EKONOMİ
EKONOMİ HaberleriLittle Caesars hizmet ağını genişletiyor
Little Caesars hizmet ağını genişletiyor
- A-
- A
- A+
Yarım asrı aşkın tarihi ile pizzada yeniliklerin öncüsü olan Little Caesars, Türkiye’deki şube sayısına bir yenisini daha ekledi. Little Caesars 2020’de ilk şubesini Göktürk’te açtı.
Türkiye ekonomisinin önemli oyuncularından Çelebi Holding güvencesinde faaliyet gösteren Little Caesars Pizza lezzetlerini 12 ilde 82 şube ile İstanbul, Adana, Ankara, Balıkesir, Çanakkale, Eskişehir, Hatay, Kocaeli, Mersin, Sakarya, Samsun, Tekirdağ ve Zonguldak’ta tüketici ile buluşturuyor.
Göktürk Şubesinin açılış töreninde konuşan Little Caesars Türkiye Genel Müdürü Banu Arıduru ‘’Dünyanın en hızlı büyüyen franchise zincirlerinden biriyiz. Şimdi 82’inci şubemizi İstanbul’un Eyüp ilçesine bağlı Göktürk’te açıyoruz. Ben de Göktürk’te oturan bir Göktürk sakini olarak burada şube açmanın mutluluğu içindeyim’’ dedi.

Arıduru, hamurunu şubede günlük hazırlayan ve müşteriye sunan tek zincir pizza markası olarak kalite ve doğallıktan ödün vermediklerini, trans yağ gibi ürünleri mutfağa sokmadıklarını, kızartma yerine ürünlerde fırınlama gibi tamamen sağlıklı yöntemleri tercih ettiklerini kaydetti.
2020 yılında yüzde 25 satış artışı ve 20 yeni şube açmayı hedeflediklerini dile getiren Arıduru, kendi işini açmak isteyen girişimci adayı profesyonelleri Little Caesars’a yatırım yapmaya davet etti. Arıduru, ‘’Profesyonel hayattan bunalıp, Little Caesars’a yatırım yapan franchisee’lerimiz oldukça başarılılar, hatta satış rekorları kırıyorlar. Her şey dahil franchise açma yatırım maliyetimiz 600 bin TL + KDV’dir. Yatırımın geri dönüşü ise 36 ila 42 ay arasında değişiyor. Kendi işini açmak isteyen girişimci adayı profesyonelleri görüşmeye bekliyoruz’’ dedi.
'Maddi sıkıntı çekiyoruz'
Kurtardığımız her bir canlının hayatı moral kaynağı
'Türkiye'yi zor günler bekliyor'
Türkiye'de şeriat isteyenler yüzde 10 çıkar mı şüpheliyim
Mine Tozlu dahil 5 kişi gözaltına alındı
DHMİ Daire Başkanı Mehmet Cemil Acar, Aksaray'da yakalandı
'Delilsiz ispat tahminden ibarettir'
'Anlama özürlü herhalde bu arkadaş'
'Bu işin altında hükümetin enkazıyla birlikte Numan Kurtulmuş kalacak'
Yaşar Kaba’nın Araştırma Kitapları Okurla Buluştu
'Ramazan, Birlik ve Kardeşliğin En Güçlü Zamanıdır'
'Ülkemizde milyonlar yoksullukla savaşıyor'
Köpek sahibi olmak, kalp hastalığına bağlı ölüm riskini azaltıyor
'Erdoğan içerideki baskıyı gizlemek için jeopolitik kozunu kullanıyor'
Manavgat Belediyesi'nde gözaltı sayısı 40’a yükseldi
HAKMAR'ın sahibi Zeki Doruk hakkında yeniden tutuklama kararı
3,5 milyon vatandaş faturasını ödeyemediği için kömüre mahkum oldu
Yerli Karea Fit Yollara Çıkıyor!
'Normalleşme süreci geride kaldı'
'Türk milletinin İran halkı için ettiği dualar moral kaynağı'
HSK’den Yargıtay’a yeni atamalar
Murat Tüzel’den Prof. Dr. İlber Ortaylı İçin Taziye Mesajı
'Bizim en büyük kalkanımız kardeşliğimizdir'
Aslıhan Karalar yangının çıkış sebebini açıkladı
Yağmur Yüksel'in son hali olay oldu
'İstiklal Marşı’nın Arapça okunması sapkınlıktır'
İflas eden Yeşil GYO’ya kayyum atandı
'Her türlü tehdide karşı hazırlıklıyız'
Ali Koç, İmam Hatip öğrencilerine iftar verdi
Irak'ta Bağdat havalimanına İHA saldırısı
Yükleniyor






