BELEDİYE
BELEDİYE HaberleriMHP’li eski Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı'na icra
Manisa Büyükşehir Belediyesi, seçim sürecinde reklam panoları ve billboardların ücretsiz kullanıldığı iddiasıyla eski başkan MHP'li Cengiz Ergün hakkında icra takibi başlattı.
- A-
- A
- A+
CHP'nin kazandığı belediye, megalight, tek ve çift yön led, lcd, billboard ve clp gibi reklam alanlarının 31 Mart seçimlerinde ücretsiz kullanıldığı gerekçesiyle eski Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e yönelik bu adımı attı.
İcra takibinin, eski başkan döneminde yapılan bazı belediye projelerindeki mali usulsüzlükler ve ödenmemiş borçlar nedeniyle de gündeme geldiği belirtildi.

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Uludağ Özalper, "Manisa’nın hakkını Manisalılara teslim edeceğiz. Sürecin adaletli bir şekilde ilerlemesi için tüm hukuki yolları sonuna kadar kullanacağız. Belediyenin kaynakları yeniden halkın hizmetine sunulacak" dedi.

CENGİZ ERGÜN KİMDİR?
Cengiz Ergün, 22 Şubat 1960 tarihinde Manisa'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Manisa'da tamamladıktan sonra, Muğla Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu. Askerlik hizmetinin ardından kendi şirketini kurarak serbest inşaat müteahhitliği yaptı.
Ergün, 2000-2008 yılları arasında Manisaspor'da başkanlık yaptı ve 2009 yılında Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) Manisa Belediye Başkanı seçildi. 2014 ve 2019 yıllarında da yeniden seçilerek Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini sürdürdü.
Mehmet Arı, YSK üyeliğine seçildi
A Milli Takımı Play-off finaline yükseldi
Pestisit oranı en yüksek meyve ve sebzeler
'Geçici olarak bazı zorluklar yaşayabiliriz'
Motorine yine 6,10 TL'lik dev zam geliyor
Feti Yıldız'dan dezenformasyon yasası eleştirisi
'Temiz eller operasyonunu, sadece eli tertemiz olanlar yapabilir'
'Çocuk ölümleri milli güvenlik sorunu'
'Türkiye'yi yönetenler acil tedbir almalı'
Kuşadası'nda 23 ülke güzelini ağırlayacak
'Çocuklarımızı korkuyla okula gönderiyoruz'
Hane halkının enflasyon tahmini yüzde 49 oldu
İran'a karşı bizi yalnız bıraktınız bunu unutmayacağız
Türkiye'nin ilk yerli zırhlı SUV aracı göreve başladı
54 taşınmaz özelleştirme kapsamına alındı
'Türkiye’nin gri listeye girme riski yok'
'Sporla İç İçe Bir Yaşam Merkezi Kuruyoruz'
Şanlıurfa'da 50 ton bozuk tavuk eti ele geçirildi
MÜSİAD eski Genel Başkanı Ali Bayramoğlu gözaltında
Karadeniz'de Türk tankerine drone isabet etti!
'Taşınmaz beyanı böyle yapılır'
24 ilde IŞİD operasyonu!
Başsavcılık Murat Kapki’nin dilekçesini talep etti
'Hukuk güvenliği açısından alarm veren bir ülkeyiz'
İşsizlik Avrupa'nın 2,4 katına ulaştı
'Riyad bildirisi Türkiye Cumhuriyeti’ne yakışmadı'
NYT dünyanın en güçlü ordusunun çaresizliğini yazdı
Akaryakıtta KDV yüzde 1’e insin, asgari ücret 3 ayda bir güncellensin
Gıda etiketlerinde yanıltıcı ifadelere sıkı denetim
Doğal gaz ve elektriğe zam sinyali
Yükleniyor






