Tarih: 01.07.2023 20:17

Kemal Akmaral çöp ev bırakmış iğdaşı dolandırmış

Facebook Twitter Linked-in

M. Kemal Akmaral isimli eski bir gazeteci olduğunu söyleyen kişi 2003 deİstanbul Bahçelievler ilçesinde DB isimli bir gazetecinin evini 1 seneliğine kiraladı. Fakat oturduğu müddet içinde kullandığı 500 milyon liralık doğalgaz, 350 milyon liralık elektrik borcunu ödemedi. 

Durumu öğrenen ve İğdaş, TEK sözleşmeleri adına olan ev sahibi hemen dilekçeyle doğalgaz ve elektrik sayaçları söktürdü. Sözleşmeyi iptal ettirdi. Kiracı Akmaral TEK'e gidip borcunu 3 taksit yaptırdı bunuda ödemedi. Bu arada kaçak elektrik kullandığı tespit edildi.

İgdaş'a olan 500 milyon liralık borçta vaktinde ödenmediği için 600 milyon lira oldu. Kiracı M.Kemal Akmaral'ı telefonda ve evinde bulamayan DB isimli ev sahibine Şişli 3. icra müdürlüğünden 600 milyon liralık icra takibi başlatıldı. Ayrıca 2 aylıkda kira ödemedi.



KİRA DA ÖDEMEYİNCE!

Kullandığı doğalgaz ve elektrik borçlarını ödemeyen Akmaral, aylarca kira borcununu da ödemeyerek hep kaçtı. Daha sonra durumu 1 ay önce çalışmaya başladığı Bağcılar'daki ülkücü radyo çalışanlarına söyleyip, ev sahibi tarafından aranıp rahatsız edildiğini iddia etti. Bunun üzerine ev sahibi arayan ülkücü radyo çalışanları bakın ne dedi:



' Kemal Akmaral bizim abimiz. O artık Turkuaz ülkücü radyo ailesinden . Kirasını ve doğalgaz borcunu ödemediği için rahatsız ediyormuşsun. Elektrik, Doğalgaz saatini söktürmüşsün. Bir daha Kemal abimizi rahatsız edersen kafanı koparırız. Teriyesiz herif!! Alacağın varsa, İgdaş'dan icra gelmişse git mahkemede hakkını ara. Abimizi rahatsız etme...'



Bu tehditlerden sonra durumu dilekçeyle MHP genel merkezi ve İstanbul il başkanına bildiren mağdur gazeteci, ayrıca Bağcılar Adliyesi'ne Avukatı vasıtasıyla suç durusunda bulunacak. 

1,5 SENEDE GÜL GİBİ EV ÇÖP EV OLDU. UTANMADAN ÜLKÜCÜ GECİNİYOR

İstanbul Şirinevler de ganyan bayisi olan M. Kemal Akmaral eşi, 2 kızı ile 1,5 senede resimde görüldüğü 3+1 evi bu hale getirdi. Tanıyın bunu, görünce yüzüne tükürün kamu adına. Kiracıların yüz karası.

Utanmaz adam birde terör kitabı yazıyormuş. 

Resim de , DJ ve yazarın geride bıraktığı evin hali.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-DT9JLG88B3