TEKNOLOJİ
TEKNOLOJİ HaberleriMicrosof ücretsiz Teams kursları veriyor
Microsof ücretsiz Teams kursları veriyor
- A-
- A
- A+
Modern eğitim, geleceğin işlerine ve yeni fırsatlara yelken açmak, eleştirel düşünme ve problem çözme yetenekleri kazanarak daha iyi bir yaşam kurmak için en temel gereksinim olmaya devam ediyor. Şu an tün dünyanın ve Türkiye’nin en önemli gündem maddelerinden uzaktan eğitim platformları arasında Teams, güvenlik ve özel öğrenim araçlarıyla öne çıkıyor. Uzaktan eğitimin gündeme alınmasıyla birlikte Türkiye’deki lise ve üniversitelerde yaklaşık 409 bin öğrenci ve okul Teams üzerinden derslere başladı. Her eğitim seviyesine göre sınıflar oluşturmak, profesyonel eğitim topluluklarıyla mesleki gelişimlerini sürdürmek, ders planlamak, ödev takibi yapmak, öğrencilerle içerik ve kaynak paylaşmak, ders kaydı almak, düzenli öğretmen toplantıları oluşturmak ve web seminerleri düzenlemek gibi eğitim çözümleri sunan Teams’te şimdi tüm akademisyenler ücretsiz yarım günlük eğitimler alabiliyor.
Microsoft’un “Her Yerden, Her Zaman Öğrenim” söylemiyle geliştirdiği girişimde dersler, şirketin eğitim sektöründe hizmet veren iş ortakları tarafından gerçekleştiriliyor. Kurulum ve altyapı, kullanıcı eğitimi, destek hizmetleri ve en iyi uygulamalar konularında internet üzerinden verilecek eğitimler, Microsoft Teams’i eğitim alanında kullanan yetkin Microsoft İş Ortakları ile canlı olarak sağlanacak.
Daha önce Teams kullanmamış, uzaktan eğitime kesintisiz geçiş yapmak isteyen ya da daha etkin faydalar sağlamayı hedefleyen eğitimcilere yönelik geliştirilen girişim çerçevesinde, Türkiye’den Yetkin Microsoft İş Ortakları ile gönüllü iş birlikleri yapıldı. Türkiye’deki tüm eğitim kurumlarına açık olan ücretsiz Teams eğitim programına bu linkten çevrimiçi kayıt yaptırabiliyor; eğitim almak istediği konuyu ve eğitimciyi seçebiliyor.
Uşak Belediye Başkanı gözaltına alındı
Marmaris Belediyesi’ne gece yarısı polis baskını
Şaban Kazdal Anayasa Mahkemesi üyeliğine seçildi
Kocaeli’de eğlence mekanına kurşun yağmuru
Mehmet Arı, YSK üyeliğine seçildi
A Milli Takımı Play-off finaline yükseldi
Pestisit oranı en yüksek meyve ve sebzeler
'Geçici olarak bazı zorluklar yaşayabiliriz'
Motorine yine 6,10 TL'lik dev zam geliyor
Feti Yıldız'dan dezenformasyon yasası eleştirisi
'Temiz eller operasyonunu, sadece eli tertemiz olanlar yapabilir'
'Çocuk ölümleri milli güvenlik sorunu'
'Türkiye'yi yönetenler acil tedbir almalı'
Kuşadası'nda 23 ülke güzelini ağırlayacak
'Çocuklarımızı korkuyla okula gönderiyoruz'
Hane halkının enflasyon tahmini yüzde 49 oldu
İran'a karşı bizi yalnız bıraktınız bunu unutmayacağız
Türkiye'nin ilk yerli zırhlı SUV aracı göreve başladı
54 taşınmaz özelleştirme kapsamına alındı
'Türkiye’nin gri listeye girme riski yok'
'Sporla İç İçe Bir Yaşam Merkezi Kuruyoruz'
Şanlıurfa'da 50 ton bozuk tavuk eti ele geçirildi
MÜSİAD eski Genel Başkanı Ali Bayramoğlu gözaltında
Karadeniz'de Türk tankerine drone isabet etti!
'Taşınmaz beyanı böyle yapılır'
24 ilde IŞİD operasyonu!
Başsavcılık Murat Kapki’nin dilekçesini talep etti
'Hukuk güvenliği açısından alarm veren bir ülkeyiz'
İşsizlik Avrupa'nın 2,4 katına ulaştı
'Riyad bildirisi Türkiye Cumhuriyeti’ne yakışmadı'
Yükleniyor






