Little Caesars Zula Altını kazandırıyor

Little Caesars Zula Altını kazandırıyor

Little Caesars Zula Altını kazandırıyor
  • A-
  • A
  • A+

Her zevke hitap eden pizzalarıyla paylaşma duygusunu artıran Little Caesars, pandemi dönemini tüketicileri için daha cazip hale getirecek yeni seçenekler sunmaya devam ediyor. Türkiye’de ilklerin mucidi Little Caesars, evde geçirilen zaman süresince online oyunlara yönelik artan ilgiyi pizza keyfi ile taçlandırdı.

Sadece Mart ayında online oyun içerikli siteleri ziyaret edenlerin sayısının yüzde 20, bu sitelerde geçirilen kişi başına sürenin ise yüzde 33 oranında arttığı bilgisi ile, hedef kitlesinin pizza ve e- spor birlikteliğinden duyduğu keyfi değerlendiren marka, anlamlı bir sponsorluğa gitti. Little Caesars, E-spor kulvarında Türkiye’nin en önemli platformlarından biri olan ve yaklaşık 27 milyon kayıtlı oyuncusu bulunan Zula Süper Lig’in beşinci ve altıncı sezonlarına resmi yiyecek sponsoru oldu.

Geçtiğimiz sene 2 milyon TL’yi aşan yaptığı dijital altyapı yatırımları ile dijital dönüşümünü tamamlayan Little Caesars, bu yıl da dijital pazarlama bütçesinin yüzde 30’unu E-spora ayırdı. Little Caesars, bundan sonraki süreçte yeni sponsorluğu ve Zula Süper Lig’e özel çıkarttığı Zula Gamer Menü ile E-spor müdavimlerini hem enfes lezzetleri ile buluşturacak hem de kullanıcılara oyunun farklı aşamalarında kullanabilecekleri Zula Altını kazandıracak.

“Türkiye oyun pazarının 2020 yılı sonunda 1 milyar doları aşması bekleniyor”

Pandemi süresince E-spor alanında önemli bir yükseliş yaşanmaya başladığını, Little Caesars’ın da tüketicilerinin beklenti ve taleplerine kulak veren bir kurum olduğuna değinen Little Caesars Türkiye Pazarlama Direktörü Pelin Çiftçioğlu, “Tüketicilerimizin ilgi alanlarını takip eden bir markayız. Pizzanın insanları bir araya getiren etkisinin e- spor ile eşleştiğini gördük ve sponsorluk kararı aldık.5 bin 120 e-spor oyuncusu ile Türkiye’deki iki resmi ligden biri olan ve her yıl iki sezon olarak düzenlenen Zula Süper Lig, yükselen E-spor pazarının yıldızı. Gözlemlerimiz; zorlu günlerde evde kalma süresi uzadıkça farklı yaş gruplarından pek çok kişinin E-spora olan ilgisinin arttığı yönünde. Pizza için de bu dönemde eve sipariş arttı. 2019’da 800 milyon dolar hacme ulaşan Türkiye oyun pazarının 2020 yılı sonunda 1 milyar doları aşması bekleniyor. Pandemi döneminde sadece Mart ayında online oyun içerikli siteleri ziyaret edenlerin sayısı yüzde 20, bu sitelerde geçirilen kişi başına süre yüzde 33 oranında arttı. Biz de teknolojiyi yakından takip eden ve geçmiş yıllarda da bu alana yatırım yapan bir marka olarak Zula Süper Lig’in beşinci ve altıncı sezonlarına resmi yiyecek sponsoru olma kararı aldık. Bu kararımızı oyunun farklı aşamalarında kullanılabilecek Zula Altını kazandıran Zula Gamer Menü ile taçlandırdık” dedi.

