Kurulduğu günden bu yana lösemi tanısı almış çocukları ve kanser hastalarını yalnız bırakmayan, bu zorlu mücadelede yanlarında olan LÖSEV - Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı çalışmalarına hızla devam ediyor. LÖSEV İstanbul Anadolu İrtibat Ofisi tarafından organize edilen Aile Buluşmasında İstanbul Anadolu yakasında vakfa kayıtlı lösemili çocukların aileleri bir araya geldi.
LÖSEV İstanbul Anadolu İl Koordinatörü Ayşe Ertuğrul’un konuşmasının ardından İstanbul Anadolu Yakası Sosyal Hizmetler Koordinatörü Dilek Özdemir’in konuşması ve sosyal hizmetler ekibinin sunumu ile program başladı. Cevahir Hotel İstanbul Asia ev sahipliğinde düzenlenen buluşma, grup çalışması ile devam ederek, kanser ile olan savaşta ailelerin yalnız olmadıklarını gösterdi.
Etkinlikte söz alan LÖSEV’e kayıtlı ve iyileşmiş aileler LÖSEV’in çalışmalarından ve kendi deneyimlerinden bahsederek LÖSEV ailesine yeni katılanlara yalnız olmadıklarını hissettirdiler. Aileler bu dayanışma ruhunu hissederken çocuklar ise kendileri için özel olarak planlanan etkinlikler ile doyasıya eğlendi.
Kansere Dur Demek İçin Var Gücümüzle Çalışmaya Devam Edeceğiz
Toplantının sonunda, aileler ve LÖSEV yetkilileri, kanserle mücadelede moral ve dayanışmanın önemini bir kez daha vurguladı. LÖSEV, kanserle mücadele eden her bireyin yanında olmaya devam ederken, toplumun tüm kesimlerini bu mücadeleye destek olmaya davet etti.