EKONOMİ
EKONOMİ HaberleriLectra Türkiye'ye üst düzey atama
Lectra Türkiye'ye üst düzey atama
- A-
- A
- A+
Dünya lideri LECTRA, yaşamakta olduğumuz değişen pazar koşullarına adapte olmaya ve karlı büyümeye odaklanan şirketlerin dijitalleşme ve otomasyona yönelik dönüşümlerini gerçekleştirmeye hazır oldukları inancı ile, Türkiye ve Ortadoğu bölgesine yatırımlarını artırırken, aynı zamanda yönetimine de ilk kadın CEO atayarak bir ilke imza attı.
Lectra Ortadoğu ve Türkiye Genel Müdürü Zeynep Uluocak “Yeni normal dönemde etkisini ve önemini daha iyi anladığımız dijitalleşme, endüstiyel zeka ve Endüstri 4.0 artık çok önemli bir konu olarak gündemimizde.
Ülkemizin ekonomik kalkınması ve şirketlerimizin bu dönemde ayakta kalarak büyümesi, her alanda değişen koşullara uyumlanması ve ihracat gücünü artırması gerektiğinin önemi açık. Sanayilerimizin tasarım, ürün geliştirme ve üretim süreçlerinde rekabetçi olabilmesi, verimlilik, hız ve maliyet kazanımları bu dönemde çokça konuşulması gereken konular” dedi .
50 yıldır, 34 ülkede faaliyet gösteren, dünyada 23.000 aşkın markanın çözüm ortağı olan Lectra, derin uzmanlığı, ve profesyonel kadrosu ile şirketlerin büyüme yolculuğunda sayısız başarıya imza atmış, dünyanın lider markası. Sektörde her ölçekteki üreticiyi ve markayı dönüştürebilme ve büyütebilme konusundaki tecrübelerimizden aldığımız güçle, şirketlerimizin sürekli gelişmesini destekleyerek özellikle içinde bulunduğumuz yeni normal dönemde güçlenmelerine rehberlik etmeye devam edeceğiz. “ diyerek sözlerine devam etti.
Zeynep Uluocak Lectra’ya katılmadan önce, Türkiye’de BankKapital, Uzel Makina, Şişecam, Paşabahçe ve Bilkent Holding’e bağlı Tepehome gibi sektöründe lider kuruluşlarda, 10 yıla aşkın bir süre Avustralya ve Kanada’da finans, banka ve FMCG sektörlerinde faaliyet gösteren ANZ Bank, AXA, Unilever, ve Reckitt Benckiser gibi Global Fortune 500 şirketlerinde danışmanlık ve üst düzey yöneticilik görevleri üstlenmiştir.
Maliye'den lüks harcama denetimi
Bilirkişi rapor süresi 110 günden 29 güne düşürüldü
'İmamoğlu'nun hapiste olması kabul edilemez!'
Konkordato başvuruları rekor tazeliyor
Fiyatlar kontrolden çıktı!
Gazetecilik faaliyeti, birilerinin hoşuna gitmedi diye suç olmaz!
Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde gözaltı sayısı 10'a yükseldi
'400 bin şehit veririz ama İsrail yok olur'
İmamoğlu tutuklanınca Sazlıdere bir yılda betondere oldu
Mehmet Şimşek memleketinde yuhalandı
Katar'da helikopter düştü 3 şehidimiz var
Konut piyasasının gözdesi Dubai'de satışlar çakıldı
Fatih'te iki bina çöktü
'İktidardaki küçük bir azınlık millete, Cumhuriyete savaş açmış durumda'
Bu bayram öncekilere göre daha kötü
Bayramda yola çıkmak lüks oldu
Hürmüz Boğazı kapandı, Trump faturayı NATO’ya kesti!
İran'dan 4000 Km ötedeki İngiltere üssüne füze saldırısı
Müşteri bulamayan taksiler duraklara çekildi
Ayva artık lüks oldu, fiyatlar rekor kırdı
Diyarbakır'da tarım arazilerini su bastı
KudoKudo, Yoluna KUKiDU Olarak Devam Ediyor
Umreciler Havalimanında birbirine girdi!
Motorin 80 liraya dayanacak
İran, İsrail'in F-16'sını vurdu
İran savaşı Türkiye ekonomisini nasıl etkileyecek?
Tarikatçılara Atatürk tepkisi gösteren Teğmen göreve dönüyor
Eren Holding, Çorlu'daki dev fabrikasını kapattı
Mehmet Cemil Acar’ın gizli serveti de ortaya çıktı
Ayhan Bora Kaplan davasından MHP’li yönetici çıktı
Yükleniyor






