SİYASET
SİYASET HaberleriMeral Akşener deprem bölgesinde
Meral Akşener deprem bölgesinde
- A-
- A
- A+
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ilk durağı 6.6 büyüklüğündeki depremin en fazla etkilediği Bayraklı ilçesi oldu. Yıkımın yaşandığı Barış Sitesi'nin bulunduğu bölgeye giden Akşener, yetkililerden bilgi aldı.
BAŞKAN DURAN GENEL BAŞKAN AKŞENER'İ YALNIZ BIRAKMADI
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6,6 büyüklüğünde depremin yaşandığı İzmir'e ziyaret gerçekleştirdi. Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran İzmir ziyaretinde Genel Başkan Meral Akşener'i yalnız bırakmadı.
Akşener ve İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan yardımcısı, Devlet eski Bakanı Koray Aydın, İzmir Milletvekili, İYİ Parti Meclis Grup Başkan vekili Musavvat Dervişoğlu, Genel Sekreter Uğur Poyraz, İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ile birlikte İzmir’de depremden etkilenen ilçeleri ziyaret eden Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran depremzede vatandaşlarla bir araya geldi, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Akşener ve beraberindeki heyet İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan deprem çadırlarını ziyaret ederek, depremzedelerle görüştü. Vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyen Akşener, geçmiş olsun dileklerini ileterek, depremde hayatını kaybedenler için dua etti.

BAŞKAN DURAN'DAN AKŞENER'E TEŞEKKÜR
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve beraberindeki heyeti İzmir 'de ağırlamaktan onur duyduklarını ifade eden Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran 'Bugün Kıymetli Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve beraberindeki parti büyüklerimiz depremzede vatandaşlarımızın acısını paylaşmak ve bizlere geçmiş olsun demek için İzmir'e geldiler. Kendilerine şahsım, ilçem ve İzmir adına teşekkür ediyorum' dedi.

Galatasaray'ın eski başkanı Burak Elmas gözaltında
'ABD-İsrail'in İran savaşı felaket bir hata'
'Şirketler kapandı binlerce kişi işsiz kaldı'
Mahkeme kararına rağmen doktorluk görevine son verildi
'Türkiye ateş çemberinin ortasında'
'Baskıyla ifade verdim, 2 milyon dolar rüşvet istendi'
'Nevruzu bahane eden alçaklar cevabını alacak'
Akın Gürlek'in tapu kayıtlarını inceleyen şüpheli tutuklandı
Belgeleri bana değil AK Parti genel başkanına götürün
İran Türkiye'ye gaz akışını kesti
'Türkiye’de NATO kolordusunun ne işi var?'
135 milyar dolarlık altın rezervi satılacak
'Enflasyonda düşüş başka bahara kaldı'
Gününüzü ekranda değil, doğada geçirin
Siyonist emperyalist şebekesi mukaddes günlerimizi zindana çevirdi
Yenikapı’daki Nevruz kutlamalarına soruşturma
Zübeyde Hanım ilk kez tiyatro sahnesine taşınıyor
Enflasyonun düşeceğini bekleyenlerin oranı 4,7 puan geriledi
Natasa Theodoridou Harbiye Açıkhava Sahnesinde
Motorin 80 lira sınırını aştı
'Çamaşır Sepeti' filmi seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor
'İran'ı doğrudan vurmaya hazırız'
'Andımız'ın okunmasını isteyen veliye 'terör propagandası' suçlaması
Benzin ve motorine yine dev zam
'Tanıklar duruşmada dinlensin'
Fişekhane’de boy gösteren 06 plakaları yakalandı
Kapalıçarşı'da altın satışları durdu
ABD girmeyeceğine söz verdiği bataklığa battı
Murat Ertürk'ün TSK'dan ihraç edilme kararı iptal edildi
Türkiye gıda enflasyonunda dünya 3'üncüsü
Yükleniyor






