BELEDİYE
BELEDİYE HaberleriMHP’li eski Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı'na icra
Manisa Büyükşehir Belediyesi, seçim sürecinde reklam panoları ve billboardların ücretsiz kullanıldığı iddiasıyla eski başkan MHP'li Cengiz Ergün hakkında icra takibi başlattı.
- A-
- A
- A+
CHP'nin kazandığı belediye, megalight, tek ve çift yön led, lcd, billboard ve clp gibi reklam alanlarının 31 Mart seçimlerinde ücretsiz kullanıldığı gerekçesiyle eski Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e yönelik bu adımı attı.
İcra takibinin, eski başkan döneminde yapılan bazı belediye projelerindeki mali usulsüzlükler ve ödenmemiş borçlar nedeniyle de gündeme geldiği belirtildi.

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Uludağ Özalper, "Manisa’nın hakkını Manisalılara teslim edeceğiz. Sürecin adaletli bir şekilde ilerlemesi için tüm hukuki yolları sonuna kadar kullanacağız. Belediyenin kaynakları yeniden halkın hizmetine sunulacak" dedi.

CENGİZ ERGÜN KİMDİR?
Cengiz Ergün, 22 Şubat 1960 tarihinde Manisa'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Manisa'da tamamladıktan sonra, Muğla Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu. Askerlik hizmetinin ardından kendi şirketini kurarak serbest inşaat müteahhitliği yaptı.
Ergün, 2000-2008 yılları arasında Manisaspor'da başkanlık yaptı ve 2009 yılında Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) Manisa Belediye Başkanı seçildi. 2014 ve 2019 yıllarında da yeniden seçilerek Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini sürdürdü.
Elektrik ve doğal gaza zammını değerlendireceğiz
İhracat miktarında düşüş
'Belgeler sahte, üzerime kayıtlı 4 taşınmaz var'
Kemal Memişoğlu iftara askeri helikopterle indi
'İsrail bölgeyi felakete sürüklüyor'
'Hiç kimseyle düşmanlık istemiyoruz'
'12 tapu var, hepsi Akın Gürlek’in; sahte desene'
'Fransa Hürmüz Boğazı operasyonlarına asla katılmayacak'
Etiket ve kasa fiyatlarını karşılaştırın
'7 ay yattım 7 yıl daha yatarım kimseye iftira atmam'
'Bu savaşı İsrail'in baskısı nedeniyle başlattık'
'Bu iftiralar karşısında yasal süreçleri derhal başlatıyorum'
Akın Gürlek'in mal varlığının toplam değeri 452 milyon lira
İran’da savaş gölgesinde asgari ücrete yüzde 60 zam
AYM’den Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'yle kadro ihdasına iptal
Anayasa Mahkemesi’nden seyyanen zam kararı
'Hürmüz Boğazı Amerikayı bitirmek üzere'
Emniyet amiri Birson Ergene canına kıydı
Fatih Camii’nde Kadir Gecesi’nde Mescid-i Aksa protestosu
Dünya Tiyatro Günü Üsküdar’da Etkinliklerle Kutlanacak
Gastrofill’den Boğaz’da Geleneksel İftar Buluşması
Avrupa'dan Trump'a soğuk duş
Adriana Lima'nın ideal erkek kriteri tartışma yarattı
Kaymakamlık binasındaki silah seslerinin sebebi belli oldu!
Mahkemeden İBB davalarına CHP'liler alınmasın talebi
'AKP seçimi kaybedeceği için bunları yaşıyoruz'
'Hukuk ve demokrasi düzelmeden ekonomi düzelmez'
'Kısa sürede yüksek kazanç vadedenlere karşı dikkatli olunmalı'
İBB davasında 5. celse başlamadan bitti
İlber Ortaylı son yolculuğuna uğurlanıyor
Yükleniyor





