldı, turist Avrupa'ya kaçıyor
İçişleri Bakanına dert anlatan çiftçiyi apar topar götürdüler
Özgür Özel hakkında yeni soruşturma başlatıldı
'Hodri meydan, gel Uşak'ta seçime gidelim'
Peynire yüzde 600 zam geldi
Hanelerin yüzde 57’sinde çocuk yok
Epstein mankenleri cinsel ilişkiye zorladı
Operatör değişikliği e-Devlet’e taşınacak
Rus uyduları İran için Türkiye'yi gözetliyor
Trump yönetimine karşı 'Krallara Hayır' protestosu
'Savaşı İran kazanıyor'
'On yıllar sürecek çatışmanın zemini hazırlanıyor'
Mutlu Işıksu AK Parti’den istifa etti
'Bilge Lideri ve MHP’yi örseleyecek davranışlardan kaçınmak gerek'
Yüzde 5 harcamayan, NATO'da söz hakkını kaybedecek!
Bahçeli'den İzzet Ulvi Yönter'in istifasına ilişkin ilk açıklama
'Polis kamerasından paparazi çıkaran düşmüşlüğe lanet olsun!'
Erdoğan, BlackRock CEO’su Larry Fink ile görüştü
Asırlık Türk devi Fişek Hırdavat resmen iflas etti
File Market, yüzde 280 kazançla satmış
'Pamuktan teknolojiye uzanan bir ekosistem kurduk'
UEFA Kupası İstanbul’daki Final Öncesinde Görücüye Çıktı!
SANAT VE BASIN EL ELE: ÜSKÜDAR SANATLA BULUŞTU
Uşak Belediye Başkanı gözaltına alındı
Marmaris Belediyesi’ne gece yarısı polis baskını
Şaban Kazdal Anayasa Mahkemesi üyeliğine seçildi
Kocaeli’de eğlence mekanına kurşun yağmuru
Mehmet Arı, YSK üyeliğine seçildi
A Milli Takımı Play-off finaline yükseldi
Pestisit oranı en yüksek meyve ve sebzeler
Yükleniyor