Beş ila 50 bin arası Zula Altını…

Sponsorluk kapsamında kullanıcıları pek çok sürprizin beklediğini anlatan Çiftçioğlu, “Little Caesars’ın Zula Gamer Menü’sünü www.littlecaesars.com.tr üzerinden satın alan kullanıcılar, kendilerine gönderilen promosyon kodlarıyla birlikte Zula’da kullanabilecekleri 5 bin ila 50 bin arası Zula Altın kazanıyor. Zula’nın milyonlarca oyuncu tarafından beklenen yeni modu Zula Battle Royale’deki ilk markalı entegrasyon da markamız için yapılıyor. Oyun içerisinde özel olarak konumlandırılan Yetiş Sezar isimli Little Caesars paketleri ile oyuncuların program içerisindeki ihtiyaçlarına karşılık gelecek bir ödüllendirme sistemi çalıştırılması planlanıyor. Yenilikleri takip eden bir marka olarak bu oluşumun içinde olmaktan, E-spor ve sporcuya destek vermekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Yaklaşık 60 bin anlık oyuncusu olan ve InGame Group çatısı altında üretilen Zula, E-spor alanında 2 yılda yaptığı 10 milyon TL’lik yatırım ile sektöre öncülük ediyor. Avrupa’nın ve Ortadoğu’nun en büyük E-spor merkezi olan Nonstop Zula E-spor Merkezi’ni hizmete açan Zula, Zula Süper Lig ile 1907 Fenerbahçe, Beşiktaş E -Spor ve Galatasaray E- Spor gibi geleneksel spor kulüplerine de ev sahipliği yapıyor. Zula ayrıca; İstanbul Wild Cats, Dark Passage ve Mod-Z gibi dünyanın önemli takımlarının da mücadelelerine sahne oluyor.
 

Yorum Yazın

Emin Akbaşoğlu, emekliye 'Gabar'ı bekleyin' dedi

Ciğerlerimiz yandı dediler, üzerine lüks oteller yaptılar!

'Türkiye'yi ihya etmenin samimi gayreti içerisindeyiz'

'Ecevit'e ne söylediyse bin beterini yaşattı'

'Ürün fiyatı, Türkiye'de yüzde 224 oranında yükseldi'

Venezuela'dan ABD'ye ilk LPG sevkiyatı yolda

Dış ticaret açığı 92,9 milyar dolar oldu

Sydney Sweeney'den yürek hoplatan pozlar!

'8 yıldır enflasyonu durduramıyorsunuz

'Üreten kaybediyor, spekülatör kazanıyor'

Veysel Şahin soruşturmasında yeni gelişme

Her 100 kişiden 15’i evini yeterince ısıtamıyor

Sanayide çarklar dönmekte zorlanıyor

Ocak enflasyonu son iki yılın zirvesinde

Meclis’in en sessiz vekilleri: Maaş var, konuşma yok

'DEM'in son pratikleri Öcalan'ın iradesine başkaldırıdır'

'Rojava'da anlaşma oldu sıra Türkiye'deki Kürtlerde'

Fenerbahçe: Galatasaray'ı 3-0 yendi

Sorbonne Üniversitesi diploma iptalini tanımadı

İstanbul’da 21 ilçe de elektrik kesintisi

ŞOK Marketler'den 'pestisitli biber' iddialarına yanıt

Migros’ta taşeron dönemi bitti

'Emekliyi göz ardı eden sandıkta cevabını alır'

İstanbul’da fiyat artışı hızlandı

'Siz tarihin gördüğü en büyük siyasi dolandırıcılarsınız!'

Mücahit Ören Epstein belgelerinde

Borçluya yapılandırma imkanı geliyor

CHP'den AK Parti'ye geçen Hasan Ufuk Çakır'dan emeklilere...

'Türkiye F-35 alamayacak'

MSB’den ihraç edilen Atatürkçü teğmen hakkında suç duyurusu

Yükleniyor

Venezuela'dan ABD'ye ilk LPG sevkiyatı yolda

'Türkiye F-35 alamayacak'

3 milyon sayfa Epstein arşivi erişime açıldı

SDG orduya katılıyor, petrol sahaları Şam'a devrediliyor

'İran saldırırsa vururuz'

ABD'de tüketici güveni 2014'ten bu yana en düşük seviyede

'Şara, çok saygın Cumhurbaşkanı'

Düpedüz saygısızlık ve yakışıksız!

Hamaney'in özel bir yeraltı sığınağına geçtiği iddia edildi

'ABD güçlü olabilir ama bizim de onurumuz satılık değil'

Sydney Sweeney'den yürek hoplatan pozlar!

Sahra Şaş ödül törenine damga vurdu!

Nefise Karatay'ın son hali gündem oldu

'Tramvaya asılmak gibi bana da asılmak yasaktır'

'Her kapı çaldığında polis geldi sanıyordum'

Yaren Güldiken kırmızı elbisesiyle sosyal medyayı salladı

Sörften sonra çok daha iyi bir insan oldum

Melisa Döngel'den dikkat çeken paylaşım

Buse Terim sevgilisiyle tatile çıktı!

Yatakta verdiği kareler olay oldu

Otomotiv sektöründe kârlılık baskı altında

Tesla verimlilikte zirvede, BYD sınıfta kaldı, menzil kralı Audi

MG’nin Hybrid+ Teknolojisi Yakında Türkiye’de!

Alfa Romeo’dan takas desteği avantajı

Volvo EX60, yılın ikinci yarısında Türkiye’de

Dijital kanallara güven arttı, kullanıcı sayısı yükseldi

Elektrikli otomobil sayısı 370 bini aştı

2. el otomotiv satışı 2025'te rekor kırdı

Trafik sigortasında primler değişti

'Ürün gamımızı her geçen gün güçlendiriyoruz'

Kamu hastanelerinde erişim krizi

Yanlış tercih metabolizmayı yıkıyor…

Vicdansız hemşire Bağrıyanık tutuklandı!

Huzurevi fiyatlarında rekor artış

Eczane eczane dolaşmaya son!

ABD, Dünya Sağlık Örgütü'nden resmen ayrıldı

Bütçeyi yutan şehir hastanelerine 6 tane daha ekleniyor

Sıra numarası ekranında "Cübbeli Ahmet" sohbeti açıldı

'Lastiksiz ambulansları gençler bilmez'

Lahmacunda sakatat, peynirde natamisin çıktı

Ekol TV'ye "kara para aklama" soruşturmasında yeni gelişme

Hrant Dink'in öldürülmesinin üzerinden 19 yıl geçti

Acun Ilıcalı satış planını KAP'a bildirdi

RTÜK’ten TV kanalları ve dijital platformlara ceza

Haber sitelerine 'Google' darbesi

THY'den gazeteci Ali Kıdık'a uçuş yasağı

Burak Akburak İstanbul'da Gazetecilerle Buluştu

Ege TV kanalı icradan satışa çıkarıldı

'Özgür Basın, Güçlü Toplum Demektir'

Habertürk skandalında tanık ifadesi dengeleri değiştirdi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 20 15 1 4 33 49
2.FENERBAHÇE A.Ş. 19 12 0 7 26 43
3.TRABZONSPOR A.Ş. 20 12 2 6 15 42
4.GÖZTEPE A.Ş. 20 11 3 6 15 39
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 20 10 4 6 10 36
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 20 8 6 6 13 30
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 20 7 4 9 3 30
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 20 6 7 7 -7 25
9.KOCAELİSPOR 19 6 7 6 -3 24
10.CORENDON ALANYASPOR 20 4 6 10 -2 22
11.GENÇLERBİRLİĞİ 20 6 10 4 -3 22
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 20 4 8 8 -6 20
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 20 5 10 5 -14 20
14.TÜMOSAN KONYASPOR 20 4 9 7 -9 19
15.İKAS EYÜPSPOR 20 4 10 6 -12 18
16.KASIMPAŞA A.Ş. 20 3 10 7 -12 16
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 20 2 9 9 -25 15
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 20 2 15 3 -22 9